פחד או אהבה מוחלטת..?

פחד או אהבה מוחלטת..?

נניח שאתה הולך ביער,פתאום יוצא מולך אריה רעב.!!! האם לפחד ולברוח..? האם לאזור אומץ ולתקוף אותו..? או האם מתוך אהבה מוחלטת להגיש לו את עצמך ארוחה שיאכל..?

Paul Even Paz

New member
נניח ש....

אם אתה לא מודע כלל לעצמך יש להניח שהפחד ישתלט. אפ יש בך מן ההבנה לרבות יצירת אנרגיה מגנה וראית הפוטנציאל העתידי במעשים שלך, יש להניח שלא יקרה לך מאומה או שאתה לא תהיה הארוחה.

מודט1

New member
תגובה.

דע להבחין בין הצורך להגיב ובין ההכרח להמנע מתגובה. אל תגיב כשאין זה רצוי ואל תמנע מתגובה כשהנסיבות מחייבות תגובה. אי - תגובה חייבת להיות נקייה מהתנשאות. תגובה - משנאה. האמונה האיתנה שיסודה - כנות - אמת והתנתקות מן הספק - מקנה את הסגולה להבחין בין הנסיבות המחייבות תגובה ובין אלו השוללות אותה. מתוך "ללא פירוש ותוספות" - שלמה קאלו.

R2

New member
שמעתי סיפור..!

נסיך אחד בן 11 טייל עם המשפחה שלו בטבע. במהלך הטיול שלו הוא עזב את הפמליה והתרחק,לפתע הוא פגש נמרה עם שני גוריה ....גוססים מרעב. הוא ניגש אליהם ולא היה להם כוח לזוז,מרוב חמלה הוא חתך את ידו והגיש אותה לנמרה שהתחילה ללקק את הדם,כך שאזרה כוח והרגה את הנסיך וטרפה אותו ביחד עם גוריה,וכך הם ניצלו ממוות. מספרים שהנסיך בגלגול הבא שלו נהיה לגואטמא בודהה והנמרה וגוריה נהיו לתלמידים המקורבים ביותר אליו..!

R2

New member
שאדי היקר..!

האם אתה יודע להבדיל בין המקור (של האור)! לבין שאר הגופים שהאור נופל עליהם..? לפי ההודעות שלך נראה לי שכן..! לכן אני לא אוסיף..!

Tal_Ya_Tal

New member
שאדי היקר../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

קודם כל, אם אתה הולך ביער ויוצא מולך אריה רעב, סימן שהזמנת אותו. אולי מפחד?! ´כי מחשבות ההתקפה שלך, תוקפות את חסינותך´!!! ובודאי שאין טעם לתקוף אותו-כי מטבע הדברים, תפסיד במערכה. ו..אל תצחק, אבל ´הנאור´ (בודהה), בגלגול הלפני אחרון שלו, גלגל עצמו במדבר לרגלי נמרה רעבה וגוריה מתוך חמלה, שלא ירעבו. וזה, נרשם לזכותו מבחינה קארמתית. אולי גם אתה תחזור כמואר?!?!
L&L TALYA

R2

New member
את מציעה ששאדי יגיש את עצמו כארוחה?

ואז הוא יחזור כנאור.. אני מצטרף אליך בדעה,שיהיה. תמיד טוב ללמוד מנסיונם של אחרים..!

בטרפלי

New member
אבל רק מלמידה אישית באמת מבינים

את זה אולי לומדים מנסיון אחרים אבל רק מנסיון אישי אתה יכול להרגיש את זה באמת למרות שבשום אופן לא הייתי מותר על נוחיות הגלגול הזה ומה שאפשר ללמוד בשביל למהר לגלגול הבא ולא כתור ארוחה אבל זה דבר אישי

למעלה