פחד משתק

העיצה שלי:

אל תעזוב את ההדרכה. גם גבר סטרייט שנמשך לבנות שהוא מדריך לא עוזב את ההדרכה. הוא פשוט מתגבר על הצורך. הוא עושה זאת על ידי כך שהוא מוצֵא מוצָא אחר למשיכה שלו. הוא יוצא עם בנות בוגרות מעל גיל 18 זה מה שאתה צריך לעשות. תמצא לך חבר הומו בן 18 ומעלה ותצא איתו. כך ייעלם העוקץ שבמשיכה שלך לחניכים שלך. הבעיה בסביבה חרדית/דתית היא שאין מוצא, ולפעמים זה מוביל למעשים קיצוניים ועברייניים כמו ניצול מיני של חניך או תלמיד. אתה יכול להימנע מכך על ידי מימוש צרכים מינים-רגשיים-נפשיים עם זכר בוגר בן 18 ומעלה שהוא מחוץ לסביבת העבודה שלך.

kolkuli1

New member
תודה חבר'יה כנסו!

קודם כל אין עליכם! אני חייב לציין שנורא פחדתי שאקבל תגובות כגון - זה לא שייך - - ת'פרוש - ומאוד דאגתי מלכתוב הודעה זאת עם השם משתמש הרגיל שלי (אומנם חדש... אבל עדיין) אני רוצה בכל זאת לחזור על משהו: אין חשש שאבו לידי איזה שהוא משהו אסור מבחינה כל-שהיא, כמו ניצול וכו' עם חניך כל-שהוא. אני כבר מתמודד עם זה יותר מ5 שנים. וכמו שכתבתי למעלה: שאלתי, התייעצתי. והם אמרו לי להמשיך. (ניתן לעיין בתגובה שלי למעלה) אני מאוד מודה לך גיי40 גברי ! אין לי ספק שזה פטרון הולם בהחלט.

אם יורשה לי להידחף...

בגדול אני נמשך לבחורים בגילי ומעלה אבל לאחרונה יש איזה ילדון בן 15 שממש עושה לי את זה... נראה לי שגם הוא בקטע כי הוא כל הזמן שולח בי מבטים אבל אין שמץ של סיכוי שאסגיר את עצמי. יש לי מעמד שאני מוכרח לשמור עליו.

שני גורמים:

1. האם מותר לך לפי החוק לעשות סקס עם נער בן 15? 2. הם אתה בעמדה של סמכות מעל אותו נער? תבדוק את השאלות לפני שאתה בכלל מעלה על דעתך לפנות לנער צעיר בצורה רומנטית.

אולי לא הייתי מספיק ברור...

הבחור ההוא לא חניך שלי... הוא סך הכל ידיד של המשפחה... אוכל אצלנו בשבתות לפעמים... ואין לי שום כוונות לפנות אליו וגם אם הוא ינסה ליזום אני לא אזרום איתו בשום אופן. אני בחור מאוד מוכר ומוערך בסביבה שלי ואין לי כוונות לקחת סיכונים מיותרים בשביל סיפוק מיני מפוקפק...

לא ברור לי מה גילך (20?)

אם אתה מתחת לגיל 18 אין בעיות שתתחיל עם נער בן 15. אם אתה בוגר, מצא לך איש בוגר (18 ומעלה). זה לא כל כך קשה כיום.

מחשבה נכונה ונבונה...

כל הכבוד שאתה מודע למצב ושומר על עצמך מסיכונים. כידוע - זהירות מונעת אסון. אגב, גובהו וצורתו לא משנים את העובדה שהוא קטין עדיין - כי כאן רק הגיל קובע ולא שום דבר אחר.

מה שהתייחסתי לגובה שלו,

לא היה בכדי לתת לגיטימציה ליחסים איתו... זה היה כדי להסביר את המשיכה שלי אליו ותו לא. אם הוא היה נראה ככל בני גילו לא היה לו סיכוי להזיז משו אצלי...

