פחד....

פחד....

היי טליה וכולם אני יודעת שזה לא פורום לחלומות ולפתרונן אבל אני חייבת לשאול לדעתכם מה קורה לי ?? טליה בעבר אמרת לי שללא אכילת בשר יהיה לי ``מדיטציות יותר שקטות`` הכל משתנה לי גם במדיטציות...נהיה לי חושך אלימות ופחד האמת אני ממש חוששת.....אני רושמת לכם את החלום שהיה לי אתמול בלילה ועדיין ממשיך להטריד את מנוחתי..בבקשה כל דבר יעזור תוך כדי שינה הרגשתי לחץ עצום על הכיבה ע``י יד ניסיתי להרים את האצבעות של היד ולא הלך לי החזיקו אותי חזק למיטה פתחתי את עיני וראיתי אישה שחורה עם מצנפת על הראש עיניים בהירות הסתכלתי עליה והיא הסתכלה עלי בחזרה , שאלתי עם הם שלחו אותה ואמרה לי כן שאלתי אותה זה יכאב ? ועשתה עם הראש כן שאלה אותי מה אני רוצה ..........שאלתי : אני רוצה לדעת על אבא שלי האם הוא שומר עלי או לא ועם הוא יכול להיות......היא נעמדה ליד החלון ועשתה תנועה של כאילו היא מתייעצת עם משהו ואמרה לי : לא זה מאוחר מדי עבר הרבה זמן עם היה עם קרח אולי.......... עמדה ליד החלון ושאלה שוב מה את רוצה ? אמרתי אני רוצה לדעת על האנשים לראות על חושי וכוח רפוי בידיים להעביר את הכאב............התיישבתי לידה מול השידה היא שאלה קבלה ? ואמרתי לה לא קבלה ..........התייעצה שוב לקחה מהשידה ספר וכתבה ללא עט .......תקראי בכוס, איפה המקום שלך שאלה יהיה ? אמרתי כאן בחדר הסתכלתי על המיטה ובעלי היה ישן והתחיל להתעורר נשכבתי עליו והרגעתי אותו עם נשיקה וליטוף ואז היא רצתה להתחיל בלחיצה מאחורי העורף שלי מצד שמאל........לפתע בעלי התעורר והיה ביני לבינה הוא הסתכל עליה והיא שאלה אתה תעשה את זה ? הוא הנהן שכן היא אמרה אתה תמות........ונשארה מאחוריו נשענת על הכתפיים שלו בא אלי ולחץ לי מאחורי העורף צעקתי לו : אני אוהבת אותך..... לא כאב אבל התעלפתי כשהתעוררתי בעלי ישב על הרצפה ובכה תפס אותי בשתי ידיו את הידיים שלי ואמר תוך כדי בכי : הוא לא ייתן לך ...........הוא לא ייתן לך אני ימות אתמול..............ולא סיים את המשפט כי התעוררתי לאחר ההתעוררות נשארתי במיטה משותקת ולא יכולתי לזוז ניסיתי לשחזר את החלום והרגשת פחד הציפה אותי ועלה לי בראש מחשבות על כישוף וודו (אלו דברים שרחוקים ממני ומדרך חיי ההפך הוא הנכון , לא נגעתי ואפילו לא חשבתי לגעת בדברים שאני קוראת להם ``חושך``) ובעלי מול העיניים שלי ממש פחדתי ....לאחר כמה זמן קמתי וכתבתי את החלום ולקח לי המון זמן להגיע להרפיה ולראות רק אור מול העיניים כדי להירדם. החלום היה ממש מציאותי אולם שלא כפי החלומות הצלולים , לא הייתי מודעת שאני חולמת ולכן לא הייתה לי שום אפשרות לשנות או להיות שותפה פעילה בחלום. תודה המתבוננת

וואו...זה כל מה שאני יכולה להגיד...

אני לא מבינה בזה כלום,אני חולמת חלומות שבהם אני יודעת שאני חולמת ,אבל תנסי להזכר מה זה אומר לך, זה עוזר...תנסי לחשוב אם חשבת על משהו כזה...רוב החלומות שלנו זה מחשבות שהתעלמנו מהן אולי...

Tal_Ya_Tal

New member
היי מתבוננת B-) מה שלומך?

