פחחחחחחחחח

לא ראית את המקור

אבל שמעתי עליו מספיק גם את הגרסה של מאד לא ראיתי ווירד אל יוצא גדול כרגיל.

Psycho BuZZ

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo32.gifליגת האלופות../images/Emo86.gif

וואו, דידה כזה אפס. תמיד היה. יש שוער נהדר סוף סוף (אחרי ששולחים את אביאטי כל עונה לשחק בקבוצות אחרות) בשם סטורארי, ועדיין ההנהלה נותנת גב לאפס הזה. הוא הפסיד את כל המשחק, וכנראה גם את כל העונה האירופאית, כשפישל בשתי ההזדמנויות האמיתיות היחידות שהיו לבאיירן בכל המשחק ברחבה שלו. היה משחק מעולה של מילאן בסה"כ, למרבה ההפתעה. אין מה לעשות, החלוצים שיש לרשותנו באירופה אפסים אחד-אחד, אז שני שערים היו ברכה. פנדל לא מוצדק? שטויות, היה פנדל ברור במחצית הראשונה, ועוד גול פסול של ג'ילארדינו כשהוא בכלל לא היה בנבדל. השיפוט היה מחריד, אבל השערים האלה הגיעו למילאן, ואם לא האפס בירוק עם הפרצוף המטומטם הזה שהוא מעלה כל פעם שהוא חוטף שער, היינו כבר יחד עם ליברפול בחצי גמר.

U DUN

New member
סוף סוף רואים את באיירן נלחמת

מה שהיה חסר כל העונה וסוף סוף ההגנה הגרמנית היא פקטור משמעותי עוד הפעם במשחק (לפחות בצד ההתקפי), כאשר הבלם האמיתי הכי טוב בעולם לוסיו, כובש צמד נגד ריאל מדריד ועכשיו גם ואן בויטן מצטרף אליו. לא היה פנדל, היה למילאן מזל עם זה, אבל אני שמח שבאיירן עמדו במשימה ללא השוער הראשון והלב של הקישור, ואן בומל. מקווה שמכאן תחזור האמרה: "כדורגל משחקים 90 דקות ובסוף הגרמנים מנצחים", למרות שהפעם זה נגמר בתיקו, אבל זהו מצב מצויין לגומלין במינכן.

Psycho BuZZ

New member
ההגנה של באיירן לא עשתה משהו מיוחד

הגנה רגילה למדי ברמה הזאת שלא התקשתה במיוחד נגד קבוצה שמשחקת בלי חלוץ אחד. ג'ילארדינו לבד בחוד זה לא באמת חלוץ, וגם לא אינזאגי. מצד שני, ההגנה של מילאן היתה מצוינת, במיוחד הצמד במרכז - מאלדיני, בן 38 שבקושי מחזיק משחק אחד בשבוע, ונסטה, שלא שיחק חצי עונה ורק חזר מפציעה - ניטרלו לגמרי את ההתקפה של באיירן. הלוואי שהשליטה הזאת תחזור בגומלין, למרות שואן בומל יעשה הרבה בעיות. לפחות יש חדשות טובות והן שג'ילארדינו לא ישחק. אצ'לוטי צריך לשחק עם אותו המערך במשחק הגומלין עם אוליביירה בחוד שיכול לעשות עבודה הרבה יותר טובה מג'ילה למרות שגם הוא אפס כשמגיע רגע האמת, ולהכניס את פיפו בסביבות הדקה ה-60-70 במקום קשר. הלוואי שהיה סיכוי שסטורארי ישחק במקום דידה.

U DUN

New member
מבחינה הגנתית, בסדר, אבל מבחינה

התקפית מתוך 6 שערים אחרונים בליגת האלופות 4 הם של שני הבלמים.

U DUN

New member
לוסיו הבלם הכי טוב בעולם. כן.

זה שאתה רואה משחק או שניים שלא הלכו לו, זה כמו לכל שחקן בעולם, אף אחד לא מושלם ב-100%. וזה ללא ספק לא קאנאברו או מישהו אחר שעולה לי כרגע בראש.

hcsneB

New member
מי אתה שתקבע כמה משחקים שלו

ראיתי? לא הייתי אומר על סמך כלום, אני יודע מה ראיתי ולא סתם רוב אוהדי באיירן בכלל לא אוהבים אותו ואה, כן, פויול יותר טוב ממנו

New member
רק חבל שהוא לא יודע להקפיץ יותר מ-5

ואני אוהד של בארסה...
חולה על קרלוס, חסרים שחקני נשמה כמוהו.

hcsneB

New member
מה אתה מדבר שטויות

הבלם הכי טכני שיש בלי תחרות בכלל הביצועים שלו כשהוא עוד שיחק מגן ימני לא היו מביישים את זאמברוטה

פויול לוחם,נותן 100 אחוז מעצמו..

הרבה לב ונשמה.. אבל הבלם הכי טוב בעולם ?..לא. תשאלו אותי..?...ג'ון טרי,הוא אחד שאני רואה עליו שהוא יגיע לאיכויות של בלמים כמו טוראם ודסאיי...ועוד בלמים מהשורה הראשונה.

hcsneB

New member
ג'ון טרי לא בכושר, פויול בכושר שיא

טוראם? טוראם את ההישגים שלו הוא עשה כמגן ימני, והוא אחד המגנים הימניים הטובים בהיסטוריה, לא אחד הבלמים..

למעלה