פורים!

Ocean Born

New member
;[ תפוז טיפש.

בכל מקרה, למה אתם מתחפשים (אם בכלל) בפורים? אני, אם בכלל, אתחפש לסאמארה מ-The Ring. :]. ואתם?

omni96

New member
אני חשבתי על

הסולן של יידקור (הימני בתמונה) או fat fuck הזה

מ מ מיתר

New member
הלוווו הלוווווו למה לגנוב רעיונות?!

אני המצאתי את הפט פק חחחחחחחחחחחח סתם סתם סתםםםםםםם אוקי תקשיבו משהו מגניב ביום שישי הזה אז שבוע אחריו זה פורים אז בקיצור בבית ספר יש לנו פעליות וזה ואנחנו מתחפשים לפאט פק ובערב יש לנו נשף אז בנשפח כולנו מתחפשים לגיטריסטים(אני לקריק האמיט,חבר שלי לסאש,אחד לג'ימי פייג,ואן הלן וכו') אז יש לי כזאת חליפה כמו של פארטי בוי אז אני יבוא מחופש בערב לקריק ואז אני הולך לשירותים מחליף בגדים לזה כמו של פארטי בוי וכומבן חוטיני ואז אני נכנס לרחבת הריקודים ו.... טוב אתם יודעים את ההמשך הדבר היחיד שימנע ממני לעשות את זה זה ערסים כאילו מי שם עליהם אבל בטח אחרי שאני יהיה עם חוטיני עם יביאו לי מכות ואז אני להם ואז יהיה מכווווווווווות ואנחנו נצלם הכלללללללל

omni96

New member
זה בתור ירידה?

כי זה ממש לא מעליב מה הבעיה שלך עם ורוד? זה צבע יפה

omni96

New member
חחחחחח אחרי יומיים

התחנכתי טוב מאוד לאהוב ורוד ורוד זה אין ! שחור זה אאוט ! *מוריד את כל הבגדים השחורים* *ערום* :O

sweet 666

New member
אאאה!!! אור, בבקשה, רק לא זה!

אני מבקשת ממך בהמשך, לא למסור פרטים כאלה לפורום...

omni96

New member
אבל את במיוחד ביקשת ממני ש...

טוב אני לא אגיד לכם על מה אני ואנה מדברים

sweet 666

New member
אור, דיברנו על זה כבר, לא?

שום רמז לערום שלך בשום מקום! אפילו בצחוק לא! חח, ועל מה בדיוק היה אסור לדבר? על זה שאתה בעצם הופך בלילות ל....( מצונזר, מי שמעל גיל 17, לפנות אלי אחורי זה..)

BiAAcH

New member
עוד 40 דק'...

ואז תוכלי לספר לי....

../images/Emo2.gif לא שלח?! ניאודאציזם..../images/Emo7.gif

אמרתי שאני לא מתחפשת, אבל אולי אצבע את השער ^_^

המממממ......

אין לי ממש הרבה אפשרויות.. כי אם אני צובעת זה רק עם חינה.. ויש רק אדום או שחור.. חיחי ^_^ ובא לי שחור.. אבל אני לבנה ואני אראה כמו פריקית מבית יצור.. ואדום שלוש שנים רצוף זה כבר נמאס... בו הו.. אולי אני לא אצבע וזהו.

למעלה