פורק

זה בהחלט היה הזוי בעיני...

אם אשה היתה מתיימרת לחשוב שהיא יודעת מה גברים רוצים.

שלא תבין לא נכון, זה שאני אשה לא אומר שאני יודעת מה נשים רוצות, וזה כי אי אפשר לדעת, כל אחת רוצה משהו אחר .

אני מנסיון אומרת, שאין שום פסול בלהיות הידיד... לפעמים זה בהחלט פתח לדברים אחרים.

אתה קצת תקוע על איזה סטיגמה של מאצ'ו, שלעיתים רחוקה ממה שבאמת צריך להיות.

אני דווקא מסכימה איתו.

נשים טובות מעדיפות בחורים עם ביטחון עצמי, יציבים, וכמובן גם רגישים. מבחורים מצופה להוביל בקשר, לא באגרסיביות אבל להוביל. בחור מובל ונשרך מתאים לבחורות שנורא צריכות להיות בשליטה, אולי זה מה שהבחור שפתח את השרשור רוצה ואולי לא. רק הוא יודע.

גם אותן נשים שנורא צריכות להיות בשליטה...

גם אותן נשים שנורא צריכות להיות בשליטה לא באמת ימשכו לגבר חלש ונשרך.
הן יהיו איתו כי זה נוח להן, אבל הן לא באמת ימשכו אליו, ובלא מעט מהמקרים גם יבגדו בו.

גבר ונשרך זה לא משהו שהולך ביחד.

אני לא יודע למה את קוראת "סטיגמה של מאצ'ו" לימור, אשמח לשמוע פרטים.

יש גבול ברור..

בין בחור נשלט, לבחור שפשוט פחות מאצ׳ו.
לא חושבת שזה בהכרח קיצוניות זו או אחרת.

יש מרחב ביניים בין מאצ'ו לנשרך,

אבל נקודה היא שלהרבה מאוד נשים חשוב שלבחור יהיה ביטחון עצמי, שיהיה יוזם, שיהיה מוביל, אסרטיבי, וכן גם רגיש במידה מספקת. לא קיר.

כל אחת ומה שמתאים לה.

נאמר לי שאצלי מושכת אותי בדברים אינטיליגנציה רגשית מאד גבוהה וזה לחלוטין נכון, זה ממגנט אותי.
אז מה שאותי ימשוך, אותך ידחה.
לא סתם ברמת ״לא קיר״, אלא ממש ממש רגישות.

מה שאני מנסה להגיד זה שאפשר גם וגם,

אחד לא חייב לבוא ע"ח השני. גם אדם רגיש חברתית, רגיש לבע"ח, רגיש לקשיים רגשיים, יכול להיות אסרטיבי ומוביל. אין סתירה, בקיצור.
וזה שילוב מנצח. ורוב האנשים שמכירים בערך עצמם יהנו ויימשכו לאדם כזה, אם כבן זוג או בקשר חברי.

בדיוק

סוף סוף בחורה שלא מתביישת להודות שהיא רוצה גבר מוביל ואסרטיבי.

AceMagician

New member
לא שמתי לב להודעה שלך עד שהוצא השרשור שנילווה

...לה.

תראה, אני מבין מה אתה אומר. ואתה לא צריך להצביע על ה״בעיה״ שלי, כיוון שאני עשיתי לך את רב העבודה בהודעה הראשונה שלי.
אני יודע שבחלק מהמקרים אני אולי סגור יותר או קצת חסר בטחון עצמי.
אבל מפה ללבוא ולנתח את כל האישיות שלי עד ל׳לא גברי׳ או ׳חסר משיכה׳ זה פשוט טיפשי. זו פשוט דעתי.
אני כן חסר הערכה לפעמים כלפי עצמי, והסיבות הן שלי וכמובן שגם התוצאות. פשוט פרקתי בפיק של חולשה אחרי תקופה מאוד מסובכת את מה שעובר עליי על קצה המזלג.

לגבי זה שאני נחמד וטוב, ככה כני בנוי, ככה התפתחתי.
אבל, להגיד מתוך זה שאתה מסיק שאני פחות מקרין תכונות כאלה או אחרות?
כנראה יש לך דוקטורט במדעי המוח והנפש האנושית שאני לא יודע עליו.
ואל תגיד לי ״לקרוא את המאמר שלך ׳מה נשים רוצות׳״, כי כנראה האידאה של מה שאני רוצה שה״אישה שלי תרצה״ לבין שלך היא שונה.

וגילוי נאות (כן, אני ארד שניה לאמה שאתה הצבת פה), אחת הנשים איתן יצאתי, שהייתה אולי אחת הנשים היותר יפות שאני עדיין מכיר (פנים וחוץ), רדפה אחריי שנתיים בעבודה ברמזים ורמיזות עד שהבנתי שהיא מעוניית בי, ולא רק בגלל הגבריות שלי, המראה שלי (שלהם, אהמ, קצת פרגמטי למעלה), אלא בגלל האישיות שלי.

בכל מקרה, אני מבין שרצית בבסיס לעזור, אז אגיד תודה בכללי.
אבל לשאר הכתבים שלך אגיד "Not Today".

מה נשים רוצות

אתה יכול לרצות שהאישה שלך תרצה כל מיני דברים, וגם בחורה יכולה לרצות שהגבר שלה ירצה כל מיני גברים.
אבל אם זו נחלת הכלל שגברים נמשכים לדברים מסוימים אצל נשים, למה זה כזה מפתיע שנשים גם הן ימשכו לדברים מסוימים אצל גברים?
אתה יכול להכחיש שלגברים יש משיכה לגזרה מסיימת אצל נשים? לצבע שיער מסוים?
מישהי יכולה לשנות את זה שלרוב הגברים יש משיכה לבלונדיניות רזות עם חזה גדול ועיניים כחולות?
למה לדעתך מעצבים ככה ברביות? למה נשים צובעות לבלונד?

קראת פעם את "למה גברים אוהבים ביצ'יות"? גם אם אני לא אוהב את זה, יש שם הרבה אמת על כולנו (הגברים).

בכל מקרה, אני עבדתי על האינפורמציה שהצבת בפוסט, ולא על מי שאתה באמת כי אני בכלל לא מכיר אותך, אז אל תיקח את זה אישית.

"The map is not the territory"
-Alfred Korzybski

שיהיה בהצלחה!

juggernaut

New member
מה נשים רוצות זה הדבר הכי כללי בעולם.

למה גברים אוהבים ביצ'יות?
ברצינות?
מי אוהב אותן?
זה הרי אימרה מטופשת וריקה, גבר שאוהב ביצ'ית הוא ילד שעדין משחק בקקי.
היו נשים בחיי שהיו קצת ביצ'יות וזה נגמר מהר מאוד.

ובכלל, ביצ'יות זה מילה גדולה.
אתה נכנס פה לפסיכולוגיה ולתאוריות שהן כל כך לא חד משמעותיות. הן כל כך מלאות בחורים.
זה מביך לקרוא להן תיאוריה.

מסכימה. זה ספר טוב.

הכותרת שלו היא כותרת פיקנטית כדי למשוך קוראים אבל התוכן באמת טוב. מלמד נשים להעריך עצמן, לשדר אסרטיביות אבל מעבר לזה תמיד לזכור להיות טבעית, לא לזייף כי זה נחשף מאוד מהר.
כשאדם באמת מאמין בערך שלו מן הסתם הוא גם ימשוך אליו אנשים שמעריכים אותו ואת עצמם. דומה מושך דומה.

למעלה