פחד לאבד חבר

try me1

New member
פחד לאבד חבר

שלום, הייתי שמח לשתף אתכם בחרדה שתוקפת אותי בזמן האחרון ופשוט משבשת לי את השגרה- אני בקושי ישן, מאבד תאבון, מרגיש דכאני ולא מצליח להתרכז בכלום. אני סטודנט שנה א באונ'. יש לי הרבה חברים אבל רק שנים שהם חברי נפש- חבר וחברה. שמדבר איתם על הכל, צוחק איתם, לומד. באמת כמו אחים בשבילי. שבוע שעבר שניהם התחילו לצתא יחד. וזה שובר אותי מבפנים. פעם חשבתי שאני רוצה את הבחורה הזו ובגלל זה אני מקנא. אבל היום אני מבין שאני פשוט נהייתי תלותי בבחור הזה שהוא כמו אח בשבילי ועכשיו אני מרגיש שאני צריך להאבק על תשומת הלב שלו. קצת קשה לי לדבר איתו על זה- למרות שכבר היו לי כמה שיחות איתו בנושא. הוא , מטבע הדברים, בטח לא רואה את זה... השיחות שלנו הצטמצו משיחות של שעות לזמן קצוב. הוא תמיד עסוק בה. אני יודע שזה ראייה הכי ילדותית אבל כשהאמוציות פועלות - גם הגוף סובל והרציונל לא עובד... אני פשוט מקנא ורע לי עם זה. מקנא בבחורה שלוקחת לו את כל הזמן מקנא בשניהם שיש להם זוגיות יפה- ואני (וזו עוד בעיה) מבולבל בזהות המינית שלי, למרות שאני לא חושב שאני הומו) ובטוח במאת האחזוים שאני לא נמשך לבחור הזה. זה פשוט פחד לאבד מישהו כמו אח). ואז פוחד שכל החברים שלי מוצאים חברות, מתחתנים ורק אני נשאר מאחור- תקוע שוקוע בלימודים חונקים. כאמור אני לא מצליח לישון כמו שצריך כבר שבוע... ורק מחכה שהכל יעבור... אשמח לתגובות...

try me1

New member
מוסיף

תגובה כדי שיגיעו לי התרעות במייל על תגובות שלכם

HH husa

New member
תחפש בחברים חברים טובים חדשים

תתרכז בלימודים וכו ,בתחביבים במשפחה וכו.

לא קל המצב שלך...

עכשיו הם שקועים בלבנות את הקשר הזוגי בינהם ואתה קצת נותרת מאחור- פחות מבלה איתם, אולי מרגיש צלע שלישית ואולי הגיע הזמן למצוא חברים נוספים ולא רק להסתמך עליהם וגם להבין שזה חלק מהחיים התובנה שאתה זה לא הכל עבור כולם ושיש עוד דברים שחשובים. אתה בשנה א' וזאת שנה לא קלה אבל לאט לאט תראה שהכל יסתדר לך אם תאפשר זאת- תדע יותר מה הכיוון שלך- גברים, נשים או שני המינים, תכיר אנשים ותתחבר אליהם ואולי תצא אהבה גם.

הסיפור נשמע מוכר...

אותה תגובה ידידי.. אם זה אתה כמובן... חיבוקים וחיזוקים...

niki268

New member
בוקר טוב לך חבר יקר

ראשית התשובה נמצאת בגוף השאלה, א: שזהות המינית שלך מבולבלת ב:שלהם יש זוגיות נפלאה, אז לדעתי חומד אם אינך רוצה לאבד את שניהם ואת עצמך הפסק מתגובה שלילית זאת ואל תקנא אלא תשמח שיש לך אותם,כי אז תפסיד ותמצא את עצמך לבד במערכה וחבל, אתה אוהב אותם שמח בשימחתם והם יהיו חברים שלך לנצח, ולאבד חומד זה ח'וח שמישהו הולך לתמיד אזי שאתה לא מאבד אותו אלא פשוט היות ויש להם קשר יותר קרוב כעת קח בחשבון שהם ירצו להיות קצת יותר ביחד מאשר איתך. רגשות שלילים יעשו רק את ההפך ממה שבאמת אתה רוצה . באהבה אני.

efriend

New member
כמה מחשבות

1. זה בסדר שאתה סובל מזה - זה קשה מאוד לאבד אדם קרוב, ואתה באיזשהו מקום איבדת אותו, לפחות בינתיים. אתה עובר תהליך של אבל, וזה הכי טבעי. החדשות הטובות הם שזה עובר - בנפש שלנו יש את המנגנונים להתמודד עם זה. זה פשוט לוקח זמן. 2. בזמן שאת המתמודד עם האבל שלך כלפי פנים, כלפי חוץ אתה חייב להרפות. זו הדרך הכי טובה שלך להציל כמה שיותר מהקשר הזה, ואני חושב שברגע שתעבור לכם ההתאהבות ההתחלתית, הצורך שלו בך יחזור ובגדול, כי גם אנשים עם זוגיות מאוד צריכים חברים. 3. אני מצטרף לאחת ההמלצות כאן - להעסיק את עצמך בדברים אחרים, אבל אני חושז שצריך לתת מקום גם לתחושות הקשות, ועם מדי כמה זמן (פעם ביום, פעמיים בשבוע, וכו) אתה נופל לדיכאון מזה, אל תברח מהדיכאון. יש לו תפקיד, והסבל אינו לחינם. תוך כדי שאתה סובל, לאט לאט הפצע מחלים. אתה מוזמן לספר כאן איך הדברים מתקדמים.

למעלה