פורש מהמשחק

freesoul21

New member
פורש מהמשחק

עקב ריבוי באגים ועקב דברים שנויים במחלוקת שערן עושה לטובת צד אחד בלבד במשחק החלטתי לפרוש. בברכה אלכס

DaRKzLORD

New member
פרישה נעימה...

שחקן מעולה... נקווה שתחזור אחרי תיקון הבאגים שיהיו - מתישהוא - (ערן?) בהצלחה במה שתעשה אלכס ונקווה שתחזור בהמשך :] תומר

hakim

New member
אלכס

אני מבין את הרגשתך אחרי ערב של אירגון ותזמון מול צחי שהיה און ליין אנחנו לא נבכה לערן כמוהם אנחנו נמשיך במה שהתחלנו ונסיים את העבודה כל מה שקרה היום נתן לי מוטיבציה למאבק ארוך נ.ב יוסף .... אני מעביר לך את מקום 4 <יבגני> לTUF טרור ועלית יש כבר אישור לתקוף אותו גם ככה הוא ידוע בתור מרגל

SHLACK

New member
אלכס חבל...

אתמול בשיחה שלי איתך ועם עמי .. אמרתי לך שיש מרגל .. חשבתם מרגל מה פתאום מדובר במקרה וכו'.. ידעתי .. אמרתי יש מרגל.. המרגל ישלם .. הוא בחופשה.. עדיף לו להישאר בחופשה עד שהמדינה שלו תמחק!!!!!!!!! עדיף ריתות קטנות ומגובשות מאשר בוגדים בתוכנו .. טרור וטוף יעשו הכל להשמיד תבוגד..

בגלל ש

קפצת להגן עליו.

hakim

New member
....

יוסף זה ילד חביב שמנהל עם תומר <זה שהגבת לו> את AIS

BenSalem

New member
תאכלס צודק גם אני הייתי שותף לתקיפה

לתקיפה על צחי והוא הלך בכה לערן הילד אפס הזה עזוב אותך אם ערן החזיר הכל ועוד 12 אלף אדמה אז ערן מלכלך פה חופשי אני אומר לך עכשיו אין מצב שאני פורש מהמשחק עד שכל אחד מה-AIS יפסיד את המשחק! ואני מדבר פה בשם הרבה אנשים תאמין לי צחי תדע לך שאתה ילד אפס בכיין.....

SHLACK

New member
מי הכינוי של צחי ? פה בפורום?

צחי צחי צחי ... תתכונן יומך יגיע...

יוסף1122

New member
אולי תפסיקו להתבכין

פעם אמרתם שאנחנו משתמשים בבאגים מי שמדבר?!?!?! תקפתם אותו כי ידעתם שהיה באג עם הבליסטים אז שתקו!!! ולגבי הכוח שירד לו ירד גם טנט בעיה שלכם ולגבי האדמה הוא קיבל אירוע מה לא מובל ??

anoshe10

New member
בהצלחה בהמשך........

שחקן מעולה... נקווה שתחזור אחרי תיקון הבאגים שיהיו - מתישהוא - (ערן?) בהצלחה במה שתעשה אלכס ונקווה שתחזור בהמשך :] משה(תומר לא להתעצבן!!)

למעלה