פורסם בפייס בוק

שמלת תחרה1

Well-known member
שימו לב!!!! את זה מצאתי הבוקר על המשקוף בכניסה לבית שלי. אתם שואלים מה זה? אז... זה מגנט שברגע ששמים אותו על המשקוף, הדלת לא נסגרת עד הסוף וכך ניתן לפתוח אותה מבחוץ ולהכנס חופשי ובני הבית לא ירגישו.
הדלת חייבת להיות פתוחה כדי לשים את המגנט, זאת אומרת, שזה מישהו שהיה בבית!
אתמול בבוקר הדלת הייתה בסדר גמור (בדיוק טיפלתי בידית הכניסה ובדקתי אותה) היה אצלי רק אדם אחד מחוץ למשפחה - טכנאי של אחת החברות האינטרנטיות!!!!
אם מגיע אליכם טכנאי, לא משנה מאיפה, תבדקו תמיד את המשקוף ואת הדלת אחרי שהם יוצאים!!!
אנחנו עלינו על זה ב"פוקס" הבוקר... למזלנו אנחנו גם נועלים על המנעול הפנימי העליון בלילות. במקרה אחר בשקט היו יכולים להכנס במהלך הלילה!!!! FB_IMG_1646638071786.jpg

משתפרת1

Well-known member
שימו לב!!!! את זה מצאתי הבוקר על המשקוף בכניסה לבית שלי. אתם שואלים מה זה? אז... זה מגנט שברגע ששמים אותו על המשקוף, הדלת לא נסגרת עד הסוף וכך ניתן לפתוח אותה מבחוץ ולהכנס חופשי ובני הבית לא ירגישו.
אתמול בבוקר הדלת הייתה בסדר גמור (בדיוק טיפלתי בידית הכניסה ובדקתי אותה) היה אצלי רק אדם אחד מחוץ למשפחה - טכנאי של אחת החברות האינטרנטיות!!!!
אם מגיע אליכם טכנאי, לא משנה מאיפה, תבדקו תמיד את המשקוף ואת הדלת אחרי שהם יוצאים!!!
אנחנו עלינו על זה ב"פוקס" הבוקר... למזלנו אנחנו גם נועלים על המנעול הפנימי העליון בלילות. במקרה אחר בשקט היו יכולים להכנס במהלך הלילה!!!! צפה בקובץ המצורף 43759
כשיש מגנט כזה בין הדלת למשקוף לא אוכל לנעול את הדלת. לשוניות המנעול לא תיכנסנה אל השקע במשקוף. אם המגנט דקיק והלשוניות כן נכנסות למקומן הרי הדלת נעולה בכל זאת ואי אפשר לפתוח אותה מבחוץ בקלות. הדבר היחיד האפשרי הוא להכניס לרווח הקטנטן קצוות של לום דק במיוחד כדי לנסות לשבור את הדלת.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אנחנו עלינו על זה ב"פוקס" הבוקר... למזלנו אנחנו גם נועלים על המנעול הפנימי העליון בלילות. במקרה אחר בשקט היו יכולים להכנס במהלך הלילה!!!! צפה בקובץ המצורף 43759
לפני שנים פרצו לבית שלנו דרך החלון.
לאחר הפריצה שמנו לב, שהדבקו שערה בן הדלת למשקוף.
כנראה סימן.
אם השערה תיפול יש אנשים בבית, ואם לא, אפשר להכנס מבעד החלון:)
היום שמים מגנט?

מ ש ה 53

Well-known member
א. טוב שאת מפרסמת את זה כאן.
ב. זה טוב בעיקר כשיש לך דלת ממתכת וזה לא עובד על דלת מעץ. שם אפשר אולי להשתמש בפיסת דבק דו"צ עבה.
ג. כשנועלים דלת, אפשר לחוש שהלשונית של המנעול אכן תפסה. אני גם נוהג למשוך את ידית הדלת מעט החוצה, כדי לוודא שהדלת אכן נעולה. חומר למחשבה.
ובעיקר... בהצלחה בזיהוי של חבלות מעין אלה.

שמלת תחרה1

Well-known member
אני כנראה מקלקל את ה"חגיגה"
טכנאי אינטרנט שמשאירים מגנט במשקוף כדי לפרוץ הביתה אח"כ | לא רלוונטי (irrelevant.org.il)
בכל מקרה אולי היה יכול להיות רלוונטי בדלתות שפעם היו נהוגות בארה"ב, כאלה שננעלות בטריקה, לא רלוונטי לחלוטין בישראל בה נועלים דלתות עם מפתח.
הנושא פורסם בפייס בוק.
לא קלקלת דבר.

למעלה