תודה אחי יותר מזה, כנס
חשבתי, וחשבתי הרבה, ואני מאוד מסכים עם מה שכתבת בקשר ללמה אני נמשך אליהם יותר ממבוגרים ומה לעשות. והסיבה פשוטה. אתמול בשיחה עם בחור הומו בגילי הוא שאל - מה אף פעם לא היה לך קשר עם בן אחר? גם לא מגע? אכן לא היה לי, כלומר... אכן אין לי... עדיין.... לאט לאט הבנתי שבגלל שפשוט לא נתתי לעצמי לחשוב על אפשרות כזאת, של לפתח קשר עם מישהו בגילי, זה פשוט נפל בין הכסאות - עם מי שכן יש לי קשר יותר "קרוב" איתו. הבנתי, ניסיתי ואכן אני נמשך גם למבוגרים ממני, פשוט פחדתי פחד מוות ככל הניראה לחשוב על כך. אני חושב שאני יתחיל עם מישהו עדין, ולאט לאט... אולי כדי לחדד את העיניין - רק לפני שבועיים, כן שבועיים!!!! הפסקתי לומר לעצמי שאני סטרייט שנשמך לבנים... אלה התלחלתי להגיד לעצמי שאולי (אולי

אני הומו... זה מסביר את הכל, אני חושב.
יותר מזה בשיחה עם חבר (שהתוודינו אחד לשני בשיחה מאוד מצחיקה - אני סיפרתי לו וקיוויתי שהוא יקבל אותי... בתור ידיד רגיל... ואז הוא אומר לי... גם אני הומו...) הוא סיפר לי שאבא שלו מצא פעם אצלו חוברת פורנוגרפיה על בנים... ואני אמרתי -...אף פעם לא הסתכלתי על דבר כזה!- גם לא הסתכלתי על איזה אתר... כלום על כלום!!!! לא בנים לא בנות לא צעירים לא מבוגרות... כלווום! אני רואה בזה עוד הסבר... בכל מקרה אני חוזר אל דאגה, אני מודע לעצמי אני עושה מה שצריך ואני לעולם לא חשבתי אפילו להציע למישהו שהוא הומו (והיה לי כבר חניכים שידעתי שהם הומואים כתוצאה מהעבודה שלי עצמה, על בטוח לא שחשדתי) לא לשווא אמרתי שאני מאוד מוצלח בעבודתי. ולעולם לא אמרתי, עצתי או דמיינתי לעצמי לשאול אם אולי..., קל וחומר על מישהו שאינו רוצה!! אז תיהו רגועים, עם זה אני מודע שעם עליית הלחץ זה רק יותר קשה, ואני מטפל בזה. אגב, אם יש הצעות... (אני חוזר מישהו עדייייייין...
) חחח...