פורנו

מה לא ברור?

לא זקוק לערמות של סרטים ותמונות פורנו כדי להיות גבר. אך אם יש ברשותי אוסף שכזה, זה לא הופך אותי בהכרח לעוף מוזר שיש להקצותו או לחשוש למר גורלו זהו טבע האדם (החרמן בטבעו) ונועה יכולה להרגע (או להצטרף לבעלה)

כי הגברים חושבים כל היום על סקס

ומי אמר שאנחנו לא? יש לך YES.????????????. מוצ"ש אחר חצות..ערוץ 12 סדרה "הסקס האמיתי" ואז תראי מה מטריד באמת את כל העולם מומלץ...חובה

נעה.... ../images/Emo9.gif

תגידי לבעלך שיש לי אוסף תמונות פורנו, אולי בא לו החלפות ? יש לי את אינגריד המחללת פעמיים...

נעה בין הפירה לכאן..יכולה להגיד לך

שאני גם מלאה בסרטים פורנו שאני מורידה לא בעלי
אז מה זה הופך אותי לסוטה? או אולי בעלי לא מספק אותי מספיק? בולשיט, תשמעי פנטזיות מתחילות בקופסא שנקראת מוח, אני אוהבת לראות סרטי פורנו לפעמים לפני סקס זה מחמם אותי ושום קשר לפמיניזם..פשוט סתם כייף.. אני לא חושבת שיש קשר בין צפיה בסרטי פורנו לבין איכות או כמות סקס בין בני זוג, זה סתם תוספת הנאה או פנטזיה איך שתבחרי. זה לא כל כך בעיה גדולה נוע´לה יקרה תזרמי...

עזבי אותך מניקול....

אצלי היא כבר משופשפת מאובר שיפשופציה... אם תראי את אינגריד שלנו, אחושילינג של שפאגטים היא דופקת... פעם שניסיתי לחקות אותה... נקרע לי עור התוף..

נעמי 1

New member
פו... פו... פו... פורנגרפיה...

סיפור... לפני 25 בערך... (לא לתפוס אותי במספר). סוף היום בעבודה... זאת אומרת כבר לילה... (בזמנים שעוד עבדתי... ועבדתי גם משמרות) מישהו הביא לעבודה סרט פונוגרפי. מכשירי הוידאו עוד לא נולדו... ולכן היה צריך מקרן... זאת אומרת "פנס קסם" (ככה קראו לזה). היינו קבוצה די מגובשת, והרבה פעמים בסוף משמרת הלילה... ככה באופן ספונטני... היינו מכייפים ביחד. בפעם ההיא... החלטנו שנצפה ביחד בסרט כחול. זה היה סופר נועז... (משהו בסגנון 12 הנועזים חחחחחח) ועוד עם הבוס שלנו. חברה הציעה שנלך לדירה של סבתא שלה... (שלא גרה שם). הדירה, בדרום תל אביב הישנה... הגענו לשם... טיפסנו 4 קומות... ו... לא היה חשמל... חחחחחחחחחחחח ירדנו שוב 4 קומות... הלשון הייתה יבשה... והפנטזיות כבר על סף רתיחה... ואז אמרתי... "אין בעיה...בואו אלי..." (גרתי עוד אצל ההורים). סיפרתי לאבא שלי ז"ל... על מה ולמה התכנסנו כאן...
איש סופר ליברלי היה אבי... אמר לילה טוב... והלך לישון. הא... הסרט... נו... היה כחול... וראינו אותו ביחד... רק ראינו...
ובא לציון גואל. נעמי נ"ב: כמי שראתה הרבה סרטים כחולים בחייה בכל מיני וריאציות... לבד.. וביחד... ושנינו ביחד... וכול אחד לחוד, ת´אמת... זה מ ש ע מ ם

נעמי 1

New member
יש סרטים...

בלי סקס בכלל... שהם סופר ארוטיים... סופר חושניים... סופר מעוררים.

נעמי 1

New member
מיכלינקה.. בינתיים...

אני רואה שרק מזיינים פה... בכחול וטרם... קיבלתי זיקפה... אפילו לא שמץ של כיוון...

למעלה