פחחחחחחחחח

Psycho BuZZ

New member
הייתי מעריץ של נסטה

עוד כשהיה בלאציו, וזה לא סתם שבשתי העונות הראשונות שלו במדי רוסונרי זכינו בצ'מפיונס ואליפות. לדעתי, הוא הבלם הכי טוב בדור שלו.

Psycho BuZZ

New member
ולא ראית את המשחק אתמול?

הוא היה השחקן הכי טוב על המגרש.

hcsneB

New member
נסטה ב-100% כשירות הוא פוטנציאל

לאחד הטובים בהיסטוריה לצערנו, הוא לא שיחק 6-7 חודשים ואני לא רואה אותו עושה קאמבק מטורף כשכבר הגענו לישורת האחרונה

Psycho BuZZ

New member
את שלו הוא כבר עשה

והוא רק בן 31, אל תספיד. אין מה לעשות, אחרי השנים הכי יפות שלו עם מילאן הגיעו סדרות של פציעות שגם מנעו ממנו לשחק בשלבים המתקדמים של מונדיאל ולהשאיר את חותמו על הגביע בסוף. העונה הזאת בכלל נאחס.

hcsneB

New member
דיברתי על העונה הנוכחית

זה למה אני מסכים איתך כשאתה אומר שהעונה הזאת היא נאחס מוחלט מבחינתו

Psycho BuZZ

New member
אה, אבל לא אמרתי

שהוא הבלם הכי טוב בעונת 06-07, אמרתי שהוא הבלם הכי טוב בדור שלו. וזה כולל את קאנאבארו, פויול, לוסיו, פרדיננד, טרי, איילה וכל אלה.

hcsneB

New member
לא יודע, קשה לי להסכים

אבל שיהיה... אין לי כוח להתווכח על זה

המשחק היה יותר טוב מהציפיות שלי..

הייתי בעד באיירן,אבל חייב להודות הגיע למילאן לנצח. איזה 2 הצלות של רנסינג מהנגיחות של אמברוסיני וג'ילה...לעזאזל !..קפץ לי השם שמייכל לראש שראיתי את הדבר הזה. תודה לדידה שבזכותו עפתי לשמיים משמחה בדקה ה-93.. היה מתח,היו 4 גולים,מילאן תקפו ויזמו...אני נהנתי.

Psycho BuZZ

New member
זה רק אני או ש...

כל פעם שקבוצה אנגלית פוגשת קבוצה ספרדית בשלבי הנוק-אאוט קורים דברים יפים בכדורגל? הנה ההימורים שלי לעולות לחצי הגמר, נתחיל מהקל: ליברפול - הולכת לדרוס את פ.ס.וו גם בבית בתוצאה דומה. זה לא יהיה אחד המשחקים הדרמטיים האלה. מנצ'סטר - היה אסור לתת ליונייטד ללכת הביתה עם 2:1 כשהיא משחקת עם עשרה שחקנים בבונקר 2/3 מהמשחק. באולד טראפורד ספאלטי יחטוף קורס מזורז בכדורגל. ולנסיה - למרות שהיא לא היתה דומיננטית במשחק הזה, היא קלקלה את כל התכניות של צ'לסי. לשער החוץ הזה יהיה ערך יקר ביותר בגומלין. אני מהמר על תיקו מאופס או ניצחון בהפרש שער אחד. לא משנה מה, ולנסיה חייבת להיות בחצי הגמר! מילאן - יש לה את הקבוצה הגרועה השנייה בין 8 הנותרות, אין לה אף חלוץ שיכול להבקיע ולנצח את המשחק, באיירן תשחק משחק התקפי חזק מתמיד, דידה עוד יוציא כדור או שניים מהרשת. אין מה לעשות, תמיד אופטימי, תמיד דפוק בראש. אהיה בדמעות אם מילאן לא זוכה בגביע.

TakTik

New member
../images/Emo207.gif זוכרים את הפרק

בסאות פארק שקארטמן שותה שוקו עם אבקה של קני? אז כן ---

למעלה