פורקת עול

לילית83

New member
פורקת עול ../images/Emo53.gif

יש עוד 8 ימים עד למבחן, וסליחה על ההתבטאות, אבל בא לי למות. כבר שבוע אני לא מצליחה ללמוד כמו שצריך. אני לחוצה מאוד (!!), שום רגיעון לא עוזר לי ושום מילות עידוד של "יהיה בסדר, זה רק מבחן" לא עושות לי את זה. גם אם זה נכון. אני מרגישה מאוד מאוד (!!!!!) רחוקה מלהיות מוכנה, ולמרות שהציון שאני צריכה להוציא הוא ממש לא בשמים - יש לי מן תחושה אובדנית ונוראית שאני יוציא את הציון הזה, אולי, רק בחלומות. אז זהו. פרקתי. תודה.

שלחופה2

New member
צרת רבים חצי נחמה?

את מוזמנת לקרוא את ההודעה שלי בנושא... נמאס לי לגמרי מכל העסק... קחי בחשבון שמידה מסויימת של לחץ בבחינה רק תשפר את הישגייך:) ותחשבי על זה ככה- עוד 8 ימים זה מאחורייך ...

לילית83

New member
צרת רבים חצי נחמה לא עוזר לי במקרה

הזה. לצערי. בכל מקרה, ראיתי את השרשור שלך אחרי שכתבתי את ההודעה שלי והוא רק הלחיץ אותי יותר. כולם עושים סימולציות ולומדים ואני לא מסוגלת לפתוח את הספר אפילו.

Hagai007

New member
למה לא עוזר?

אל תשכחי שהכל יחסי במבחן הזה ככה שאם לכולם יש אותה צרה - הציון שלך לא יפגע =] ועכשיו ברצינות..תתפסי את עצמך בידיים...תשבי ותתחילי לעשו תסימולציה ובגלל שא"א להפסיק ישר הולכות לך 3 וחצי שעות על לימוד...חוצמזה תפתחי ספר נחמד באנגלית ותקראי...(זה לא ממש ללמוד) ותלמדי עם חבר/ה מילים או תתרגלו חומר...עם 2 זה פחות מעצבן...(רק אל תצאו מריכוז).. בהצלחה! יאללה עוץ קצת לסחוב וסיימנו! Hag-(o) <3-E

לילית83

New member
חח זה בדיוק העניין

אני לא מצליחה לשבת על הישבן שלוש וחצי שעות... כל 10 דקות אני מוצאת את עצמי בודקת מה אתם כותבים וכמה אתם מקבלים בסימולציות שלכם ונלחצת. כל מה שלמדתי לפני שלושה חודשים - אנ'לא זוכרת כבר. אני לא יודעת גם איך לתכנן את הזמן שלי. כל ספר שאני פותחת - גורם לי לפיהוק ארווווך ומייגע... מה גם שאני לומדת לבד (לא בקורס). בקיצור - יאללה די! שיגיע 29/03 בצהריים ואחרי זה אני אתחיל לדאוג לציון שלי (חסר למה לדאוג?) טוב, אני אמשיך במבחן. תודה רבה ובהצלחה

אולי כדאי שתעשי הפסקה?

כמו שזה נשמע במילא המאמצים שלך כרגע מתבזבזים, אולי תקחי יום חופש, תנקי את הראש, ותחזרי בכוחות מחודשים. ועוד דבר, אל תשתמשי בציונים של אנשים בפורום כמדד, אם השירשור הציונים האחרון מפברואר משקף את המציאות, אז כמעט כולם עוברים את ה700, מי שלא עובר חייב לעשות מבחן חוזר, ומי שירד מ650 (רחמנא ליצלן) צריך להתאבד.

tlaiper

New member
מרגישה בדיוק כמוך..

כבר שבוע אם לא יותר, אני חצי מהזמן שוכבת ובוהה בתקרה.. לא מסוגלת ללמוד חוץ מהשיעורים שיש בכיתה, גם כשאני מנסה ללמוד אחרי 5 דקות אני חוזרת למיטה.. אחרי כל תרגיל יש לי כאב ראש, כאילו סיימתי עכשיו סימולציה.. אני לא מרגישה מוכנה בכלל, אבל לא מצליחה ללמוד עוד.. אבל אולי זה רק לטובה..חח זאת לפחות השאיפה שלי..

