פחחחחחחחחח

חולוני

New member
ניק קייב וקיילי זה גדול.

השיר השני הכי טוב של קיילי אחרי Confide In Me. אמינם עם אלטון ג'ון ובואי וקווין יצאו אחלה, לא נראה לי ששמעתי את מייקל עם ביגי אבל היחיד מהרשימה שלך שבאמת יצא מעפן זה מדונה ובריטני.

כן לקחתי אישי. זאת האמנית היחידה

שיכולה לי לגרום להתעצבן כשמישהו יורד עליה ככה. כשמישהו אומר שהיא לא לטעמו אז סבבה אבל כשאתה אומר שהיא הזמרת הכי גרועה בעולם זה כבר סתם מעצבן. אלאניס זאת אהבה. ואת דעתך המלאה עליה אני לא מתכוון לקרוא, אני לא מעוניין להתעצבן יותר.

חולוני

New member
טוב, זאת בעיה שלך.

זאת בכל זאת הדעה שלי ולמרות שאני חושב שהיא הזמרת הכי גרועה בהיסטוריה אהבתי את הקאבר ל-My Humps. אותו דבר לגבי קנייה, למרות שאני לא סובל אותו אהבתי את Touch The Sky (הפקה של ג'אסט בלייז, עליו אני מת והוא הרבה יותר טוב מקנייה וגם לופה פיאסקו שם).

tomoshe

New member
מצעד איום ונורא ייבגני

נתחיל מהדברים החיוביים- קונספט חביב וגם כמה מהבחירות נחמדות. עכשיו - אולי כמה מהשמות שם די גרועים, אולי לא, אבל ההתנסחות, ההכללות, ההתעלמות מדברים כן טובים שהוציאו האמנים (גם לאלניס שאני די מחבב וגם לU2 שלא כל כך יש לפחות חמישה שירים טובים כל אחד, תאהב או לא את הקול שלה או את המלוקקות שלהם), השפה המגעילה והקוטלת קטגורית - כל זה פשוט מאכזב מאוד. התפרצו בך סך כך התכונות השליליות של קאפויה ו101 ביחד. ואגב האלבום הראשון של אביב גפן הוא נהדר. השאר הולך ומדרדר.

TakTik

New member
שאלה קלה תומאס

all sarcasm aside מה היתה/עדיין הבעיה שלך עם 101?

tomoshe

New member
101

התכונות הטובות - המון ידע, המון אהבה למוזיקה, המון רצון והמון תרומה להכרה והבנה של היפהופ בארץ. התכונות הרעות - חלק מהפורום והאנשים שבו נגועים בפסילה קטגורית של כל מה ש"מסחרי" או לא לטעמם, בהתנשאות ובפלצנות. יש זכות קיום גם לאנשים שלא זוכרים בעל פה את המטפורות של איזה ראפר עלום שם ממינסוטה באיפי השלישי שלו שנמכר ב7000עותקים.

Psycho BuZZ

New member
זו סטיגמה מיושנת שהומצאה

לחובבי אנדרגראונד. אני יכול לחתום (ואתה מוזמן לחפור בארכיון) שדיונים על אמנים שזכו להצלחה מסחרית היו שווים, אם לא עלו, במספרם לדיונים על מוזיקה מחתרתית יותר.

DJ$upreme

New member
אני בטוח בזה!

הרי הכי כיף להשמיץ בפורומים אמנים שזכו להצלחה מסחרית

DJ$upreme

New member
ברור שלא, למה לי?

מה נראה לך שהייתי מוצא שם בדיוק? גם הפורום הזה זו מעין סטייה לא מוסברת מבחינתי. אני לא כותב כמעט באף מקום אחר ברשת.

tomoshe

New member
מממממממממ

קראת חלק מההודעות של דוויק שלך של פלג ושל אחרים שנכתבו בפורום הזה כנגד דברים שהם לא אהבו כי האומן חלילה וחס הצליח? קראת את פלג אומר שהוא יודע שהאלבום האחרון של סאב הוא חרא מזוקק בלי שהוא הקשיב לו? האם ראית אותו חוזר בו אחר כך בקול ענות חלושה? (סתם דוגמא שנזכרתי בה) - בקיצור, מניתי לא מעט תכונות טובות של 101 ואני חושב שתרמתם הרבה לדיון ולידע המוזיקלי - אבל אני חושב שפיספסתם הזדמנות להגיע להרבה יותר אנשים בגלל הגישה וחבל. אתה אישית סייקו, היית למשל בלתי נסבל לפני שנתיים שלוש ועכשיו רוב הזמן אתה כותב בגישה אחרת, עם טיפה יותר כבוד לטעם הזולת ונסיון להבין מאיפה הוא בא. יש הבדל, הבדל גדול.