ואגב, אם יורשה לי להעיר...

צריך להיזהר מאוד מאוד מהגילאים האלה, הם עדיין קטינים וזה ממש מפחיד להתעסק איתם. אחי - שומר נפשו ירחק!!!

konito

New member
אני חושב שיש פתרון

אתה חייב להתחיל ולצאת עם הומואים מבוגרים יותר. יתכן שחוסר אינטראקציה עם הומואים בוגרים היא שמביאה אותך למחשבות לגבי הילדים אותם אתה מדריך. עליך מאוד להזהר. אם הם מושכים אותך, גם אחרי חמש שנים אפשר למעוד. ככל שלחץ יגבר, המנגנונים ששומרים עליך יחלשו ואתה עלול לשגות. עליך למצוא פורקן בריא מחוץ למערכת הזאת של ההדרכה באמצעות מעורבות קבועה עם גברים ועל ידי מציאת קשר בריא. לדעתי אם אתה לא מוצא לך דרכים חלופיות לצאת עם גברים רומנטית ולהסיר ממך את התושקה לילדים אותם אתה מדריך, עליך לפרוש. אתה מסכן את עצמך ועלול יום אחד להסתבך קשות.

kolkuli1

New member
תודה אחי יותר מזה, כנס

חשבתי, וחשבתי הרבה, ואני מאוד מסכים עם מה שכתבת בקשר ללמה אני נמשך אליהם יותר ממבוגרים ומה לעשות. והסיבה פשוטה. אתמול בשיחה עם בחור הומו בגילי הוא שאל - מה אף פעם לא היה לך קשר עם בן אחר? גם לא מגע? אכן לא היה לי, כלומר... אכן אין לי... עדיין.... לאט לאט הבנתי שבגלל שפשוט לא נתתי לעצמי לחשוב על אפשרות כזאת, של לפתח קשר עם מישהו בגילי, זה פשוט נפל בין הכסאות - עם מי שכן יש לי קשר יותר "קרוב" איתו. הבנתי, ניסיתי ואכן אני נמשך גם למבוגרים ממני, פשוט פחדתי פחד מוות ככל הניראה לחשוב על כך. אני חושב שאני יתחיל עם מישהו עדין, ולאט לאט... אולי כדי לחדד את העיניין - רק לפני שבועיים, כן שבועיים!!!! הפסקתי לומר לעצמי שאני סטרייט שנשמך לבנים... אלה התלחלתי להגיד לעצמי שאולי (אולי :) אני הומו... זה מסביר את הכל, אני חושב.
יותר מזה בשיחה עם חבר (שהתוודינו אחד לשני בשיחה מאוד מצחיקה - אני סיפרתי לו וקיוויתי שהוא יקבל אותי... בתור ידיד רגיל... ואז הוא אומר לי... גם אני הומו...) הוא סיפר לי שאבא שלו מצא פעם אצלו חוברת פורנוגרפיה על בנים... ואני אמרתי -...אף פעם לא הסתכלתי על דבר כזה!- גם לא הסתכלתי על איזה אתר... כלום על כלום!!!! לא בנים לא בנות לא צעירים לא מבוגרות... כלווום! אני רואה בזה עוד הסבר... בכל מקרה אני חוזר אל דאגה, אני מודע לעצמי אני עושה מה שצריך ואני לעולם לא חשבתי אפילו להציע למישהו שהוא הומו (והיה לי כבר חניכים שידעתי שהם הומואים כתוצאה מהעבודה שלי עצמה, על בטוח לא שחשדתי) לא לשווא אמרתי שאני מאוד מוצלח בעבודתי. ולעולם לא אמרתי, עצתי או דמיינתי לעצמי לשאול אם אולי..., קל וחומר על מישהו שאינו רוצה!! אז תיהו רגועים, עם זה אני מודע שעם עליית הלחץ זה רק יותר קשה, ואני מטפל בזה. אגב, אם יש הצעות... (אני חוזר מישהו עדייייייין...
) חחח...

למעלה