לפי החלום אני מבינה את התשובה B-) אכן, אמרתי לך בעבר, שאי אכילת בשר, `תוציא` את הפחד מן המראות במדיטציה. (כי אנו הופכים להיות, מה שאנו אוכלים. אם אנו אוכלים את בשרה של חיה שחוותה פחד משום שהובלה לשחיטה- ושלא יספרו לך שבשחיטה כשרה אין פחד. זה לא נכון!!! יש ויש. כל עוד כל עוף רואה את העוף שלפניו נערף...) א ב ל, יחד עם זאת, הייתי אמורה להראות לך סוג מסוים של מדיטציה, שהתרגול שלו, הוא זה שממסך את העולם האסטרלי ומונע ממך ללכת לאיבוד באזורי הפחד והפנטסיה. :) :cool: ;-) יחד עם זאת, החלום שאת מתארת, נראה לי יותר כמפגש עם חוצנים אני מציעה לך לפנות לדני רווה, שהוא חוקר חוצנים. אם תרצי, אצור קשר בינכם. בעקרון, אם מופיעים לך בחלום ישויות `לא נחמדות` שכאלה, יש `שורת מחץ` שעוזרת לסלק אותן בטיל: ``קדוש, קדוש, קדוש, ה` צבאות!`` את זאת למדתי מטרנס מדיום, שהיא יהודיה למחצה, שאינה יודעת מילה עברית! היה מוזר לשמוע זאת מפיה. אבל מנסיון, זה עובד! B-) L&L TALYA

שלום לכן :)

קודם תודה על תשובתכן המהירה ואת צודקת טליה אני פשוט בתדהמה איך הכל תפס כיוון שונה מהדרך שלי ומהכוונה שלי...על חוצנים דווקא לא לקחתי בחשבון אולי כי זה היה חלום...עכשיו זה יותר מפחיד אפילו :-( טליה שורת המחץ מתי להגיד תוך כדי חלום אני לא חושבת שאני יזכור את זה :) אבל אני רק מתפללת שזה לא יחזור על עצמו שוב בשום צורה שהיא ..!! בנתיים הדבר היחיד שאני יכולה לעשות זה הפסקה כולל במדיטציות עד שיהיה לך את הכח להתמודד עם דבר כזה..אני מקווה שזאת הדרך ד.א יש לדני רווה אתר באינטרנט או שאני יכולה לפנות דרך דואר אלקטרוני ? תודה מראש המתבוננת

file in dark

New member
אני חושבת שזה האתר

החלום הזה ממש נשמע מפחיד לאחרונה התחלתי להתעניין בנושא של חוצנים במידה שתוכלי לזכור מה הם עשו לך, אם זה אפשרי אני אשמח לשמוע שני

בוקר טוב שני :)

החלום הזה באמת היה מפחיד, אני עוד לא קיבלתי את התשובה של טליה למה היא חושבת שזה חוצנים, לזכור מה היא עשתה לי שום דבר כי בעלי התערב באמצע ומה שהוא עשה היה לחיצה על העורף שלי בצד שמאל חוץ מזה כפי שאת רואה היה הכל היה דיאלוג אחד גדול. תוך כדי חיפוש וערבול החלום עם חברה הגעתי לכמה מסקנות אישיות חשובות וכנראה כאן טמון הכל...:) שיהיה לך יום של כיף המתבוננת

Tal_Ya_Tal

New member
היי מתבוננת, B-) כן, לדני רווה יש

אתר. אני מוספיה לך כאן את הכתובת וגם את המייל שלו. האתר הוא אתר חדש. בקרוב יופיע בו גם הסיפור שלי. (כן, גם לי היה מפגש) ואני כנראה אכתוב באתר הזה גם בנושאי אסטרולוגיה. B-) אז המייל הוא:[email protected] ב ה צ ל ח ה אוהבת אותך, TALYA

עיצה

האר``י ז``ל פסק שמי שאינו עוסק בתורה אסורה עליו אכילת בשר , ועבור אשה הפטורה ממצוות קל וחומר , מספיק להגיד קריאת שמע , לגבי החלום יש תפילה להטבת חלום ניתן למצוא בסידורים , בכל מקרה רצוי לתת צדקה תוך כוונה כנגד החלום , במיוחד הבעל . צדקה תציל ממות , ואם אפשר שהבעל יעלה לתורה בבית כנסת . דוד

Tal_Ya_Tal

New member
כוונתי הייתה כמובן, B-) לאי אכילת

כוונתי הייתה כמובן, לאי אכילת בשר B-) L&L TALYA

davyav

New member
הי מתבוננת :cool:

