שיקלי אדם יקר וערכי - הוא ילך עם האמת שלו עד הסוף. הוא לא סטה מהבטחתו לבוחר ועל כן הוא אינו ראוי להיות מוכרז כפורש.מפלגת ימינה בראשות בנט דורשת להכריז על ח"כ עמיחי שיקלי כפורש.
מה דעתכם? הוא פורש? צפה בקובץ המצורף 46524
מרוב ערכיות הוא הצביע נגד חוק האזרחות.שיקלי אדם יקר וערכי - הוא ילך עם האמת שלו עד הסוף. הוא לא סטה מהבטחתו לבוחר ועל כן הוא אינו ראוי להיות מוכרז כפורש.
אין לכם מושג עד כמה אני סולד ממראהו של בנט מופיע בטלויזיה - מנכ"ל מועצת יש"ע לשעבר כרת ברית עם זוהמת השמאל על מנת למסמס את יהדותה של המדינה , רימה את בוחרי הימין אשר העניקו לו את קולם והכל בשל גחמות קריירה אישיות ושנאה אישית לנתניהו - למען מטרות "נעלות" אלו הוא השליך את האידיאלוגיה שלו לפח האשפה.
חוק של הנעליים שלי...שום מניפולטיביות לא תעמעם את קלונה של ממשלת השמאל הנוכחית.מרוב ערכיות הוא הצביע נגד חוק האזרחות.
טיבה של הממשלה הנוכחית אינו הנושא בדיון כאן, ערכיותו של הח"כ שיקלי היא הנושא.חוק של הנעליים שלי...שום מניפולטיביות לא תעמעם את קלונה של ממשלת השמאל הנוכחית.
המשימה הראשונה במעלה היא להוריד את הממשלה הנוכחית - שום אסון לא מתקרב בעתיד הנראה לעין ואין שום צורך לשתף פעולה באופן מיידי.
אם הייתה סכנה ברורה ומיידית - ניחא.
שלילי לחלוטין.טיבה של הממשלה הנוכחית אינו הנושא בדיון כאן, ערכיותו של הח"כ שיקלי היא הנושא.
מכיוון שהיה ברור שההצבעה ההיא לא תפיל את הממשלה, ההצבעה נגד חוק האזרחות היא בגידה בעקרונות עליהם הח"כ מצהיר. הוא ערכי כשזה נוח לו.
נשאר חלוקים בנוגע לערכיות.שלילי לחלוטין.
ערכיות היא בראש ובראשונה לא להעניק הישגים לממשלה אשר מתיימרת להיות "ממשלת ימין".
"הישגים" כאלה עלולים לבלבל את ציבור המצביעים כך שהפלת ממשלה זו מתחילה מן האלמנטים הקטנים ביותר שיש.
מי שדרך על עקרונותיו הוא בנט סער והחבורה המשתרכת אחריהם.....מה נראה לך , שאדם ערכי יניח לחבורת כזבנים להשיג הישג תודעתי ציבורי ?
אין מצב !
שלילי לחלוטין.
ערכיות היא בראש ובראשונה לא להעניק הישגים לממשלה אשר מתיימרת להיות "ממשלת ימין".
"הישגים" כאלה עלולים לבלבל את ציבור המצביעים כך שהפלת ממשלה זו מתחילה מן האלמנטים הקטנים ביותר שיש.
מי שדרך על עקרונותיו הוא בנט סער והחבורה המשתרכת אחריהם.....מה נראה לך , שאדם ערכי יניח לחבורת כזבנים להשיג הישג תודעתי ציבורי ?
אין מצב !
אתה לא רק תמים , אתה גם מתמם.ואני חשבתי שערכיות היא בראש ובראשונה לפעול למען מדינת ישראל, גם אם זה מעניק הישגים לממשלה. אבל מסתבר שלהיות ערכי זה אומר להתנגד לכל מה שהממשלה יוזמת, גם אם זה דבר טוב - הכי חשוב להיות נגד.
איזה תמים שאני....
ותוך כדי כך לפעות בניגוד לטובת המדינה... אם זו ערכיות עדיף לא להיות ערכי.אתה לא רק תמים , אתה גם מתמם.
אולי זה מפני שאתה שמאלן....למרות שבוודאי אינך מגדיר עצמך ככזה
להיות ערכי זה לא לשתף פעולה עם פעולות הסוואה של ממשלת שמאל.....להיות ערכי זה לא להניח יסודות להשרדותה של ממשלת שמאל.
אין כאן שום פעולה המנוגדת לטובת המדינה - הכל בשליטה , אין שום סכנה ברורה ומיידית - אילו הייתה גם שיקלי היה פועל אחרת.ותוך כדי כך לפעות בניגוד לטובת המדינה... אם זו ערכיות עדיף לא להיות ערכי.
ברור, להתנגד לחוק האזרחות זה פועל למען האינטרסים של מדינת היהודים.אתה לא רק תמים , אתה גם מתמם.
אולי זה מפני שאתה שמאלן....למרות שבוודאי אינך מגדיר עצמך ככזה
להיות ערכי זה לא לשתף פעולה עם פעולות הסוואה של ממשלת שמאל.....להיות ערכי זה לא להניח יסודות להשרדותה של ממשלת שמאל שלא תעשה טוב לאינטרסים של מדינת היהודים.
