פורימון 2002!

פורימון 2002!

אמש (או ליתר דיוק - הבוקר) שבתי מהאירוע המרנין וכעת אני מעוניין לשתף אתכם בחוויותיי ובכך לפתוח שרשור בנושא. ובכן - יצאתי מוקדם למדיי מהבית, והגעתי יחד עם מור ורעות מסניפי המגניב לרכבת מוקדם מהצפוי. לאחר שיחות ארוכות ומעמיקות על להקות מטאל שונות ומשונות (ניחשתם נכון - גיל ואודי היו שם), הגיעה ההסעה ואספה אותנו הישר לבית- הספר "בליך" בר"ג. לאחר נאום חוצב להבות של תמר ושל טלי בעניין נוער מוביל נוער והפעילות בתנועה, החלה הועידה. נבחרו התפקידים הארציים (ברכות ליו"ר ולסיו"ר הממשיכים וכן למזכ"ל החדש) ונערכה תחרות תחפושות משעשעת שבה ניצחה הכהניסטית עדי מסניף ב"ש (מזל טוב!). לאחר הועידה נערכו כנסים אזוריים ובכל אזור (מלבד אזור צפון - שחייב תמיד להיות שונה מהשאר) נבחרו יו"ר וסיו"ר אזור. ברכות ליו"רי האזורים ולסיו"ריהם - החדשים והממשיכים. לאחר הועידה התחילו התחלקנו לקבוצות ועברנו בתחנות מגניבות שארגן בכבודו ובעצמו צוות פורימון. היה מהנה למדיי. בחלק השני של התחנות מיעוט מהאנשים השתתף, וחבל, כי המארגנים השקיעו רבות בהכנת התחנות... יצאנו להפגנה בת"א - לאחר מצעד מרשים שבו הנפנו שלטים וקראנו סיסמאות (מישהו ראה את מיתרי הקול שלי? אני זקוק להם!), הפגנו בצומת כחצי שעה והייתה השתתפות רחבה - סחתוש בננות! ההצגה הייתה נפילה לכל הדעות שאינן של רוני, אך אין ספק שהיינו זקוקים לשעת השינה הזו... לסיכום - כן יירבו פורימונים מעין זה! הערכתי נתונה לצוות פורימון ולש"שים, ולכל מי שנתן יד להצלחת האירוע... בברכת "סוף לכיבוש = פורים שמח" (כן, היה שלט כזה בהפגנה, אני אחזתי בו קצת...) מאור.

DRYICE

New member
וראוי לציין, אנחנו נצחנו!

אנחנו כלומר, כצפוי, קבוצת הרים הרריות, בניצוחו של מנהיגינו עשוי ללא חת עמנואל. (9 מפתחות) DRYICE

yyzz

New member
לא יעזור מה תגידו...

אנחנו למדנו בפורים רק דבר אחד- בדרך לניצחון כל מי שעומד בדרככם הוא אויבכם- ויש לרמוסו! אז שיהיה לכולנו.. ט-ל-י נ-י-צ-ח-ו-ן-! ו... חן... אם את נכנסת...: חן הבייתה פיפי ולישון- טלי הבייתה עם הניצחון! תודה לטלי שהביאנו עד הלום. המפקדת, הרעיסה, הדוצ´ה ופיהרר הבילעדית- טלי! (+הצדעה במועל יד) וסניף רחובות השולט! ט-ל-י נ-י-צ-ח-ו-ן-!

שוויצרים!!!!

אוף עכשיו אני מתבאסת שלא הייתי.מישהו בכלל הגיע מסניף הרצליה או שהייתה הברזה כמו שהייתה בסמינר ובמזא מקווה שלא.. בכל מקרה היה יותר מגניב מאשר בשנה שעברה מי יכול להחליף את קמונת השרון בתחפושות של הקוסם מארץ עוץ אהה? אף אחד. גלי.... וסניף הרצליה שולט!!

אוף אני רוצה כבר ליראות אותך

אבל את לא הולכת לשומקום
אולי את הולכת להופעה במועדון התיאתרון ביפו אני מנסה ללכת אליהה

כסף לעובדים ומוות ואיתי

כן כן הייתי מהשלושה שנודבו למסלול היסורים של הסאדיסט המטורף איתי וסבלתי קשות !!!!!!

חחחח

אה כן אתה זה שדפק את הראש בכיר רק בשביל מה שעבר עליך הוא היה חייב להביא לנו מפתח טוב.. פחות איתי אחד בעולם לא נורא...

למעלה