מתבוננת היקרה שלום :cool: על-פי הקבלה קיימים 3 סוגים של החלומות .ראשון הם חלומות על הדברים שעברנו בחיינו הם רצים כמו סרט רץ ומזכירים לנו את הארועים שאנחנו עברנו . הסוג השני הם חלומות היזומים על-ידי מלאכים.החלומות האלה מעבירות אלינו מסרים חיוביים מהאור שתוכנם לרמוז לנו על משהו שעלינו לעשות,להעביר אלינו מידע אמיתי.החלומות הנ``ל קוראים בד``כ באמצע הלילה. הסוג השלישי של החלומות הם החלומות היזומים על-ידי מלאכי החושך . תפקידם להפחיד אותנו,לבלבל אותנו ,להניע אותנו מהדרך הנכונה. החלומות האלה קוראים בד``כ לקראת הבוקר או לפני הרדמות הם מלאים בפחד. המידע המועבר בחלומות האלה הוא שקרי לומרות שלפעמים חלק מהמידע בהם אמיתי כדי לגרום לנו להאמין בו. כנראה את הסוג האחרון ראית. חמודה אין לך שום סיבה לפחד :cool: :cool: :cool: :cool: אף אחד לא באמת רוצה לפגוע בנו.גם כאשר קורה בחיי אדם משהו שלילי תפקידו לא לפגוע אלה לעורר אותו ממבוא סתום שהוא נקלע אליו. לבחון אותו,לתת לו אפשרות להתגבר ולגלות אור . במקום שבו נמצא הרבה חושך הוא המקום שיש בו הרבה אור פשות הוא לא גלוי. אבל אם נצליח להדליק את הפנסי האהבה שלנו הוא יעלם כאילו לעולם לא היה. אז בבקשה חמודה על תתני לפחד להכתיב את החיים שלך. המדיטציות הן האמצעי לחיבור אנרגיות רוחניות חיוביות וממש לא כדאי להתנתק ממנו.אולי כדי להחליף סוג ,תדירות ,אבל חמודה על תוותרי לפחד! תעשי חשבון נפש עם עצמך איפה טעית,תחפסי הזדמנויות לוותר על החוכמות הישנות שמעקבות אותך,להתחבר לאנרגיות חיוביות שיקדמו אותך. ואני בטוח את תצליחי לנצח את הפחד שלך :cool: :cool:. ביום ראשון בערב בממרכז ללימודי קבלה מתקיימת הרצעה מיוחדת ``חלומות בקבלה``.אחרי הרצעה את תוכלי לשאול על החלום שלך את המורה המומחה בתחום . אם את מעוניינת הטלפון של המרכז 035280570 שיהיה לך יום מצויין! אור ואהבה דוד

תודה דוד :)

מה שכתבת באמת נגע ללבי החלום קרה לפני ההרדמות כי שמתי לב שהתעוררתי כדי לרשום את החלום ב 3:40 לפנות בוקר אחרי שהייתי משותקת כרבע שעה (ממילא כנראה שזה ממש שיתק אותי)במיטה מנסה לעבור פרט אחר פרט במודעות במה שקרה, כבר כשהתחלתי להתמודד עם התחושות שהחלום השאיר, התחלתי לצעוק בתוך עצמי על כל ``החושך`` הזה ושאני הולכת לכיוון של ``אור``..אחרי שרשמתי את החלום רק הרפיה ע``י אור הרגיעה אותי להרדם מחדש... במשך היום שלאחרי זה אז התחילו כל התופעות של ``פחד`` וחרדה להשתלט עלי לאחר שיחה עם חברה עד השעות הקטנות של הלילה החלום קיבל פרופורציה אחר ובו ברגע החלטתי שאני לא יתן ! לפחד ולחושך להשתלט עלי ולהכניס אותי למצב של חרדה בחיי היום יום שלי, אני יותר מודעת היום לרגשות האלה ו``עובדת`` על עצמי לכיוון של ``לא לפחד כלל`` :) להגיד שזה קל יהיה שקר..במיוחד כשאני הולכת לישון אבל זה לא ישנה את כיוון האמונה שלי ולא משנה עם היה שקר או אמת בחלום הזה .........אני את עצמי לא מוכרת לאף אחד !!!! וההחלטה שלי שאני יתן לעצמי יום או יומיים של מנוחה כדי לחזק את עצמי פיזית ומנטלית אחרי שזה באמת הצליח לטלטל אותי ולהוציא אותי מהאיזון, אולם גרם גם לחשבון נפש ולבטחון שהדרך שלי נכונה...לכן אני גם לא יוותר לפחד.....אני רק מתפללת שזה לא יקרה שנית :) אני מקווה שהחשש הקטן שנשאר עדיין ימוג עם הזמן לחלוטין :) תודה על המילים החמות זה רק מחזק את תחושתי :) המתבוננת

לא היתה שום אפשרות?!

