פותחת שירשור

mandy

New member
אממ כאילו הללווו!!!

זה לא פורום של מראיה קארי!!!!

itay1010

New member
אנשים

לא שמתם לב שroimc ניהיה יותר נחמד?, הוא לא יורד אל אנשים(ברצינות) כל הכבוד!

../images/Emo46.gifסליחה שאני אומרת אבל....

אתם לא בפורום של מריה קארי המגעילה!!!!!!! רוצים לכו לפורום משלכם... מריה ה"יפה" שלכם ירדה על ג´ניפר ואמרה שהיא מעדיפה לשיר עם חזיר במקום ג´ניפר....אז סליחה, קחו את מריה ודחפו אותה אתם יודעים לאיפה! כל מי שנגד מריה בפורום הזה להחזיר תשובה בהקדם! סליחה אם פגעתי לא התכוונתי אבל זה מה שאני מרגישה כלפיה~!!!!

רומיק...

אתה תשתוק כי אם אתה מדבר עליי ס´תכל על עצמך! עם שם כמו שלך הייתי מתביישת לצאת מהבית! ומריה קארי היא סתם מסוממת חסרת חיים

roimc

New member
חחחח גם את מוסממת אם את חושבת שאת

המעריצה היחידה של ג´לו.

אתה ממש אבל ממש מסכן

אתה לא מבין את הפירוש של השם נכון אהבל? מריה קארי סתם אחת שמלכלכת על ג´ניפר ומילא אם אתם מעריצים אותה לפחות תרשמו את השם שלה נכון - מריה ולא מאריה.... אני לא אומרת שמריה קארי ככה וככה אבל היא לא הזמרת הכי טובה בעולם כי הזמרת הזו זו ג´יי.לו. ******************************************************************** אז תרגיע את עצמך בבקשה!

roimc

New member
חחח מישהי חיה בהכחשה

המעריצים הכי גדולים שלה אומרים שהיא שרה כמו קרפדה...

eranmc

New member
אוי ואובי!

למדי לקרוא חמדתי - ROI MC! לא רומיק! ורומיק כותבים ROMIC... אני במקומך אחרי הפאדיחה שעשית לעצמך הייתי מתחבא במנהרה של בין לאדן ולא יוצא ממנה עד שאני אלמד לקרוא. ותמשיכי לקרוא את מעריב לנוער, ראש אחד שעושים לכם שטיפת מוח עם שטויות. אין שום שנאה בין מראיה לג´ניפר! בטקס הבילבורד ב 99 ג´ניפר שמחה בשביל מראיה ומראיה לפני כמה ימים אמרה לייב שהיא אוהבת אותה. את הדראמות שלך תשמרי לעצמך - את ממש תתאימי לעיתונים האלה, זה מה שהם מחפשים, אנשים שלא מצליחים לקרוא, מחרטטים ומפיצים שמועות שקריות.

למעלה