פחחחחחחחחח

חולוני

New member
סורי, זה הטעם שלי.

מה לעשות שיש לי בעיה עם האמנים הספציפיים האלו. אני לא אוהב אף שיר מקורי של אלאניס או של U2 ובכל פעם ששמעתי אותם ברדיו/טלויזיה העברתי ערוץ/תחנה. לדעתי מדובר כאן בזמרת והלהקה הכי גרועים ואוברייטד בהיסטוריה. ויש מקום גם למצעדים כאלו, תרצה או לא (ושים לב שחלק מהאמנים לא קטלתי לגמרי, כמו אואזיס שלמרות שאני שונא אותם יש להם 2 שירים שאני אוהב), בסה"כ מדובר פה בטעם אישי.

tomoshe

New member
אין לי בעייה עם המצעד

ולא עם הטעם. יש לי בעייה עם השפה - "לחסל, לשרוף, להרוג, זבל מוחלט" וכו וכו וכו. לא לעניין.

חולוני

New member
אוי נו..אז הקצנתי קצת.

זה לא שהקמתי איזה ארגון טרור מחתרתי ומחר אני טס "לנקות" את כל המצעד (למרות שאם חושבים על זה, לא הייתי מתנגד "לנקות" את בונו), לא צריך לקחת את זה קשה.

DJ$upreme

New member
לא לעניין ואפילו די מגעיל

לפסול קטגורית אמנים רק בגלל שהם מצליחים כל כך... ובכלל הפוזה הזאת על יו טו, שלפני שהם "התמסחרו" כל פלצני העולם היו לרגליהם וליקקו להם את הרגליים, אבל מאז ההצלחה הגדולה שלהם תופסים עליהם תחת בכיף. איי דונט לייק. אני לא ממעריצי יו טו - אבל אכטונג בייבי תקליט גדול, לא יעזור כלום. ויש עוד לא מעט דברים טובים ברשימת החיסול ההיא.

חולוני

New member
One זה השיר הכי גרוע של הניינטיז.

אין יותר גרוע ממנו, אין. אפילו המאקרנה יותר טוב ממנו.

Funky Giraffe

New member
די נו תפסיקו עם זה

תשמעו קצת The Jb's ואני מבטיח שהכל יהיה בסדר.

Funky Giraffe

New member
חפיף, העיקר שאני נהנה מזה

במקורות כתוב שאם זה לא גרוב זה לא חשוב.

kodman

New member
היא גם נראית הרבה יותר טוב מפרגי.

(למרות שאני חושב שאתם קצת מגזימים בנוגע לפרגי, היא לא יפה במיוחד אבל היא לא מה שעשיתם ממנה)

1uLtRaSoNiC1

New member
לא היא לא

תפסיקו לאהוב אותה..עוד שהייתי ילד קטן והיא הוציאה את איירוניק לא סבלתי אותה

EmGee

New member
הדיסק ג'אגט ליטל פיל

שכולל בתוכו את איירוניק הוא אחד הדיסקים המצליחים שקיימים, ולא זה לא בגלל שזה פופ ממוסחר. דיסק רוק עם אמירה מאוד "חדשנית" והמוזיקה שהיא גם משובחת.

למעלה