יש הרבה מעבר..... נדמה לי שזאת החלטה הרבה יותר מורכבת כמו להתקדם עוד צעד בחיים אני צודק?
ד דיאבולו5 New member 13/2/07 #13 יש הרבה מעבר..... נדמה לי שזאת החלטה הרבה יותר מורכבת כמו להתקדם עוד צעד בחיים אני צודק?
ק קטי30 New member 14/2/07 #15 יש לי רק משהוא אחד להגיד לך מגיע הרגע שבו אנחנו לומדים/ות לעשת כל מה שעושה לנו טוב ב . ובאשר לתחפשות תתחפשי לא תתחפשי תעשי מה שמרגיש לך יקירה מקדישה לך מכל ה קל יותר לחשוב על זה עם ברקע אגב.. תמיד עדיף להבטיח להשתדל כי הבטחות אכן חייבים לקיים
יש לי רק משהוא אחד להגיד לך מגיע הרגע שבו אנחנו לומדים/ות לעשת כל מה שעושה לנו טוב ב . ובאשר לתחפשות תתחפשי לא תתחפשי תעשי מה שמרגיש לך יקירה מקדישה לך מכל ה קל יותר לחשוב על זה עם ברקע אגב.. תמיד עדיף להבטיח להשתדל כי הבטחות אכן חייבים לקיים
D d a n i e l s 5 New member 14/2/07 #18 הבטחות חייבים לקיים ! ומכיוון שאת כיסית את עצמך..והבטחת לעצמך גם וגם (להתחפש /לא להתחפש) סביר להניח שגם תקיימי אחת מהן . תני לעצמך את החופש.....לחייך
הבטחות חייבים לקיים ! ומכיוון שאת כיסית את עצמך..והבטחת לעצמך גם וגם (להתחפש /לא להתחפש) סביר להניח שגם תקיימי אחת מהן . תני לעצמך את החופש.....לחייך
M M i c h a l y U S A New member 14/2/07 #20 הפורים הזה אני בתחפושת מלאה מבטיחה תמונות.... ותיחזיקו חזק למה..אני אהייה סופר מפחידה...התמונת של אקסי יהיו כלום ליד מה שאני אראה לכם...
הפורים הזה אני בתחפושת מלאה מבטיחה תמונות.... ותיחזיקו חזק למה..אני אהייה סופר מפחידה...התמונת של אקסי יהיו כלום ליד מה שאני אראה לכם...
ה הנודניקית עם הקוקו New member 14/2/07 #21 וואי לי... דפקא ראיתי תמוניה של אקסי בכרטסת שלה... היא לא ממש נורא מפחידה,לא? טוב נו...רק קיצת...אם מסתכלים מהזוית השמאלית.
וואי לי... דפקא ראיתי תמוניה של אקסי בכרטסת שלה... היא לא ממש נורא מפחידה,לא? טוב נו...רק קיצת...אם מסתכלים מהזוית השמאלית.
א אקסייטרית New member 15/2/07 #26 ריגעה.. מדברים איתי או עליי??? סתם ככה.. לדעת אם לפצוח בתצריף של תמונותיות להרכבה אישית פה... [אם תלוקי מהזויתיות הקידמיות... בח'יי נשוועת לך שאני אחי אחי אפייפיעה..ונורא מפחידה..אבל זו רק אני:}} ]
ריגעה.. מדברים איתי או עליי??? סתם ככה.. לדעת אם לפצוח בתצריף של תמונותיות להרכבה אישית פה... [אם תלוקי מהזויתיות הקידמיות... בח'יי נשוועת לך שאני אחי אחי אפייפיעה..ונורא מפחידה..אבל זו רק אני:}} ]
ט טועם את המלכהההה New member 15/2/07 #29 ../images/Emo192.gifצ'טער המסטיק מפריע לראיה ולריאה אבל לטובתו ניתן לומר שהוא מונע קשקשת מיותרת (להבדיל ממך)
../images/Emo192.gifצ'טער המסטיק מפריע לראיה ולריאה אבל לטובתו ניתן לומר שהוא מונע קשקשת מיותרת (להבדיל ממך)
א אקסייטרית New member 15/2/07 #30 אל ייחר ליבך.. הקשקשת לא ממכרת... לא דופקת תראיה ולא תריאה..בטח לא ת'מח..{להבדיל}