אני המצאתי את הפט פק חחחחחחחחחחחח סתם סתם סתםםםםםםם אוקי תקשיבו משהו מגניב ביום שישי הזה אז שבוע אחריו זה פורים אז בקיצור בבית ספר יש לנו פעליות וזה ואנחנו מתחפשים לפאט פק ובערב יש לנו נשף אז בנשפח כולנו מתחפשים לגיטריסטים(אני לקריק האמיט,חבר שלי לסאש,אחד לג'ימי פייג,ואן הלן וכו') אז יש לי כזאת חליפה כמו של פארטי בוי אז אני יבוא מחופש בערב לקריק ואז אני הולך לשירותים מחליף בגדים לזה כמו של פארטי בוי וכומבן חוטיני ואז אני נכנס לרחבת הריקודים ו.... טוב אתם יודעים את ההמשך הדבר היחיד שימנע ממני לעשות את זה זה ערסים כאילו מי שם עליהם אבל בטח אחרי שאני יהיה עם חוטיני עם יביאו לי מכות ואז אני להם ואז יהיה מכווווווווווות ואנחנו נצלם הכלללללללל
שום רמז לערום שלך בשום מקום! אפילו בצחוק לא! חח, ועל מה בדיוק היה אסור לדבר? על זה שאתה בעצם הופך בלילות ל....( מצונזר, מי שמעל גיל 17, לפנות אלי אחורי זה..)
אין לי ממש הרבה אפשרויות.. כי אם אני צובעת זה רק עם חינה.. ויש רק אדום או שחור.. חיחי ^_^ ובא לי שחור.. אבל אני לבנה ואני אראה כמו פריקית מבית יצור.. ואדום שלוש שנים רצוף זה כבר נמאס... בו הו.. אולי אני לא אצבע וזהו.