פזמון ליקינטון..

ben 911

New member
פזמון ליקינטון..

רציתי לשאול אתכם שיאילה..
כשאתם שוכבים מול מקלט הטמבלויזיה..אתם גם נרדמים?
כבר המון זמן שלא יוצא לי לצפות בסרט מתחילתו ועד סופו.
תוך 10 דקות מקס'...מול הצג המהבהב הזה..
אני כבר בהילוך שלישי בעליות לירושלים..
אני עדיין לא מבין את התהליך המביא אותי לתוך כדי כך... אולי כשאני שוכב רגוע במיטה.. המוח משדר לכל המערכות... הפסק אש..
אולי יש איזה אינזים בתחת.. שמתחיל לטפס למוח כששוכבים לישון.
בקיצור...לאחרונה אני צופה רק בשברי סרטים.. בחלקיי תוכניות.. ובקטעיי חזיונות..
לילה לילה מסתכלת הלבנה בפרחים אשר הנצו בגינה, בפרחי היקינטון בגננו הקטון לילה לילה מסתכלת הלבנה.
(לאה גולדברג)

לא לדאוג בן כבר הוכח אין בריא משינה טובה

ולמה אינזים בתח..... אולי משהו מרגיע במוח....תישן תישן ילדי הקט..אמא תשמור עלייך

ben 911

New member
../images/Emo6.gif קליאו..חחחח אל תקחי את זה ברצינות..

סתם יצא לי אינזים בתחת...
את הרי מכירה את השטויות שלי....

צלליתה

New member
אני נרדמת מול הטלויזיה

מתעוררת בבהלה, גוררת עצמי למיטה ואז לא מצליחה להרדם חזרה.

טומי*

New member
מי שוכב...מה שוכב...?

אני הקטן רק יושב מול ה TV ונדיר מאוד שארדם. בלילות האחרונים שלא יכולתי לישון בגלל החום והכאבים, ישבתי חצי לילה לראות מה שפיספסתי יום קודם. כמעט את כל תוכניות הערב משדרים שוב בלילה.

בן...טומי..זו רק בגלל הטלווזיה שאתם עייפים אה

??????כאילו מה???אז אם הטלווזיה היא כדור השינה שלכם זה הטלווזיה אשמה...היא משעממת...אני בטוחה שלו הייתם צופים בתכנית קצת יותר מעוררת...משהו בנוסח התמונות שאתה מצלם בן על החוף..ציצים וטוסיקים וכאלה על בטוח שלא הייתם נירדמים נכון???תודו...אבל קצת ברצינות.....במשך היום המערכת הסימפטטית היא הדומיננטית עושה כל מיני תהליכים,ביוכימיה שגורמים לעוררות לחץ,יתר פעילות,,ואז כשמתישבים סוף סוף בערב "הקונטרה" של המערכת הזאת יענו הפראסימפטטית שהיא שוב בעזרת כל מיני תהחליכים ביולוגים וחומרים שונים גורמת לרגיעה.. רגיעה.....רגיעה..אגיעה....עד....
ואז אללה יוסטור......יענו מהנחירות שלכם...

טומי*

New member
../images/Emo92.gif בלי הכללות ../images/Emo22.gif

אגיד לך במה אני צופה? כדורגל, ספורט, וערוצי המדע, חיות וכו'... וכמובן גם קצת חדשות

לא הכללתי נשמה...

אמרתי שאם היו תכניות בסגנון התמונות שלך יענו בחורות בבקיני וכ"ו אולי זה היה מעורר יותר...תגיד...אתה לא נוחר???אם כך....אתה במעוט..אפילו בניי הצעירים כבר נוחרים חבל"ז.....מנסרה ממש.....

טומי*

New member
אין את מי לשאול ../images/Emo9.gif

אולי את השכנים....אבל מיזמן שעוד הייתי נשוי, גרושתי התלוננה לא פעם על הנחירות

ben 911

New member
מה אללה יוסטור? ערד? פעם הייתן מעדיפות רק גבר

נוחר...וכמה שיותר...הכי הכי טוב. כי כשאתן ישנות והגבר נוחר.... אתן שקטות, כי אתן יודעות שהדובים ייבהלו מהנחירות וייברחו מפתח המערה.

ben 911

New member
אוווו טומי, איש יקר וטוב..../images/Emo24.gif

תרגיש טוב... רפואה שלמה...אמן.

הפרסומות

אני רואה TV וגולשת במחשב במקביל אם אני יושבת לראות מחשב בלי לעשות כלום 5 דקות וזהו נרדמת עבורי הTV היא כמו רדיו עובדת ומקשיבה לרעש הרקע בעבר הייתי מדליקה TV על טיימר וזה עזר לי להרדם מהר

יקינטון

תמיד אתה מצליח לשעשע אותי! אגב, גם עבורי טלויזיה זה סם שינה! לכן באופן עקרוני לא אשים טלויזיה בחדר שינה

ben 911

New member
אם כך לא נוכל לישון יחדיו...../images/Emo7.gif

כי אצלי חדר שינה ללא מקלט טלויזיה..ממיר, כלבים, (כבלים) בד"כ גם DVD..זה לא חדר שינה.. נא לא לשכוח שבזמן האחרון אני ישן קצת באלכסון...
כך שלא נותר לי הרבה מה לעשות שם...מלבד לצפות פה ושם בכמה תוכניות ו.... להרדם תוך כדי..כמובן.

"סחה,,,,על היקינטון הפותח ת'בוקר,נחמד../images/Emo6.gif

הטלוויזיה עבורי היא גלולת שינה מתוקה,אני שמה טיימר ואם שכחתי לשים את זה,, שהטלביזיה תדלוק אני בלאוו הכי יישנה מעט ,לא יקרה לטלוויזיה כלום היא עוד תישאר אחריי, ולמה הטלוויזה מרדימה אותי ? כי רוב השידורים חוזרים ואם כבר אז עדיף לי לראות סדרות כמו סיינפילד,חבריםלמשל, או סרט רומנטי,לא רואה חדשות, סרטי אימה ושאר מרעין בישין, בשביל מה לי את זה? זה רק עוכר שלווה והתרגשיות אני מוצאת בדברים אחרים, שיהיה לכולכם(ן) שינה נעימה עם חלומות פז,

ben 911

New member
../images/Emo6.gif הווווו סיינפלד, יופי נרדמים איתו. ../images/Emo3.gif

בן בן אני לעולם לא אראה טלויזיה בשכיבה כי

ארדם. קראתי פעם הסבר לתופעה של הרדמות מול הטלויזיה. הרצוד גורם לנפילת העפעפיים ולהרדמות.

למעלה