פזיוטרפיה

אתל נושא הבטוח ניתן לפתור |הדגשללא ספק|סדגש|?

אני מבינה מדברייך שדברת עם חברים עורכי דין, כאלה שהאיגוד לא "נתקל" בהם. אני בטוחה שכל אחד מאיתנו ישמח אם תקשרי את הנהלת האיגוד עם משפטנים שיטפלו ללא ספק כדברייך בנושא שבמשך שנים רבות האיגוד ניסה לפתור ללא הצלחה. ואז גם נוכל להגיד בשמחה "מעז יצא מתוק"...

אני יודעת שאצלנו

כן נכנסו לביה"ס לפזיותרפיה. לא יודעת מה קרה אצלך . בתור מי שגרה באיזור בעייתי ממש וזסובלת ,לא פעם, מחסר במטפלים למרות המון עזרה, המון אכפתיות והמון תמיכה מהאיגוד, אני מוכנה לחשוב איתך על רעיונות ולעזור לאיגוד להגדיל את מאגר הפזיותרפיסטים. כותבת לך מסר אישי עם מספר פלאפון ואת מוזמנת להתקשר.

ללא ספק...

כיון שהנינו את השאילתא בנושא הביטוח למס' חברות ביטוח וליועץ המשפטי לממשלה אז אני לא בטוחה שההליך ניתן לביצוע.אבל ללא ספק אשמח אם תמצאי עבורנו פתרון. מעניין מאיפה המומחיות בנעשה בתוך מחלקות הפיזיותרפיה באוניברסיטאות.אשמח לעדכן אותך.אני עובדת באגוד.ללא ספק...

cafesito

New member
הודעת someone60 שנמחקה מראש העמוד.

ההודעה שנמחקה כי לא שורשרה, מובאת כלשונה. someone60 "אין לי לא זמן ולא אנרגיות לדיונים ואספות. כשהיה לי הייתי כשיהיה לי אהיה....העלאת הענין בצורה מעט פרובוקטיבית היא להדגיש את חשיבותו הרבה ואת הדרך הלא מוצלחת בה הוא מתנהל. הידע אותו אני מפגינה נובע משיחות רבות של שנים עם פזיוטרפיסטים ולאחרונה גם עם רופאים. לא יודעת אם עורכי דין הוא הפתרון האידאלי לנושא הביטוח. מה שבטוח הוא שצריך להפנות לשם את כל המשאבים כי מה שיש בשטח זה לא זה....החשיבה צריכה להיות לטווח ארוך ולא לסתימת חורים וכיבוי שרפות. משיחות עם אנשי מקצוע בתחום אני יודעת שהאיגוד מזלזל בהם , קובע פגישות ללא ידיעתם, משנה מועדים ללא ידיעתם וכ"ו.דבר שלא היה נעשה בעבר. אם רוצים תמיכה ועזרה מאילו שאנו כה זקוקים להם ( פזיוטרפיסטים , רופאים) צריך להתחייחס אליהם בהתאם."

למעלה