פחחח...

קרניjack

New member
טוב אז אם כבר קמומיל../images/Emo104.gif

קמומיל= בבונג כי אני לא אוהבת שום תה אחר

../images/Emo49.gif לפורום השולט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

idan35181

New member
מ - א - ג - נ - י - ב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

הפורום הכי שולטטטטט בן שנתיים!!!! וואייי נוסטלגיההה.... אני זכור שהיצטרפתי לפורום וכללל כךך היתלהבתי שיש פורום להשבטטט...תקופה יפה..ואז היה את המפגש הראשון עם עדי והילה..או נוסטלגיה... בקיצור שנזכה להרבה שנים עם הפורום הזה ושתמיד נשמור על קשר ושנהיה שבטיים ושבחים לא נשכח את השבט...אנלא יודע מה איתכם על כל הילדות שלי נבנתה על השבט ואפשר אולי אפילו להגיד שאני כמו שאני היום בזכות השבט.. בקיצור שנזכה לעוד הרבה שנים עם הפורום הזה... והרבה מזל טוב....!! אני חייב לציין שתודה רבה לכל 4 המנהלות שניהלו את הפורום הזה עד היום בהצלחה...מעולות אחת אחת... ת - ו - ד - ה ר - ב - ה זהוווו..
אתם אנשים מעולים אנשים טובים שמחתי מאוד להכיר את כולכם אוהב אותכם Power & Chaos
עידן

TziMHoNoa

New member
ארר אררר../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif../images/Emo178.gif

שכחתי
לא חשופ
שיאא אנשים אני פה כמעט שנתיים
איך הזמן עובר..
הפורום בן שנתיים עוד מעט נגמל מחיתולים

S p R i n T

New member
יוווו../images/Emo70.gif כבר נגמאל מחיתולים?

OMG לא החלפנו לו חיתול אפילו פעם אחת הוא בטח יושב שם מסריח שנתיים בלי לנקות את החיתול ג'יס אנשים
הוא תינוק

YaEloNeT

New member
מייזל טוףףף../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif

הוא כבר בן שנתיים
כן יירבו

» LiRaZ «

New member
אני זכררררתי ../images/Emo10.gif אבל תפוזטיפש

לא נתן לי להיכנס בכלל למערכת קהילות
אז, פורום יקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקר עד מאוד שלי, מזל טוב ליום הולדת שנתיים <איזה פורום זקן
> ממ ובנימה קצת יותר אישית
יפים שלי, אני אוהבת אותכככככככככככככככככככככככם
ככ
אתם מקסימים אחדאחד. ואני לא הייתי מוותרת עלייכם על שום הון שבעולם..
שהפורום ימשיך לשגשג ולצמוח, ושיהיו לנו עוד הרבה סיבות לשמוח. השנתיים האלה שאני כאן בפורום, עשו לי רק טוב
ואני מודה לכולכם שלקחתם ואתם ממשיכים לקחת חלק פעיל <עד מאוד> בפורום היקר הזה שלנו
אני אוהבבבבבבבבבבבת אתכם

slallum

New member
אחחח איזה ימים היו לפורום.. ../images/Emo8.gif

טוב נו, אני לא זוכר אותם בכלל
מזל טוב וכל השיט הזה..=]

קטרפי

New member
גם לי יש תרוץ../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

גם את כול הביזנס של שישישבת (אתם כבר יודעים
) חוץ מזה המחשב שלי היה מקולקל עד אתמול וגם עכשיו הוא עוד לא לגמריי כמושצריך, אבל בכול זאת אני כותב
בכולמקרה אני פה שנה וחצי + 10 ימים אז המון
, אני לא שחכתי ואני לא ישכח
ויוה דה טרייב פוראוור

SC0RPi0NS GiRL

New member
מזל"ט

כן כן מפה אני התחלתי בתפוז הצטרפתי לתפוז דרך הפורום כאן בעצם כשהייתם בני שנה רק בחיתולכם (כלומר חיתוליו של הפורום בעצם......) אוי הנוסטלגיה נוסטלגיה....ממש בא לי להזיל דמעה...

SwEEt T

New member
מזל טוב!!

שהפורום ימשיך לפרוח ולהתקיים עוד הרבה שנים!!

R e L L a

New member
מזל טובבב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

אני לא ותיקה כאן כמו רבים ממכם. אני פה משו כמו חודשיים (אולי יותר) ואני כל כך שמחתי שגיליתי שיש פורום כזה... וזה הפורום הכי הכיייייייי מדהים
עם אנשים כ"כ מאמיים
אז שיהיה המווווווון מזל טוב
... ועוד משו אני אלה (ללה פי) החלפתי כינוי

למעלה