פותחת שרשור חדש כי חשוב לי שיראו

schlomitsmile

Member
מנהל
הדברות נראית לי רעיון נכון

ומי ינהל משא ומתן?

אני טובה בהתכתבויות וזה עד היום קלע למטרה, אני מוכנה להתכתב עם חברי הועדה. אבל צריך לסכם את הנקודות בצורה חד משמעית שתהיה מקובלת כאן על כמה שיותר הורים.

לדעתי שמשיהו יתנדב להביא פקסים

חשובים של הקשורים לועדה בין משרדית,
ושהגולשים יפקססו פקסים, לדעתי אין שום בררה אחרת.

אני חושבת שצריך להגיע

לטלוויזיה עם זה אבל שוב צריך ממש לגבש את הדרישות שלנו כי אם נצליח לעניין מישהו בטלוויזיה זה ממש לא ראיון של חמש דקות וחייבים להגיע עם תשובות ודרישות ברורות ודבר כזה צריך להכין בצורה מדוקדקת. אני מתכוונת בימים הקרובים לנסח את עיקרי הדברים יעלה זאת לפורום ולפייס אולי גם ליצור קשר עם אס"י לבקש גם מהם להביא את מסקנותיהם לגבש עמדה ואז להגיע מוכנים, להגיע לטלוויזיה זו לא בעיה אני יכולה דרך קשרים להגיע אבל זה כבר דורש הכנה אחרת לגמרי. כמו שאמרתי בימים הקרובים אני יעלה את עיקרי הדברים יש גם את הנוסח שאבא מודאג העלה כאן בפורום פשוט אני גם עובדת משרה מלאה גם אמא ל-5 אז לא תמיד אני מספיקה מבחינתי אני יעשה את המאמצים שזה יהיה בימים הקרובים.

שימו לב:

הנה תגובה מדנה דימנט מקואליציית ההורים, בקבוצה בפייסבוק ״הורים רוצים לנשום לרווחה״ (לא הצלחתי להוסיף קישור):
״אנחנו פועלות בנושא וזקוקות נואשות לעוד הורים נשמח גם לפגישה.״

אישית נראה לי יותר נכון להמשיך את הפעילות משם. מישהו מצטרף?

אז מוזמנים להגיש בקשה להצטרפות

הוזמנתם במפורש על ידי ראשי הקבוצה לבוא להצטרף לדיון... רוצים?

את מוכנה לסהביר יותר ברור

מהי המטרה של קואליציית הורים? אני חושבת שאם מזמינים הורים להצטרף אליהם למאבק , צריך
להסביר יותר במדויק מי נגד מי למה .
אז אודה לך לפרט ,
אם הבנתי נכון המטרה בעצם לא נגד הדו"ח אלא נגד אלו"ט האם הבנתי נכון?

לא, בכך ייצגתי רק את עצמי!

חשוב לי לחדד שכשכתבתי שאני נגד אלוט אפילו יותר מאשר נגד הדוח, ייצגתי את עצמי ורק את עצמי.

מה בדיוק העמדות בקואליציה בנושא אלוט ושיתוף הפעולה איתם - גם אני מנסה לברר. אני יודעת שזו נקודה מורכבת, וסביר שגם שם יש דעות שונות. אולי עדיף שכל מי שיש לו עניין בנושא ייצטרף לדיון, ייגבש את דעתו בעצמו ויחליט אם ואיך מתאים לו לפעול.

זה מורכב

כי אף אחד לא יודע במדויק מה המטרה של אותה קואליציה, מה שברור שהם רוצים ייצוג משותף לכל ילדי הצרכים המיוחדים , לגבי ייצוג של אלוט זו שאלה מאוד חשובה.

TikvaBonneh

New member
לדעתי להיפך

לא כל ההורים רוצים להיחשף בפייסבוק. תזמיני מישהי שתסביר פה בפורום על הקואליצייה, ואז אנשים יחליטו בעקבות ההסבר אם הם רוצים לפתוח פייסבוק או להגיע לפגישות.

למעלה