פחד מרוחות...

wolfman85

New member
פחד מרוחות...

יש לי בעיה.. אני מת מפחד מרוחות של אנשים שמתו ומשדים ומכל מיני דברים כאלה.. אחד ההתבטאויות של הפחד הזה הוא כשאני מנסה להירגע ולדמיין את עצמי מרחף מחוץ לגוף שלי, ואז אני רואה (בלי שליטה שלי) מלא רוחות שמנסות למשוך אותי בכוח ולפגוע בי. הלב שלי פועם במהירות ואני פותח את העיניים שלי מבוהל וקשה לי להירגע.. מישהו יודע מה אפשר לעשות בשביל להיפטר מהפחד הזה? -אל תצחקו עליי :)

RainBird

New member
ברזל הורס התממשות של רוחות. ענוד אחד או שים קרוב.

wolfman85

New member
באמת? תודה....! ועוד שאלה...

מה הכוונה התממשות? מה זה עושה לרוחות? והאם זה משנה איזה סוג של מתכת או שרק ברזל? תודה רבה!

RainBird

New member
כדי שתחוש ברוח במישור הפיסי או מה שקרוב למישור הפיסי היא משתמשת באקטופלזמה- חומר שנותן לאנרגיה לקבל צורה מוחשית. ברזל ורק ברזל הורס את זה.

wolfman85

New member
ואין מצב שהם ינקמו בי אחרי זה...?

אחרי שאני אוריד את הברזל. לדוגמה במקלחת, כדי שהברזל לא יחליד.

RainBird

New member
רוח זה לא דבר חושב או מרגיש. זה בסך הכל טביעת אצבע של אנרגיה אנושית שנשארה בעולם הזה לאחר המוות. רק רגש חזק במיוחד מונע מהם להמשיך הלאה. הן לא גדלות מתפתחות או לומדות. הן בסך הכל שיירי מודעות.

Swicca

New member
I had to.. sry

טביעת אצבע של אנרגיה אנושית I remmember that you faught me when I said that people leave after everything they put their mind to, an energetical print of themselves or what they were going threw at the momment. Just surprised me reading you saying something like this. Nothing serious. ^^

ON IT

New member
תשובה

הסיכוי לכך נמוך, אך אמליץ מעתה והלאה להתקלח אך ורק בליווי שום או בצל ושימושם בתור שמפו וסבון רחצה, דבר זה יגרום לרוחות לתפוס ממך מרחק.

someboddy

New member
לא רק שמקלחות כאלו ירחיקו רוחות...

הן גם ירחיקו את בנות המין היפה

wolfman85

New member
גם את בנות המין היפה וגם זה לא בריא

יש בשום חומר פעיל שהוא לא טוב לעור הגוף.

למעלה