תיארת תכונות רעות של פלג
לא של 101 אבל אני לא רואה אותך פוסל או אומר מילה רעה על זה שהסטיגמה ההפוכה קיימת פה ובגדול. לא רואה אותך פוסל את ניר כי הוא אומר דברים רעים על 101 בלי שכף רגלו דרכה שם. לא ראיתי אותך משתתף ממש בפורום 101. במשך השנים האחרונות שאתה בחו"ל, חוץ מהערות עוקצניות לכיווני בכלל לכיוון הפורום, לא השקעת ממש בכתיבה של כלום חוץ מהודעות עוקצניות ובנוסף לזה במקום לתת כבוד לאנשים שהקדישו כן מהזמן שלהם לכתוב ביקורות ולהחליף דיעות על מוזיקה אתה מתבדח את הבדיחות השנונות שלך שרק מרחיבות את הדיסוננס והרתיעה מ - 101 . בתור מי שמכיר אותי אישית ויודע כמה מגוון הטעם המוזיקלי שלי (החלפנו דיסקים לא פעם) לא זוכר מעולם שקראת לי מתנשא לפני שהתרחקת מהאיזור (רחוק מהעין רחוק מהלב הא?). ואח"כ אנשים שואלים למה אני רציני ולמה אין לי חוש הומור. למעשה מאז שהזדקנת (או הפסקת להשקיע בהמלצות על מוזיקה) אתה בעיקר עסוק בלהקניט אותי בפורום או להריץ בדיחות עם ניר. 101 הצליח די טוב והחזיק יותר מכל פורום נוסף לתפוז. יש אנשים שגדלו אצלנו פשוטו כמשמעו. הוא מעולם לא קיבל מילה טובה מאף אחד מ - "ידועני הסצנה". הוא התנהל בשוליים של תרבות השוליים שנקראת היפ-הופ בישראל. אבל העיקר ההומור, והעיקר למה לקחת הכל ברצינות. well היפ-הופ זה דבר רציני בשבילי. מוזיקה ככלל היא יותר מכיף בשבילי (למרות שהיא גם כיף) וכשאני יודע לחזור בי ממה שאמרתי זה כמובן עוד סיבה להתנגח בי כי חס וחלילה אולי אני טועה לפעמים. כל המשחקים הקטנוניים האלה הם שיצרו את סטיגמת הסנוביזם. אני מתרחק מהם ואומר את מה שעל דעתי (הליגטימית, בכל זאת אם נשים את הצניעות בצד, אני יודע דבר או שניים על המוזיקה הזאת שאני מתעסק בה בערך כל חיי הבוגרים) כמובן שמותר להשתלח לי והרי זה משובח, כי אני לא מתחנף, לא מפרגן על ריק ואומר את דעתי. בכל מקרה אני סיימתי עם דיוני ה - "101 פורום של סנובים ששונאים מיינסטרים" נמאס לי מהם, הסיבה היחידה שהשארתי את 101 באוויר הייתה כי זה בכל זאת הישג מה שהלך שם. הישג שלי ושל סייקו ושל דודו ושל מתן ושל חולוני ושל כל אחד מהאנשים שלקחו שם חלק פעיל ויש מספיק ומעבר להישג הזה, זה גם המקום עם הידע וכמות הדיונים על המוזיקה הכי מקיף שיש בעברית על היפ-הופ. אז כמה אנשים לא נכנסו בגלל הסטיגמה, big fucking deal, מבחינתי ההפסד כולו שלהם וכולו שלך. כי אם היית שם בצד את הדיעות הקדומות שלך, מי יודע אולי היית נהנה ממה שהלך שם. מצד שני, אולי יותר חשוב לשמור על face ולעמוד על שלך גם כשאתה יודע שאתה טועה.