פחד

פחד

עברתי משבר בשנה האחרונה. בעצם לא יודעת מתי הוא התחיל. התדרדרתי. אני מנסה להתחיל מחדש. הכרתי עכשיו בחור. עדין משקמת את ההריסות, עושה את צעדיי הראשונים, מדדה, ומפחדת להפגע ממנו. מפחדת לשתף. רוצה מאוד, אבל לא רוצה להרחיק. זו רק ההתחלה. מרגישה ריקה מבפנים ומנסה ללכת עם מה שיש. על החיים ועל המוות זה המשפט שמלווה אותי לאחרונה. לא יודעת איך לשמור על עצמי מלהפגע. האם יש הצעות?

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo24.gif כל העולם כולו גשר צר מאד, והעיקר... לי דוקא נדמה שזה בסדר לפחד, כל עוד הפחד לא מנהל אותנו. הצעות איך לא להפגע אין לי. נדמה לי שהכיוון צריך להיות איך לא להתרסק גם אם נפגעים, כי בחיים כידוע, אין מנוס מפגיעות מדי פעם. אבל גם אין לי הצעות איך לא להתרסק כשנפגעים... אבל יש לי שיר, שזינק לראשי כשקראתי הודעתך. במיוחד שורות הסיום שלו, בהן הוא מבקש ממנה לזכור שגם הוא מדמם. http://www.youtube.com/watch?v=n3Rzug1OWPU&feature=related

לא קל,מניסיון,לבטוח באדם אחר שלא מכירים

במיוחד אחרי שנפגעים. אז צריך לעשות את זה צעד אחר צעד,כל פעם לפתוח עוד ועוד נדבך מחייך ולחלוק עימו כמה שאת מרגישה שאפשר לחלוק. אין מה לעשות-זה סיכון שצריך לקחת בזוגיות ובאהבה,גם אם זה במחיר שאולי ניפגע,כי בכל זאת יש סיכוי טוב שזה יצליח ונקבל המון מזה.

אבל מצד שני,חייבים לתת צ'אנס אחרת דברים טובים

לא יקרו כי פשוט אנחנו אלה שלא מאפשרים להם לקרות.

למעלה