פזיוטרפיה

someone60

New member
פזיוטרפיה

פרויקט הפזיוטרפיה, טיפול על ידי סטודנטים בעלות יחסית סבירה....יורד לאמיון! ומי מפסיד מכך? רק אנחנו...החולים. ובגדול! מה עושה האיגוד למען מטרה כל כך חשובה? בעצם הכי חשובה????ללא פזיוטרפיה יום יומית, זמינה ונגישה כזו שבמשך שני עשורים כמעט, ניתנה על ידי סטודנטים לפזיוטרפיה...הפזיוטרפיה הזו הולכת ונכחדת. האיגוד שהוקם על ידי החולים והורים למען החולים ובגללם הופך לחברה מסחרית בע"מ. פזיוטרפיה היא בנפשינו!!!ללא מענה הולם כפי שהיה כל השנים תוך שימת לב לבעיות חדשות אם צצות...כולנו נזדקק להשתלה במוקדם או במאוחר....

sporTV

New member
קצת נסחפנו לא?

ממה שידוע לי - האיגוד שם דגש רק על טיפולי הפיזיותרפיה. נותן סיוע כלכלי לטיפולים פיזיותרפיים אשר מצילים חיים! אז נכון שלפעמים צריך להעסיק פיזיותרפיסטים מקצועיים וההשלכות של זה הן כלכליות אבל הבריאות קודמת לכל. אם את/ה מדבר על סמך מידע קונקרטי אשמח לדעת! ערב טוב.

קודם כל... שלום לך... קח/קחי נשימה....

נראה לי שמן הראוי שלפני שפיכת העלבונות וההאשמות (גם אם הן צודקות) מן הראוי שתציג/י את עצמך (לא חייב בשם). האם את/ה הורה או חולה? האם את/ה נתקל בבעיה אישית? האם אין לך מטפל? עדיף לזנוח את הססמאות והדמגוגיה ולדבר לעניין. אז גם נוכל להתייחס ברצינות ולנסות לעזור או לדחוף דברים לכיוון הנכון. אז שנתחיל מהתחלה?

someone60

New member
עדיין פיזיוטפיה

איגוד סי אף בגלגולו הנוכחי על " מתאמת " הפזיוטרפיה הנוכחית והגורמים הנוספים לא פועלים ב במלוא הקיטור ובדרך הנכונה להשבת פרויקט הסטודנטים כפי שהיה בעבר. הרופאים, שהם גורם מספר אחד בחשיבותו בנקודה המקצועית הפכו לפרט שולי. בעית הביטוח אותה צריך לתקוף באופן מסיבי ע"י הפעלת עורכי דין ואנשי מקצוע המתמחים בתחום הפכה לבעיה ש"קשה למצוא לה פתרון".לא מקובל!!! הסטודנטים לפיזיוטרפיה ( לא הסטודנטים לחינוך, ריפוי בעיסוק, תכשיטנות וצילום...) הם הפתרון האולטימטיבי. הם זמינים, הם צעירים, הם ניידים והם יותר זולים...ועם הדרכה נכונה הם אף מאוד מקצועיים.

אני גרה באזור ירושלים

ויש לי רשימת פזיוטרפיסטים והאיגוד והקופה מחזירים כל שקל אז על מה את מתלוננת זה לא ברור

../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

עניין הפזיותרפיה באמת באמת מסובך ומעיק אבל אני זכיתי למלא העזרה מהאיגוד במקום בו אני גרה יש מגבלות בשטח . פשוט אין מספיק מטפלים. כבר אמרתי שאצלנו יש בייחיוד גמלים על איזו בעייה את מדברת?

פיזיותרפיה

אני בשוק ,אני בהלם אני המומה...אחד הנושאים המרכזיים בהם מטפל האגוד הוא נושא הפיזיותרפיה.במהלך החדשים האחרונים חרשנו את כל מחלקות הפיזיותרפיה באוניברסיטאות.ערכנו מפגשים עם מנהלי המחלקות כדי להמשיך ולאפשר את העסקת הסטודנטים .בנוסף נקבעו 3 ימי עיון לסטודנטים מתוך מטרה לחברם לטיפול הנשימתי ולמחלת ה-cf .וכדי שניתן יהיה לגייסם לעבודה עם החולים.בעית הביטוח לא נפתרה -כיון שלסטודנטים לא ניתן כיסוי בביטוח מקצועי.הוכנו טפסים שעליהם חותמים המשפחות כדי להעביר את האחריות לבטחונם למשפחות.פניתי ליועץ המשפטי ויש ליווי לאורך כל הדרך. בשורה התחתונה ניתן להעסיק סטודנטים.אישרו לנו לפרסם על לוחות המודעות מודעות דרושים ולקיים ימי עיון.בנ וסף רציתי להזכיר שהאגוד עוזר למשפחות במימון הטיפולים .40% מתקציב ועדת עזרה לפרט הוא עבור עזרה למשפחות במימון הטיפולים. זיו מתאמת הפיזיותרפיה יושבת שבעה על אביה ולכן אני מגיבה בשמה.

