פורק

AceMagician

New member
פורק

כותב פה כדי לפרוק.
לכתוב דברים שלרב עוד אנשים כתבו, כותבים ויכתבו עוד שנים רבות.

אני רוצה להיות מאושר.
בבסיס, האושר שלי כרגע קיים, אבל תחת מעטה וצל של ספק בעצמי ופחד מהמציאות.

אני פוחד להיות לבד, אבל זה מצב שאליו התרגלתי בצורה כמעט מוחלטת. כל כך מוחלטת.
את האשמה אני יכול לקחת כמעט בבלעדיות, להוציא גורמים סביבתיים שהביאו למצב הנוכחי שלי (גירושים של הורים, נידוי בשלב מוקדם בתיכון וכיוב').

היום אני כמעט בן 25 (עניין של חודשיים).
עובד כבר כמה שנים על עצמי מבחינה חיצונית ופנימית. ודי מצליח לדעתי.
אבל התסכול שלי נובע מזה שאני עדיין מרגיש לא מאושר.
לא מאושר כי אין זוגיות. אין ניסיון בזוגיות.

זה לא שלא היו לי דייטים, לא שלא היו לי ניסיונות עם בנות.
פעם אחת אני כמעט התאהבתי.
אבל תמיד משהו לא היה במקום.
משהו לא היה בסדר.

פעם היא הייתה מבוגרת ממני, והייתה מוכנה כבר למשפחה וילדים; בעוד אני הייתי בשלב של לרצות קשר ארוך טווח.
פעם אחרת, היא הייתה צעירה ממני, ואמרה לי שזה לא אני אלא היא (ברור...).
אחרי שבוע היא חזרה וביקשה סליחה, ויצאנו עוד קצת והיה מגניב.
אבל חוזר חלילה, זה לא אני, זו היא.
והאחרונה גרה באילת (אני מהמרכז), וכנראה לא ממש הבינה שאין לי בעיה לנסות ולעבור לגור שם. לתת לזה צ'אנס. אבל "היא לא הרגישה את זה". אחרי שבועיים של קשר. ואחרי שהגעתי פעמיים עד אליה.
בקטנה.

השאלה היא, מה?
מה?
מה הלאה?
אני שקט, נחמד, אוהב לתת מאשר לקבל ברב הפעמים.
חברותי, די מצחיק.
נראה סבבה אני חושב.

אז מה הבעיה אצלי?
בנות באמת צריכות שאני אהיה רע אליהן? דוש באג?
זה לא אני.
אני לא רואה בנות כאמצעי להשיג סקס.
שלא תטעו. אני אוהב סקס.
אבל זה תוצר חיובי של מערכת יחסים בריאה לדעתי. (אין כזה דבר בשבילי friend with benefits,)

בשורה התחתונה, עברה עליי תקופה לא פשוטה.
הייתי צריך לפרוק. וכנראה שיש עוד הרבה דברים שאני פשוט לא יודע איך העלות בטקסט...
לא חובה להגיב.

אני חושבת שאתה בסדר גמור.

פשוט לא פגשת את הבחורה הנכונה עדיין וזה קורה.
תמשיך לנסות, אל תתייאש. לפעמים זה לוקח זמן

Tight Ass

New member
בזמן הנכון תגיע הבחורה הנכונה....

לא תמיד הכל צריך להיות קשור אלינו לפעמים זה באמת בעיות של הצד השני.
הכי חשוב שאתה עובד חזק על הדברים שחשובים לך בך, ואתה מצליח לפי מה שכתבת.

שיהיה מלא בהצלחה, אל תתייאש.

PeteSampras

New member
יש לי רעיון בשבילך

תחפש בקרבתך ולא בקוטב השני.
כל דבר בעיתו, תהיה קצת יותר אדיש.
האושר מתחיל ממך, ואיתה הוא רק גדל עוד קצת.
תעשה דברים בשביל עצמך, קודם כל.
תהיה אתה, as is.

אהבתי את מה שכתבת..

נראה שאתה בחור מוצלח, שיודע בדיק מה הוא רוצה מעצמו, ועובד קשה בשביל להשיג תוצאות רצויות.

אני מניחה שלא קל כלל להיות ילד להורים גרושים, לא ממש הבנתי למה נידו אותך בתיכון..

ההתבגרות אלה שנים כאלה קשות, שלוקח זמן לצאת מהן .. אתה הצלחת, זה הזמן לשים את העבר במקומו.

אתה בן 25, נסיונך עם בנות לא היה מוצלח לרוב, כנראה באמת שלא בגללך.

אולי אתה נותן מעצמך מהר מדי?

אולי אתה טוב מדי לחלק מהן?

אולי אתה נקשר מהר מדי תוך כדי ביטול רצונך שלך? ( נסיעה עד אילת זה יפה מאד, אבל לא בשביל כל אחת )

ישנן סיבות ללמה כביכול לא הצלחת, אבל סביר להניח שהבעיה נעוצה גם בבחירת הבחורות, שלהן אתה נותן מעצמך כ"כ מהר.

אין לי ספק שאתה מהבחורים הטובים, ולא , בחורות לא רוצות שיתנהגו אליהן כחפץ, ולא שיתננגו אליהן רע..

אתה פשוט צריך לדעת לבחור נכון, למי אתה נותן את ליבך.

שמחה שבחרת לשתף, תרגיש חופשי.

