נם נם + לא שפריקים זה רע!
V VVEE MAN New member 21/2/04 #10 אממ אני לא מתחפש נצלש אבא שלי השכיר בדי וי די תסרט ג'קאס ויש מלא תוספות יפות וכיף לראות את זה בתרגום זהו
אממ אני לא מתחפש נצלש אבא שלי השכיר בדי וי די תסרט ג'קאס ויש מלא תוספות יפות וכיף לראות את זה בתרגום זהו
B bobby6killer New member 21/2/04 #11 יש לי רעיון אדירררר אני-אמיר-אלון-ועוד מישהו נתחפש לבנות של סקס והעיר הגדולה! אדיר לא???????????
L Lind0r New member 21/2/04 #12 אני ואלון מתחפשים לג'יי ובוב השקט ואמיר ועוד כמה מתחפשים לויליג' פיפל
B bobby6killer New member 21/2/04 #14 אלון הוא בוב השקט חחח זה יהיה כזה:אני:אלון למה התחפשת? אלון: אני:למה התחשפת? אלון: אני:נו אלון למה התחפשת? אלון:לבוב השקט יא טמבל-אסור לי לדבר!
אלון הוא בוב השקט חחח זה יהיה כזה:אני:אלון למה התחפשת? אלון: אני:למה התחשפת? אלון: אני:נו אלון למה התחפשת? אלון:לבוב השקט יא טמבל-אסור לי לדבר!
S stav16 New member 23/2/04 #27 בפורים יש מסיבה באסיילום/קווינס! יוצא ב-7.3 הולכת להיות מסיבה מטורפתתתתתתת!!!! אז תבואו... מי שרוצה עוד פרטים שיכנס לכתובת פה למטה
בפורים יש מסיבה באסיילום/קווינס! יוצא ב-7.3 הולכת להיות מסיבה מטורפתתתתתתת!!!! אז תבואו... מי שרוצה עוד פרטים שיכנס לכתובת פה למטה