פורים-תחפושת-אופי

n o g a1

New member
פורים-תחפושת-אופי

כבר כמה שנים מנסה לבדוק ביני לבין עצמי מה הקשר בין התחפושת לבין האופי/מצב הרוח/מבנה אישיות. אנשים מתחפשים ... תחפושות סגוניות ומגוונות. רוצים להצחיק , להיות מכוערים במיוחד , יפים במיוחד , מושכים במיוחד , פרובוקטיבים , חושפניים, צבעוניים , בולטים , יצירתיים , לחקות , להסוואות ... העיקר שיהיה שמח , שיהיה שמח! שנים שנאתי להתחפש , הרגיש לי מטופש בתוך תחפושת , לא יכולה להצחיק את עצמי באופן מלאכותי , להצחיק אחרים בפקודה , לא בא לי , אף פעם לא בא לי לעשות מה שכולם עושים, באופן כרוני כמעט... התבאסתי מעצמי... לא יכולתי ללכת למסיבות לא מחופשת , כי זה נראה לי יותר מגוחך בלי מאשר עם. נמנעתי מללכת , תמיד כאב לי הראש:))).... ברור שלא חייבים! אך מאד רציתי להבין את עצמי. את תחילת השיעור בנושא זה קיבלתי לפני שנתיים מאחת מבנותיי : היא התחפשה למכשפה מכוערת , דוחה ומצחיקה : שיניים שחורות ויצאה עם מטאטא להפחיד את הילדים . החופש שבה , להיות מה שבא לה , לא לחשבן לאיש ..... להיות ילד , החופש להיות! פורים מתקרב לו... הבטחתי לעצמי את החופש שלי לעשות מה שבא לי. להתחפש למה שבא לי אם בכלל בא לי , הבטחתי לעצמי- לא להתחפש אם לא יבוא לי , כי ממש ממש לא יבוא לי ולא מתוך המנעות. הבטחות חייבים לקיים! או לא:)

לילי301

New member
הכי כיייייף...

להיות יום אחד בשנה מה שאתה הכי לא להיות יום אחד בשנה מה שאתה הכי רוצה היית להיות יום אחד בשנה להשתטות, לצחוק עד דמעות לשמוח..לפחות יום אחד בשנה כי רובנו(לצערי) משום מה נמנעים מלעשות זאת בדר"כ...

ערסlight

New member
תחפושת

לא מוכרחים לחכות לפורים. אני מכיר ערסים שמשחקים אותה אלוהים כל השנה.

ורד 3

New member
אחלה :)

תמיד תעשי מה שאת אוהבת ומה שבא לך.... וזה הולך ככה ....גלי עטרי / מה שאת אוהבת...... קחי מה שתרצי, מי יסרב לך קחי את העולם כולו __________ תעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב........ ואפרופו פורים שמח ומבדח.....
לא חייבים להתחפש....עושים מה שמרגישים..... מאז היותי קטנה כך אומרים ..מכיריי ובני משפחתי לא ממש אהבתי להתחפש...מוזר לא ? ... וכשגדלתי גם לא ממש התלהבתי ויצאתי מגדרי ..כשפורים בפתח . אבל......דווקא בפורים האחרון ..ממש התחשק לי להתחפש... אז עשיתי זאת...ומאד אהבתי את התחפושת על גלגלים ....יש לי זכרון דווקא נעים ...מאותה תחפושת ומאותה מסיבבבבה....:) מה שכן פורים מרגש אותי מהסיבה שהבנים שלי מתרגשים בכל שנה... לבחור תחפושת ולהתחפש...אז שהם מחוייכים גמני מחוייכת.....
פורים שמח

מגשימה1

New member
זה יכול להיות ממש כייף , אבל תמיד

אני מחפשת ברגע האחרון ולפעמים גם זה לא , זה באמת רעיון טוב להשתחרר ככה ולהתחפש למה שרוצים , פשוט להנות . מכסימום אפשר לשים בגדים רגילים למטה ולהוריד את התחפושת מתי שרוצים , זה מה שעשיתי בשנה שעברה . נראה לי שהשנה אני אלך שבוע לפני פורים לסיבובי התרשמות מהתחפושות , אם כי שנראה לי שכבר החלטתי למה להתחפש השנה ...... לא מגלה !!!

