ידוע ידוע. אין צורך שתציג את עצמך יקירי. הכל גלוי וידוע זה מכבר.
אתה בהחלט צודק ובדיוק מסיבה זו מצאתי לנכון לכתוב למעלה גם את האמת, על-מנת שהקוראים היקרים ייחשפו גם אליה ולא ייאלצו להתבסס על דברי השקר שלך בלבד. תודה על כך שבחרת להדגיש עובדה זו לרווחת הציבור

.
אחח... כמה קשים צריכים להיות חייך

. ממש כואב הלב.
כן יקירי, כך כבר כתבת בשקריך הקודמים. אולי תחשוק נפשך לחדש קצת? אולי איזה שקר חדש ויצירתי? אחרת מבלי לפגוע חלילה, אתה יוצא די משעמם. לא אתה אישית כמובן, אבל הפוסט הזה שלך. לא חבל?
שוב גם בענין הזה אין צורך שתזדהה מותק. השתייכותך למכונה והיותך אחד מבכירי מפעיליה אף היא גלויה וידועה לכו"ע זה מכבר. לא שמפריע לי במיוחד שאתה בוחר לציין זאת שוב ושוב. אני מבין את גאוותך בהשתייכות זו. אחרי הכל, מבכירי הפוליטיקאים בישראל חברים בקבוצת מפעילי המכונה וזאת בהחלט עשויה להיחשב גאווה (למי שדברים כאלה חשובים לו בכל אופן) להיות מקורב אליהם. אבל בכל זאת, כדאי אולי לחשוב על התרחקות מסוימת או בכל אופן, להמציא מניפסט מעט יותר יצירתי לשם שינוי. תוכל רק להרוויח מזה.
שמח לקרוא. אתה יודע, אתה לעולם לא יכול להיות בטוח מבעוד מועד עד כמה דבריך ברורים לקוראים. אבל טוב לקבל פידבק כזה וללמוד מדבריך שאכן, הצבעתי על האמת העובדתית מעולם המציאות מראה לקוראים כמה קל להם להיתפס לדברי השקר של המכונה שלך ושל חבריך, אלמלא האמת הייתה נכתבה גם היא לצד השקרים והפנטזיות המומצאות.
אשריך צדיק, שימחת אותי ממש עם הפיקבק הזה! עלה והצלח.