suzanna1

New member
../images/Emo46.gif

אתמול כתבתי מסר ארוך ובדיוק לקראת השלח היתה הפסקת חשמל. עכשיו אחרי שאני קוראת את התגובה של המנכ"לית אני עוד יותר מעוצבנת. היתה לי הרגשה שזו תלונה קנטרנית אבל לא ידעתי עד כמה. אני כבר שנים נעזרת באיגוד. עברתי כמה מתאמות פיזיותרפיה אני אפילו לא זוכרת את השמות של כולן - שרה, אורנה ועכשיו יעל. כולן היו מאד מאד נחמדות. ניסו לעזור ובעצם תמיד עזרו. לפעמים זה היה סטודנטים ולפעמים שלא מצאו סטודנטים (מה אפשר לעשות באזור שלי אין בתי ספר לפיזיותרפיה) מצאו לי תחליפים. לפעמים התלחליפים היו טובים יותר מסטודנטים לפיזיותרפיה והיו גם סטודנטים נהדרים. עם חלק נשארתי בקשר עד היום למרות שהם לא מטפלים בי. וחוץ מזה כאשר היה קשה למצוא מטפל ליד הבית השיגו לי מטפלים מרחוק ושילמו להם על הנסיעות. אז או שקרה אצלך משהו מיוחד או שאת מחפשת משהו שלא מן העולם הזה. ועוד מילה אליך. הסתכלתי וראיתי שאת בת 47 ואני מנחשת שאת אמא של חולה. עצתי לך לקחת את החיים יותר בקלות. מחכים לך עוד שנים ארוכות של התמודדות עם המחלה, אם מכל דבר תתפוצצי ככה חבל על הזמן וגם על הילד או הילדה שלך.

sporTV

New member
../images/Emo45.gif

נראה לי שאף אחד לא יכל לתאר את זה טוב יותר ממך. מאחל לזיו התאוששות מהירה ושהיא ומשפחתה לא ידעו עוד צער.

suzanna1

New member
שאלת הבהרה

כדי להעביר את האחריות לבטחונם למשפחות- מה זאת אומרת. מה כתוב במסמך? לא קבלתי כזה מסמך. האם שולחים אותו לכל החולים? קצת מפחיד ...

הבהרה

הכוונה להחתים את המשפחה על מסמך האומר שידוע להם שהמטפל=סטודנט אשר מגיע לביתם לצורך ביצוע טיפול נשימתי לניקוז ריאתי אינו מטפל מקצועי ומוסמך.וזאת כדי שלא לבוא בדרישות או תביעות לסטודנטים.זאת היתה העצה של היועץ המשפטי ואשר גם סיפקה את האוניברסיטאות.כיון שלסטודנט לא ניתן להוציא ביטוח מקצועי.

פיזיו

במשך למעלה מ 8 שנים, אנו נעזרים בסטודנטים לטיפולי פיזיו בבננו. ההצלחה פשוט מדהימה. הקשר ביננו לבין הסטודנטים הוא קשר נפלא, והם הפכו לחלק מהההוואי המשפחתי. ללא התמיכה הכספית, המקצועית, והלבבית של האיגוד ושל הפיזיוטרפיסטית במירפאה, עופרה, מבית חולים כרמל, ספק אם היינו מגיעים להישיגים אליהם הגענו בנושא. הפיזיוטרפיה היא הבסיס לטיפול נכון במחלה! יישר כח לאיגוד!

cafesito

New member
בעבר השתמשתי בסטודנטים ואני יודע

שגם היום חולים רבים מטופלים ע"י סטודנטים. מידי פעם גם פונים אלי מהאיגוד כדי לבדוק אם אני צריך עזרה בפיזויטרפיה, אני חושב שהם עושים המון בתחום זה.

someone60

New member
עדיין פזיוטרפיה

אין צורך להיות המומים...פשוט לעשות את הצעדים המתאימים. אם לא תהיה כניסה לתוך בתי הספר לפיזיוטרפיה מאגר הסטודנטים ילך ויגמר. ממודעות בלוחות המודעות וימי עיון שלא ממש מענינים אותם הם לא יבואו. ההחזרים הכספיים הם בסדר גמור אבל זו לא הנקודה. יכול להיות שבמקומות מסוימים בארץ עדיין יש כמה סטודנטים ואולי גם פוסט סטודנטים אבל זה יגמר. את הסטודנטים אפשר ל"גדל" לתוך התחום הנשימתי שלא ממש מועדף על ידי פזיוטרפיסטים....אבל רק אם זה יעשה מתוך בתי הספר ובגיבוי שלהם. ונושא הביטוח ללא ספק ...יכול להפתר. מישהו ממש מנסה לנחש מי אני? חבל להתעסק ברכילות..עדיף להתעסק בנושאים הבוערים.

לא מנחשים - זה כתוב

כשפותחים את כרטיס המשתמש- לוחצים על השם someone60 נפתח כרטיס שבו כתבת את שמך ואת שם המשפחה... אבל זה לא העניין אם יש לך הצעות כל כך טובות למה שלא תפני למנכ"לית, ליו"ר או לאחד מחברי הועד האחרים ותציעי את הרעיונות האלו. למה שלא תבואי לאסיפה הכללית ותעלי את הנושא לסדר היום? ובכלל לבוא בשאלה או בהצעה או בהצגת בעיה מתקבל הרבה יותר מאשר לשפוך קיטונות של רותחין ותלונות...

ודבר אחרון

אין צורך לפתוח שרשור חדש. עדיף לענות בשרשור הקיים בנושא זה שומר על הסדר בפורום ומונע מהודעות אחרות להעלם.

למעלה