פורים 2009? D:

happy berry

New member
אני רוצה לפורים שמלה נפוחה וענקית*-*../images/Emo210.gif

למען האמת,רציתי כבר מזמן לעשות את אסת'ר מטריניטי בלאד [יש לי שאיפות גדולות] אבל עכשיו ראיתי שעינב כתבה שהיא רוצה לעשות,אז;;;;;;; [בכל מקרה היא תעשה את זה יותר טובP: ] אז אם יש לכם רעיון אחר בשבילי,אני אשמח לשמוע:]] [רק לא דמויות שאמורות להיות יפות מידי] אפילו מסדרות או מנגות שאני לא מכירה,אני יכולה לראות/לקרוא ואם אוהב את זה אז אוכל להתחפש לדמות, אבל רק לא ממשחקים בבקשה,הפלייסטיישן שונא אותי:( ותחפושת לחנוכה-אני רוצה רואוד קמלוט מדג"מ..אבל לא ברור עדיין,זה תלוי בהרבה מאוד דברים.

happy berry

New member
המ..../images/Emo210.gif

היא קצת..בלונדינית. ואני קצת..המ..תימניהXD אבל תודה בכל אופן,אני אוסיף את זה בכל מקרה לליסט:]

הו

אני ממש מקווה שיהיה לי זמן להכין והכל, אבל אני ממש רוצה לעשות את ארוקה פרוג מסוליטר. רציתי כבר הכנס הזה, אבל לא הספקתי ;; ותכנונים נוספים? רציתי את ין מדרקר ד'ן בלאק, אני עדיין רוצה אותה. קצת מסובך, אבל אולי אני אנסה להרים את זה שוב. ומחשבות בקשר לחנוכה... אני שוקלת אולי לעשות את יויטה מנאבארי נו הו, אבל אני עדיין לא סגורה על זה XD

chibi ritsuka

New member
קוספליים

בינתיים כולם צירפו אותי לקוספליי שלהם XD אז הנה הרשימה: רוקסאס גירסאת פורט רויאל אדל מדיסגאייה (לול) הבלונדי מאאוריקה 7 וואן מקינגדום bbs . כמו כן רציתי לעשות את הSpy מTF2. את פיראמיד הד בסקול גירל. ואת הלבוי שהוא קטן מהלבוי 2 3> mudkip. אז בינתיים אני עוד לא בטוח איזה קוספליי אני עושה העיקר שיהיה מזגן בכנס..

Lightning9

New member
קושקוש אמרתי לך שאת וון פטרנו ממך

כי יש לנו את נעמה הסקסית בתור וון D:~ ותדבר עם ליה בקשר לקאסט.. אם הוא יהיה בחנוכה בסוף או בפורים ^__^

innocence

New member
אייל ישמח אם יעשו קאסט של זה.

ויכריח אותי להתחפש לדמות שלובשת הכי מעט. כמובן.

saarshemer

New member
אני אולי אצתרך הסבר....

אני חושב על לעשות את abel nightroad מ-Trinity blood גרסאת ה-crusnik מהמאנגה..... אני יודע.....הרבה props...... אבל אני אוהב את זה, אז מה?..........

Winged Serpent

New member
הוראות הכנה

אני חושב לנסות לבנות בשבת, בתור הסחה מהבלאד אלף שאני עובד עליו כבר נצח. לא בטוח שאעשה את זה ממש עכשיו אבל אני חושב שזה בר עשייה ולא מסובך. ממה שראיתי אצלך, הידע שלך מספיק בהחלט כדי להכין משהו כזה. בעיקרון, הנה התכנון שלי: קח 3-4 חוטי ברזל באורך 1-1.5 מטר, לא עבים אבל חזקים. שזור אותם אחד בשני ועצב צורה של מוטת כנף. עטוף אותם אחרי זה במשהו כמו איזולירבנד. קח שני גיליונות מפל ותתחיל לגזור צורת נוצות. אם בא לך, עשה כל נוצה משתי שכבות וביניהן שים חוט ברזל דק כדי שאפשר יהיה לשנות מעט את קימור הנוצה אח"כ. תדביק את הנוצות אחת לשניה, תדביק את המבנה למוטה (כמו בתמונה ששמתי למעלה, תוכל לעקוב לפי איך שהנוצות נראות שם). אם השתמשת במפל שחור, ברכותיי, יש לך כנף שחורה ענקית. אם השתמשת בשקוף/חצי שקוף, אתה יכול לצבוע בכל צבע שתרצה. עכשיו, מה שנשאר זה חיבור לגוף. הייתי מציע סוג של רתמות שיתפסו את הכנף ויעטפו את הגוף מקדימה בשביל יציבות.

Ayelet chan

New member
מה עם חנוכה? XDD

אם תהיה הסעה נורמלית לכנס בבאר שבע, אני אגיע עם קוספליי של קורו מ+אנימה. בפורים אני כנראה אהיה מאקה מסול איטר. ואלו יהיו יום אחד- עדיפות גבוהה- (כלומר בכנסים הקרובים מהחופש הבא והלאה) היקארי מפוקימון. קארין\הימקה מקאמיצ'אמה קארין. סאן מסטו נו האנה יומה. יוקי מוומפייר נייט.
(באחת מהתלבושות החדשות והיפות שלה)
סוף ספוילר. היקארי מMKR. (אבל רק אם יהיה לי קאסט של עוד 2 בנות) עדיפות נמוכה- עוד שיצו מקוד גיאס. מיוקי ממיוקיצ'אן אין וונדרלנד. עוד דמויות של קלאמפ. יופיאה מקוד גיאס. קלף קלו כולשהו. סאקורה בתלבושת מהסרט השני. אאוריקה מאאוריקה סאבן. מיקאן מגאקואן אליס באיזשהו שלב. ויקטוריה מהלסינג. אני מקווה שתהיה עוד תלבושת מאגניבה בשוגו קארה. האנהג'ימה מפרוטס באקסט. ...ואל תחשבו שהרשימה נגמרת כאן, כי אני פשוט לא זוכרת עוד! XDDDD זה פשוט שיש יותר מדי דמויות ופחות מדי כנסים, באמת! אני מסודרת לשנים הקרובות עם רעיונות בכל אופן... XD ואני בטוחה שיצאו עוד סדרות!! ...יהיה טוב... XDD

למעלה