לא "חביב אלבי"....אנו מדברים על עיתוי.ברור, להתנגד לחוק האזרחות זה פועל למען האינטרסים של מדינת היהודים.
אין גם שום סכנה מיידית למדינה ולכן הפלת הממשלה אינה צורך מיידי.לא "חביב אלבי"....אנו מדברים על עיתוי.
האינטרס של מדינת היהודים (לא מדינת הישראלים) היא בראש ובראשונה הפלת ממשלת השקר אשר פועלת הלכה למעשה למסמוס צביונה היהודי של מדינת ישראל ומאחר ואין שום סכנה ברורה ומיידית בנושא דנן אין שום בעיה לדחות את חוק האזרחות לשלב מאוחר יותר....כפי שטענתי קודם - אילו הייתה סכנה מיידית גם שיקלי היה מצביע בעד אך מאחר ואין אזי יש לתעדף את הוקעתה ממשלה זו ולא לתת לה שום הישג תודעתי שקרי אשר אולי ויאפשר לה למפלגתם של בנט וסער לעבור את אחוז החסימה בבחירות הבאות.
יאללה , אלך איתך - אז מאחר ואין סכנה מיידית בשני המקרים אין לי ולכל איש ימין ערכי אלא לתעדף את הפלת ממשלת השקר על פני חוק האזרחות.אין גם שום סכנה מיידית למדינה ולכן הפלת הממשלה אינה צורך מיידי.
ההצבעה נגד חוק האזרחות לא שינתה כלום לגבי הפלת הממשלה.יאללה , אלך איתך - אז מאחר ואין סכנה מיידית בשני המקרים אין לי ולכל איש ימין ערכי אלא לתעדף את הפלת ממשלת השקר על פני חוק האזרחות.
הסכנה הגלומה מהשרדות מפלגותיהם של בנט וסער בבחירות הבאות גדולה מאד ולכן אין להעניק להם שום הישג מזויף אשר יסייע להם לסמא את עיני הציבור בבחירות הבאות.....אם חלילה הם שוב יעברו את אחוז החסימה הימין לא יצליח לשוב לשלטון.
חלק מהם באמת מטומטמים , הם נפלו בפח ויש סיכויים לא מעטים שהם יפלו פעם נוספת בפח וזה ההגיון "העקום" היחיד אשר צריך לעניין כל איש ימין ערכי.ההצבעה נגד חוק האזרחות לא שינתה כלום לגבי הפלת הממשלה.
אתה מנסה לרמוז שמצביעי הימין מטומטמים והם לא יודעים לזהות מי ימני??
באותו הגיון עקום אתה צריך גם להתנגד לפעילות שנעשתה נגד מחבלים.
לא "חביב אלבי"....אנו מדברים על עיתוי.
האינטרס של מדינת היהודים (לא מדינת הישראלים) היא בראש ובראשונה הפלת ממשלת השקר אשר פועלת הלכה למעשה למסמוס צביונה היהודי של מדינת ישראל ומאחר ואין שום סכנה ברורה ומיידית בנושא דנן אין שום בעיה לדחות את חוק האזרחות לשלב מאוחר יותר....כפי שטענתי קודם - אילו הייתה סכנה מיידית גם שיקלי היה מצביע בעד אך מאחר ואין אזי יש לתעדף את הוקעתה ממשלה זו ולא לתת לה שום הישג תודעתי שקרי אשר אולי ויאפשר לה למפלגתם של בנט וסער לעבור את אחוז החסימה בבחירות הבאות.
היות ואתה מתעקש לא להבין אנסה בדרך אחרת.החוק התחיל כצו שעה והוארך קרוב לעשרים שנה. זה בהחלט היה העיתוי להסדיר את העניין, וזה לא שהממשלה נפלה בעקבות זה. . ואני רואה שאתה נותן המון קרדיט למצביעי הימין...
היות ואתה מתעקש לא להבין אנסה בדרך אחרת.
שר הפנים רשאי להקפיא/ לדחות לתקופה ארוכה כל בקשה לאיחוד משפחות עד ברור ממצה ולכן לא הייתה שום נחיצות........... ניתן למסמס את הבקשות באמצעים בירוקרטים המון זמן ולכן הכל כשורה ואין שום לחץ מיידי על האינטרסים היהודיים.
האם נראה לך שתוקם ממשלה עם זוהמת השמאל אשר תועדף על פני עשרות מנדטים ימנים אמיתיים ולאחר מכן היא עוד תנסה לקבל רשת בטחון ימנית שתסייע לה להחלץ ממציאות אותה הם עצמם יצרו עבורנו ? חחחח לא יקירי.
אסור לתת לסער ובנט שום הישג איתו יוכלו להמשיך ולסמא את עיני הבוחרים בבחירות הבאות - הסיכוי היחיד של הימין לשוב לשלטון בבחירות הבאות נעוץ במפלתם המוחלטת של של צמד הרמאים סער ובנט - אסור להעניק להם כלים אשר יאפשרו להם לנסות ולהונות פעם נוספת חלק ממצביעי הימין.
לגבי טיפשותם של חלק ממצביעי הימין אומר כך : יש טיפשים בכל מקום , גם בימין - כמותם בטלה בשישים לעומת כמות הטיפשים בקרב מצביעי השמאל אך היא בהחלט קיימת ולדאבוננו הם הביאו עלינו ממשלה שמאלית....צריך לעזור להם לא ליפול בפח פעם נוספת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.