אוהבת את פורים...

תמיד אהבתי. להתחפש ולהכין תחפושות ליורשים...בעצמי...מקוריות. נהניתי. השנה לא. פם זה היה ביום כיפור...בניכר...פתום לנהוג...כולם נוהגים. פם זה היה לילסדר...בניכר...עם שרימפס ובאגט. פם זה היה חנוכה...בניכר...עם האשוח ופפה נואל. הפם זה יהיה פורים...בניכר...עם נקניקיית וורסט עסיסית ומשתפרצת ואולי איזו לבנה קטנטנה מהחומה שהייתה ואיננה עוד. החגים בניכר...כל כך הרבה מהם עברתי שם...ועדיין מוזר לי. קוקו מתחפשת לישראלית השנה...והולכת לתור את ברלין...עם היורש בר המצווה... בת ונכד...בעקבות שורשיו וילדותו של הסב ז"ל... זה מרגש לי.

לא מתחפשים בשביל אחרים

מתחפשים בשביל עצמנו קודם כל. חושבת שזה חג מגניב (טוב, אז אני משוחדת קצת לגבי החג הזה, בכל זאת נולדתי בערב פורים
) זה חג שמאפשר לנו להיות מי שאנחנו רוצים להיות, בלי לתת חשבון לאף אחד, לתת דרור לילד שבנו, לשחרר לחץ, לעשות שטויות באישור הרבנות, פשוט להשתגע, לתת דרור לרצינות וללחץ ליום אחד. לא בא לך? זה לא בא ממך? אל תתחפשי, שום דבר לא חובה, רק מה שאת רוצה. וואלה, לא יודעת למה להתחפש השנה

ורד 3

New member
מה דעתך להתחפש ל.....

לדורה ...הילדה הקטנה עם הקארה .....היא להיט !!! חחח

ורד 3

New member
אז יגידו

ברמינן איזה דורה .......
אבל הקארה שלה משו משו.......

קטי30

New member
רק שלא תעיזי לחזור על ה"יצירתיות"

של שנה שעברה
ואם כן אז בלי השיניים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחולה עליך
צריכה רעיונות??

../images/Emo6.gif תודי שהיתה שנה שעברה

אחלה יצירתית חחחחחחחחח ועוד אני ישבתי והשקעתי במו ידיי ושיני חחחחחחח בטח צריכה רעיונות

קטי30

New member
בשביל זה "הנני כאן"../images/Emo9.gif

יצרתי באבואבואה
אגב- רקפת אמרה שכלנית עושה לה ת'מוות מאז פורים שנה שעברה יש לך מושג על מה מדובר ??
חושבת שהשנה נלך על משהוא עדיין יותר ויצרתי לא פחות מה דעתך ??

מצוטטת

New member
בואי נתחיל בזה

שצבעוניות, י3ירתיות וסגנון הוא בִילט אִין באישיות ואני בטוחה שאת פוגשת כאלו ביומיום בנהלך השנה ויוצא לך להגיד לעצמך בלב מה זה זה התחפושת הזו!...לי אישית לפחות יוצא המון :)................ עכשיו אחרייי חידדתי לך את דעתי ומבלי להיכנס לכל הבלה בלה של משניכנס אדר מרבין בשימחס....... אישית למנוע ממני מלחוות את החג הזה על כל סממניו זה כמו לנתק לי מבלון החמ3ן להתחפשת גם עבורך
רק תגידי, אני לשרותך.......

מעולם

לא מתתי על פורים אבל מרגע שניתנה לי האפשרות אני חוגגת על תחפושות כמעט מידי יום כובעים צעיפים צבעוניות מתפרצת ח ג י ג ה . בפורים בשנים האחרונות אני דווקעעעעעעעעעעעעעעע פירט סתום עין מכשיפה זקנה ומכוערה חייזר ירוק שטר של 100 דולר במקרה היפה ... יאלללללה פורים

למעלה