לילית83

New member
אולי פשוט עד המבחן

אני אמות או משהו ואז אני לא אצטרך להתמודד עם זה בכלל!!
הרבה מזל אני אצטרך כדי לעבור את המבחן הזה!

הרווחת

אי אפשר להיכשל ויש גם מועד ב' (וג' וד'...) באיזו אוניברסיטה תמצאי כאלו תנאים?

לילית83

New member
לא לא

לא יכולה להרשות לעצמי לא להוציא את הציון שאני צריכה. פשוט לא.

a n a t 1 2 3 4

New member
לא צריך להילחץ ..

מה קורה לכם.....תרגיעו קצת.... אם למדתם בצורה נורמלית במשך חודשים זה לא אמור להפריע שהשבוע האחרון קצת מתפקשש. אני למדתי מפברואר וגם לי עכשיו כבר אין שום רצון וכוח ללמוד אבל זה לא אומר שאני לא מוכנה ..... אני אעשה עוד 2 סימולציות לכל היתר ובשאר הזמן פשוט אנוח כי עשיתי המון מאמצים... זה לא נכון שאם לא לומדים בשבוע האחרון בצורה רצינית כמו פעם משהו ישתבש... תנו לעצמכם את החופש שהגוף מבקש מכם.... אם אתם רוצים חופש סימן שהגעתם עד קצה גבול היכולת - באו מים עד נפש- ואין מה לעשות... צריך לנוח....רק לא צריך להילחץ מזה.... גישה כזאת לא מועילה ..... ממש לא מקווה שהפנמתם

demultiplexer

New member
שמעי..

כל הסופ"ש הקודם (לפני שבועיים לא האחרון) חרשתי. ביום ראשון התחילו לי כאבי ראש עצבניים. לא הצלחתי להתרכז בכלום. בכל זאת ניסיתי להירגע ולהכריח את עצמי ללמוד. כל צליל הכי קטן היה עושה לי כאב ראש, היללות של החתולים שלי נשמעו לי כמו שאגות. בכל זאת הלכתי עם הראש בקיר והמשכתי לנסות להכריח את עצמי ללמוד בתקווה שאם אני אלמד רק מילולי שזה פשוט לי זה כמו מנוחה ואז הכאב יעבור. נחשי מה... הוא לא עבר. עד שהחלטתי שזהו זה ואי אפשר ככה יותר ונטשתי את הבית עם חברים לחוף. החלטתי שיומיים אני לא לומד לא חשוב מה. גם אם יעבור כאב הראש, גם אם ממש בא לי ואני מרגיש שאני יכול. כל היום הייתי בים, בערב חדר כושר, ארוחה ענקית ולישון. ביום שאחרי כבר חלפו כאבי הראש והרגשתי שאפשר להמשיך אבל החלטתי שלא. מנוחה של יומיים זו מנוחה של יומיים. הייתי יושב לגלוש באינטרנט והספרים מולי והיה ממש מפתה וממש רציתי לחזור ללמוד אבל לא חזרתי. עשיתי קצת סידורים ודברים חשובים, שוב חדר כושר בערב, חברים ולישון. ביום שלישי חזרתי כמו פנתר. או בקיצור, תעשי הפסקה. (ואגב, חצי כדור אקמול בבוקר ולפני השינה הרבה יותר יעיל מרגיעון)

לילית83

New member
אקמול? באמת?

לא ידעתי שלאקמול יש סגולות מרגיעות... לקחתי 5 כדורי רגיעון אבל זה לא עוזר.

demultiplexer

New member
אז גם אני לא ידעתי עד לאחרונה

וניסיתי rescue remedy וזה לא השפיע בכלל אבל חצי כדור אקמול אחרי ארוחת בוקר ובערב עוזר לי פלאים.. יש בזה רכיב שגורם לתחושת הקלה ורגיעה. וספורט ממש עוזר.

למעלה