פורספ מצעד ההורדות!!

אהם לא...

בארה"ב כמעט והיא לא שיחררה סינגלים רשמית.. נדמה לי ששיחררו את ג'ני פרום דה בלוק בגלל שהוא נתקע במקום 3 וזה היה שבוע שהיה טופ 3 מטורף:ג'ניפר, אמינם ומיסי ולכולם היו בערך אותם חשיפות אז חשבו שסינגל שיקפיץ קצת את הנקודות של השיר ייעלה אותו למקום ראשון, אבל לא הצליח להם

לפי מצעד האירפליי:

אירפליי: Love Don't Cost A Thing - #1 I'm Real Remix - #1 ain't it funny remix - #1 all I have - #1 Jenny From The Block - #3 If you had my love - #3 waiting for tonight - #4 I'm gonna be alright remix - #10 Play - #15 get right - #26 I'm Glad - #33 feelin' so good - #48 Hold You Down - #63 baby I love u - #74 Controll Myself - #89 יותא מאוחר אני ייפרסם את השיא במצדעד המשוקלל פשוט אני עף לאוכל

לא...

הוא היה גם ב10 שם
וזה בגלל תמיכה אפסית מצד תחנות הפופ, השיר היה אורבני מידי והיה לו מקצב כבד, בנוסף הוסיפו את נאס שנחשב לראפר ממש הארדקור, ככה יצא שהשיר הגיע לטופ 5 באורבן וברייטמיק ופופ הוא נכשל קשות...

חדש123

New member
יאאאאאאאאא

GO JLO GO JLO GO JLO וואי איזה יופי נחמד לראות שמשהו הולך לה טוב במוזיקה בזמן האחרון!

da1boy

New member
כל הכבוד! + OFF

באמת יפה... בדרך כלל הRE ENTRY נכנסים למקומת 90-100 ולא שורדים ממש הרבה זמן.... איתי, מה הסיכויים של 2 השירים החדשים של מאריה להגיע לטופ 10?

אהםם.. לא הרבה...

בגלל העובדה שהיא שיחררה שני שירים בו זמנית לפורמטים שונים, מה שיימנע משיר להגיע לרמה מקסימלית. סיבה נוספת היא שהשירים בינתיים לא ממריאים,FLAB איבד את הולט שלו ליפני שנכנס לטופ 30 באורבן וSS מתחיל להאט ולאבד חלק מהבולט שלו ליפני שהוא נכנס לטופ 30 בפופ וברייטמיק. זה טוב שהשירים לא מצליחים, כי אחרי 4 להיטים ואלבום שמכר 5.5 מיליון עותקים בארה"ב עדיף לה קצת לקחת מנוחה ולגרום להאמריקאים להתגעגע אליה... ושלא תמאס עליהם...

da1boy

New member
זה נכון...

פשוט SAY SOMTHING הוא שיר ממש טוב, מאוד קיוויתי שהוא יצליח אבל לא נורא... הלוואי שבדיסק הבא שלה היא באמת תקבל חצי מההצלחה שהייתה לי עכשיו, ושהיא לא תכשל שוב... (אי אפשר לדעת בSHOW BUSSINESS מה יהיה) ועוד שאלה, אם כבר, מה קורה עם השיר החדש של באסטה ריימס עם קליס? מצבו טוב?

../images/Emo26.gif

בינתיים השיר ממשיך ליהיות #1 באייטונז.. מעניין יהיה לראות כמה הוא ייעשה בשבוע מלא...

למעלה