מתבוננת יקרה, כתבת ש``כל דבר יעזור``, אז הנה דבר נוסף. המשפט בדברייך שגרם לי להגיב היה בעיני משפט מפתח בטקסט שחלקת עימנו. אני מעז אפילו לומר שהוא היה חשוב ומקפל-אמת-בתוכו אף יותר מתוכן החלום עצמו! וזה המשפט (שלך): ``החלום היה ממש מציאותי אולם שלא כפי החלומות הצלולים, לא הייתי מודעת שאני חולמת ולכן לא הייתה לי שום אפשרות לשנות או להיות שותפה פעילה בחלום``. אני רוצה להגיד משהו! מה זה חלום? חלום זה מה שקורה לך ברגע זה ממש. האותיות שאת קוראת עכשיו הינן חלום. נכון, זהו חלום שונה מאוד מאוד מאוד במהותו משאר החלומות שלך. את מכנה אותו בשם ``ערות``. זהו חלום מרכזי. הוא החלום החשוב ביותר (אולי) בחייך. והכי הכי חשוב: הוא מסונכרן לחלום של עוד מיליארדי אנשים. אני מכנה זאת ``החלום המשותף``. כדי לסייע לעצמי לקחת אחריות על מה שקורה לי בחיי היומיום, אני נוהג לשנן לעצמי מדי פעם: ``זה החלום שלי; אני קובע``. לא שזה מצליח לי תמיד, אבל אף אחד מאיתנו לעולם לא עושה דבר מלבד חלימה. חלק מהחלימה מסונכרנת עם אנשים אחרים (ולכן משמעותה גדולה מאוד) וחלק מהחלימה הינה אישית ואקראית יותר (ולה אנחנו קוראים בשם ``חלום``). לכל פעולה שאנחנו עושים בחלום (כולל בחלום המכונה ``ערות``, קרי, ברגע זה ממש!) יש תוצאות ע ל א ו ת ו ח ל ו ם ! ! ! ומאחר שהחלום הנקרא ``ערות`` הוא חלום יקר לנו מאוד (זה החלום ה י ח י ד שבו יש לנו קשר אמיתי ורצוף ומהימן ויציב עם אנשים אחרים ולמעשה גם עם עצמנו!!!), הפעולות שלנו בתוכו חשובות לנו מאוד כי התוצאות שלהן מכריעות מאוד. גם בחלום אקראי, מבודד וקצר, יש לפעולות שלנו תוצאות, אבל התוצאות המשפיעות על אותו חלום אינן כה קריטיות עבורנו, מאחר והחלום תכף ייגמר ואיתו גם מרבית התוצאות של אותן פעולות. האם את מבינה לאן אני חותר?! הדבר שהכי הכי כיף לנו לעשות הוא לקחת אחריות על כל רגע ורגע, על כל חלום וחלום - ב מ י ו ח ד בזמן הערות! כך לקיחת האחריות והבחירה החופשית נעשית עבורנו דבר טבעי ואיננו הופכים את עצמנו לקורבנות בתירוץ של ``עכשיו הדברים אינם בשליטתי``. אשמח לבאר, להרחיב, ללמוד, לעזור, להתכתב וכולי.

הילרית

New member
אני חושבת שאת נפגשת עם חוצונים

מהנסיון שלי החלום שאת מתארת מתפרש בצורה הטובה ביותר אם מקבלים את האופציה שמסיבה כלשהי את מקיימת מפגשים עם חוצונים. אני יודעת שאת לא מאמינה ולא קשורה כלל לכל התחום של המיסטיקה, אני אפילו לא ממש יכולה לשכנע אותך אם תחליטי שזה לגמרי לא מקובל עליך, אבל זה מה שאני מבינה ומקבלת במקרה של החלום שלך. אין לך מה לפחד, בספר שקראתי שנקרא בשם האורחים, הכותב מתאר חוויות דומות כולל מבנה דומה לדיאלוג עם הדמוית שראה, ממליצה לך לקרוא יש שם הרבה תשובות בשבילך. מקוה שאת לא חושבת שאני משוגעת, אבל הספר ההוא מתאר כמעט בדיוק סיטואציות דומות לזו שבחלום שלך

Tal_Ya_Tal

New member
נכון, הילרית B-) את צודקת

אבל במקרה, המתבוננת, כן קשורה בתחום של `המיסטיקה` שאני מעדיפה ל-א להגדיר כך את מה שאני עוסקת בו. ואפילו מאד!!! יחד עם זאת, ישנו כאן תיאור מצויין, של `קבלת שתל` שהמתבוננת עדיין לא מודעת אליו כנראה ואני העדפתי שדני רווה ירחיב את ידיעתה עליו, באם היא תבחר ליצור אתו קשר הוא ידע להבהיר לה זאת בצורה הטובה ביותר, בלא הפחדות. לכן, אני שוב ממליצה לך מתבוננת ליצור קשר עם דני רווה B-) B-)B-) L&L TALYA

למעלה