volatile

New member
תיארת תכונות רעות של פלג

לא של 101 אבל אני לא רואה אותך פוסל או אומר מילה רעה על זה שהסטיגמה ההפוכה קיימת פה ובגדול. לא רואה אותך פוסל את ניר כי הוא אומר דברים רעים על 101 בלי שכף רגלו דרכה שם. לא ראיתי אותך משתתף ממש בפורום 101. במשך השנים האחרונות שאתה בחו"ל, חוץ מהערות עוקצניות לכיווני בכלל לכיוון הפורום, לא השקעת ממש בכתיבה של כלום חוץ מהודעות עוקצניות ובנוסף לזה במקום לתת כבוד לאנשים שהקדישו כן מהזמן שלהם לכתוב ביקורות ולהחליף דיעות על מוזיקה אתה מתבדח את הבדיחות השנונות שלך שרק מרחיבות את הדיסוננס והרתיעה מ - 101 . בתור מי שמכיר אותי אישית ויודע כמה מגוון הטעם המוזיקלי שלי (החלפנו דיסקים לא פעם) לא זוכר מעולם שקראת לי מתנשא לפני שהתרחקת מהאיזור (רחוק מהעין רחוק מהלב הא?). ואח"כ אנשים שואלים למה אני רציני ולמה אין לי חוש הומור. למעשה מאז שהזדקנת (או הפסקת להשקיע בהמלצות על מוזיקה) אתה בעיקר עסוק בלהקניט אותי בפורום או להריץ בדיחות עם ניר. 101 הצליח די טוב והחזיק יותר מכל פורום נוסף לתפוז. יש אנשים שגדלו אצלנו פשוטו כמשמעו. הוא מעולם לא קיבל מילה טובה מאף אחד מ - "ידועני הסצנה". הוא התנהל בשוליים של תרבות השוליים שנקראת היפ-הופ בישראל. אבל העיקר ההומור, והעיקר למה לקחת הכל ברצינות. well היפ-הופ זה דבר רציני בשבילי. מוזיקה ככלל היא יותר מכיף בשבילי (למרות שהיא גם כיף) וכשאני יודע לחזור בי ממה שאמרתי זה כמובן עוד סיבה להתנגח בי כי חס וחלילה אולי אני טועה לפעמים. כל המשחקים הקטנוניים האלה הם שיצרו את סטיגמת הסנוביזם. אני מתרחק מהם ואומר את מה שעל דעתי (הליגטימית, בכל זאת אם נשים את הצניעות בצד, אני יודע דבר או שניים על המוזיקה הזאת שאני מתעסק בה בערך כל חיי הבוגרים) כמובן שמותר להשתלח לי והרי זה משובח, כי אני לא מתחנף, לא מפרגן על ריק ואומר את דעתי. בכל מקרה אני סיימתי עם דיוני ה - "101 פורום של סנובים ששונאים מיינסטרים" נמאס לי מהם, הסיבה היחידה שהשארתי את 101 באוויר הייתה כי זה בכל זאת הישג מה שהלך שם. הישג שלי ושל סייקו ושל דודו ושל מתן ושל חולוני ושל כל אחד מהאנשים שלקחו שם חלק פעיל ויש מספיק ומעבר להישג הזה, זה גם המקום עם הידע וכמות הדיונים על המוזיקה הכי מקיף שיש בעברית על היפ-הופ. אז כמה אנשים לא נכנסו בגלל הסטיגמה, big fucking deal, מבחינתי ההפסד כולו שלהם וכולו שלך. כי אם היית שם בצד את הדיעות הקדומות שלך, מי יודע אולי היית נהנה ממה שהלך שם. מצד שני, אולי יותר חשוב לשמור על face ולעמוד על שלך גם כשאתה יודע שאתה טועה.

tomoshe

New member
על מה הויכוח??

101 הפורום היה טוב וחשוב. 101 הגישה לחיים הינה מקוממת ומזמינה עוקצנות. ולא, לא תיארתי תכונות שליליות שלך - אתה רק פוסל אחרים וצומי, אבל לא מתנשא או מתבדל - בשביל זה יש סייקו של פעם ודוויק של תמיד. ועוד פעם לשם ההבהרה - לא הייתי טורח להדגיש את השלילי אם לא היה חבל לי כי יש כל כך הרבה חיובי בפורום ההוא ובאנשים האלה. ואני חושב שאני נותן המון כבוד למי שכותב ממליץ ועורך מוזיקה ואתה יכול להעיד. יאללה שיהיה מוזיקה בכיף.

למעלה