פורים שמח

uvita

New member
פורים שמח../images/Emo149.gif

התחפשתם? יצאתם? נהנתם? השתכרתם "עד לא ידע"?

justmeandu4ever

New member
לא השתכרתי

אבל אכן התחפשתי ויצאתי:) ושתי היציאות נחלו אכזבה:\ התחפשתי לקשת בענן ברגע שישלחו לי תמונות אני אעלה אותן

justmeandu4ever

New member
יצאתי

למסיבה של איגי שם נפלתי על הפנים ופתחתי תשפה ונראיתי כאילו הרביצו לי,שם התחילה התמוטטות הנפשית שלי ויצאתי בכוונה לשתות עם חברה אבל אז הגיעה השטן בהתגלמותה אז תירצתי בעייפות והלכתי..

ליזוש25

New member
../images/Emo148.gifאחלה פורים../images/Emo154.gif

אני התחפשתי פעמיים השנה פעם ראשונה יום רביעי למסיבת סטודנטים שנערכה בירושלים ופעם שניה ביום חמישי עם חברה שלי ועוד כמה חברה שיצאנו למרכז העיר ולא השתכרתי כי אני שונאת אלכוהול והנה שני התחפושות שלי

edenmusic

New member
התחפשתי

לשחורה מהארלם\ ברוקלין\ מה שתרצו.. חברותיי קראו לתחפושת שניקואה [אפשר גם מואישה]. יצאתי בעליבות נפש לארה- כי קשה לי להגיע לכל האירועים שצויינו פה-ואני ממש מקנאה, חחחח הצלחתי להנות ולא אני לא אוהבת אלכוהול. תמונה של התחפושת:

soul on fire

New member
אביב הגיע פסח בא?

התחפשתי, מס' פעמים למרות שאני לא אוהבת... יצאתי - הייתי אצל ארז כל פורים {חמישי-ראשון} בשישי יצאנו לחלק אוני-המן לאנשים אקראים וישבנו בבל וואד ושתתי בפעם הראשונה לף בראון מהחבית! {מסתבר שיש גם דברים טובים בירושלים} ובשבת נסענו לים ויצאנו בערב למייקספלייס {לכבוד היומולדת של אחות של ארז} נהנתי, השתכרתי לא ממש שתיתי כל החג פחות או יותר ליטר של אלכוהול {וטחנתי אוזני המן...}

sutul

New member
הסטלן הטיבעי הזה

הוא לא כפית הפלא הוא כפיצ'ו

soul on fire

New member
חחחחחחח!!!

{האמתי שמתנו מחום ובאמת היה אפשר לחמם עלינו משהו...}

soul on fire

New member
שעון קיץ

מזכירה לכולם שהלילה אנחנו מפסידים שעה - מזיזים את השעון... "שעון קיץ – יום שישי האחרון שלפני ה-2 באפריל שעה 02:00, מ- 02:00 ל - 03:00 (כלומר בלילה שבין יום חמשי ובין יום ששי שלפני ה2 באפריל ) שעון חורף – יום ראשון האחרון שלפני י' בתשרי שעה 02:00, מ- 02:00 ל 01:00 (כלומר בלילה שבין שבת ליום ראשון שלפני יום כיפור) להלן נוסח החוק: "בכל שנה, בין יום שישי האחרון שלפני ה-2 באפריל בשעה 02:00, לבין יום ראשון האחרון שלפני י' בתשרי, בשעה 02:00 , יוקדם הזמן בישראל בשעה אחת נוספת, כך שיקדים את זמן יקום מתואם בשלוש שעות". "

ריקודי עם בכל גווני הקשת – רשימת קשר

חברים, בהמשך לפירסום על החוג לריקודי עם במרכז העירוני לקהילה הגאה: מי שרוצה להישאר מעודכן בפרטי החוג, ריקודים שאני מתכוון ללמד וכל הודעה אחרת שקשורה לחוג (בלבד), מוזמן (ומוזמנת) ליצור איתי קשר במייל או בטלפון כדי להעביר לי כתובת אימייל. להזכירכם, החוג ייפתח ב- 7/4/08, יום שני בשעה 19:30. שגיב.

למעלה