מקסים אתה

נשמע שאתה אדם מאוד חיובי ואוהב ומאוד רוצה כבר זוגיות בחייך.

לפעמים לוקח זמן לבנות את הזוגיות הזו. נכון, יש אנשים שזה בא להם טבעי וקל, אבל לא לכולם.

נראה שאתה בדרך הנכונה!

ליצור מערכת יחסים מוצלחת ויציבה זה כישורים שאפשר ללמוד אותם ואתה עדיין צעיר

אז קח את זה כחלק מהדרך ונפלא שאתה משתף - בדיוק בשביל זה יש את הפורום. כדי שתוכל לשחרר את הקיטור ולהמשיך הלאה.

אני מזמין אותך להתבונן במה שעבד לך במערכות היחסים שהיו לך, גם אם קצרות וגם להתבונן במה שפחות עבד ומה בעצם הביא לסיום הקשר.

יכול להיות שתוכל לראות מה אתה יכול לשנות

שלום

צריך להיות טוב, תמיד. בחורה שלא רצתה אתך קשר, כנראה לא חבבה אותך או לא אהבה אותך. זה יכול מאד להיגרם מחוסר התאמה באופי, וצריך להכיר עוד בחורות ולחכות שתמצא את הנכונה. חשוב לתת ולהשקיע היטב בקשרים, בכנות וברצינות. אז יותר ירצו אתנו קשר. אולי משהו בהתנהגותך מרתיע בחורות, וכדאי שתבדוק מהו.

בוא אני אספר לך בדיוק מה הבעייה שלך

תקרא את התגובות של בחורות פה:
אוי..... איזה מאמי וחמוד... איזה מקסים... איזה מתוק....

אתה מסוג הבחורים שנשים מחבבות ורוצות שיהיה הידיד הכי טוב שלהן, אבל הן בחיים לא ימשכו אליו. אתה פשוט לא מעורר בהן את החשמל הזה שהגברים שהן כן נשארות איתם בסוף יודעים לעורר.

אתה צריך לגדל קצת עמוד שידרה, להעריך את עצמך, להיות חזק יותר, דומיננטי יותר ,גברי יותר. זה לא אומר שאתה צריך להיות מניאק, ערס, או גס רוח, זה אומר שאתה צריך להיות קצת יותר גבר. כשתעריך את עצמך ותכבד את עצמך הכל ישתנה. אף אחד לא מצליח מתוך פחד, וניראה שמה שמוביל אותך זה הפחד מלהיות לבד.

נסה לקרוא את המאמר "מה נשים רוצות" בחתימה, זו התחלה.

לא ברור לי...

למה אתה מכליל, או למה אתה חושב שהמחמאות הן איזה פשע .
אני יכולה לומר לך, שכל אחד שאי פעם יצאתי איתו היה צריך להיות רגיש , זו תכונה נערצת בעיני, מקסימה, ונדירה.
גברים לא צריכים לעולם להסתיר אותה או להכחיש אותה, בכדי שבחורה תרצה אותם, ההיפך, מי שתאהב את התכונות האלה בו, היא זו שכנראה מתאימה לו.
אני מבינה את הרציונל בכך שהמחמאות האלה לפי מה שאתה אומר, מכניסות אותו לנישת "הידיד", אבל זה לא תמיד נכון.

ניראה שלא הבנת

המחמאות עצמן הן לא הבעיה, זה שהוא יודע רק לעורר חיבה אצל נשים ולא משיכה היא הבעיה האמתית.
המחמאות פה בפורום והיחס שהוא קיבל פה מנשים הוא בטח אותו היחס שהוא מקבל מנשים גם בחיים האמייתים שלו.

נסי לקרוא את המאמר שלי "מה נשים רוצות" ותביני את הכוונה.

אני לא צריכה מאמרים, אני אשה בעצמי.

ואני לא חושבת שאתה או אף אחד בעצם, יכול לדעת מה 'נשים' רוצות, וכמובן לא ההיפך...

אני כן מבינה מה אתה אומר, ויכול להיות שהתחבבות ידידותית קורית יותר מכל דבר אחר, אבל זה כי הוא פשוט לא פגש את האחת שלו .

מה זה בדיוק יותר גברי בעיניך? הרי אתה טוען שהוא לא צריך להשתנות.

זה שאת אשה לא אומר שאת לא צריכה לקרוא

אישה לא הולכת לרופא נשים? אבל היא אישה... מה גבר כבר יודע עלייה?
גם גברים קוראים מאמרים של נשים על איך גבר צריך להתלבש, גברים קוראים ספרים על הצלחה, וגברים יכולים אפילו לקרוא ספרים על גבריות, ולא משנה אם כתבה אותם אישה - להיפך, זה אפילו יותר מעניין.

זה היה כזה הזוי אם אישה הייתה אומרת שהיא מבינה מה גברים רוצים? לא ממש...
בכל מקרה, נסי לקרוא את המאמר, ותיראי מה בעיניי יותר גברי.

אני דווקא כן אומר שהוא צריך להשתנות, והרבה.
זה שהוא כל הזמן הידיד (אנחנו מניחים) ואף פעם לא החבר, זה ממש לא בגלל שהוא לא פגש את אותה אחת שתאהב אותו כמו שהוא, זה בגלל שהוא, ככל הנראה, מעורר חיבה בלבד אצל נשים ולא משיכה.
זה אולי פורום אהבה ורומנטיקה, אבל בואו לא נהיה יותר מדי רומנטיים...

למעלה