פורנו ובע"ח!

enbalush

New member
פורנו ובע"ח!

בחיי יש אנשים דפוקים עם ראש מפלצתי! בקיצור קיבלתי מייל, עם לינק למשהו כזה, לפני שאני מוחקת אותו, יש אפשרות להתלונן במשטרה? האם זה יעניין את "אתי אלטמן" או מישהו מהארץ, זה לא נראה לי אתר ישראלי...

aradori

New member
משעשעת שכמוך...

יש מלאנתאלפים של אתרים כאלה... והרבה-הרבה יותר גרועים. גם אם זה לא (וסביר שזה לא) אתר ישראלי, כל בגיר/ה יכול לצעוד לו לאחת מחנויות הסקס המובחרות ברחבי תל-אביב, ולרכוש לו 3 שעות של החארטה הזה... (כך מספרים, כמובן...) כבר ניתקלתי באינטרנט בדברים מזעזעים באמת - כולל ילדים ודברים אחרים שאני אפילו לא מעיז להזכיר כאן. יש לי בדרך-כלל קיבה חזקה יחסית - קשה לזעזע אותי - אבל לפעמים אני מקבל דברים ש(פיסית) עושים לי רע. שלא לדבר על העובדה שזה לא חוקי בעליל. הקטע שבאמת מפחיד, זה עד כמה זה נגיש לכל אדם עם חיבור לאינטרנט (כולל ילדים וכולל אנשים שממש לא מעניין אותם לראות מה בחורה נאה עושה עם הכלב שלה). באמת שאין לי מושג מה משטרה יכולה לעשות - מה שבטוח (וזה כבר קצת
) צריך לעשות זה להעלות את המודעות של הציבור לסכנות הנ"ל.

haleth

New member
מה שמעניין הוא

שהעונשים על התעללות בבע"ח הם הרבה יותר קלים מאשר על מעשה מיני בכפיה (או איך לקרוא לזה?
) בבעל חיים. כלומר, אדם שיפשוט את עורה של חיה, ינקר את עיניה, יצלה אותה על אש קטנה ויחתוך אותה לחתיכות קטנות, סביר להניח שיצא בעונש קל בהרבה מאחד שעשה מעשים מיניים, לא בהכרח אלימים, בחיה. (אני לא אפרט מעשים לא אלימים, כדי שהמנהלות לא ימחקו אותי! ...הפורום הולך ונהיה מעניין מיום ליום) עוד עיוות של החוק. וזה עוד לפני שהגענו לאלימות ממוסדת, כלובי סוללה וכאלה -

למעלה