פורים בפתח

פורים בפתח

טוב, ביחידה שלי , מכריחים אותי בכוח להתחפש. זה לא שאני אוהבת ללכת עם כל האיפור הכבד והלבן הזה על הפרצוף ,וזה לא שאני אוהבת להסתובב עם כל הבגדים המסורבלים האלו לדאוג שהתחפושת לא תיהרס. אלא שאני באמת מרגישה מטופשת בכל פעם מחדש. השנה ,אני מחפשת משהו פשוט מאוד. יש לי פאה ורודה . ואני תוהה מה לעשות איתה. קלי אוסבורן יורדת מהפרק עקב שנאתי לסתומה הזאת . כל השאר יתקבל בברכה.

יה איזה שווה.

מאיפה הפאה הורודה? וכמה עלה לך? ^_^ אמ...את יכולה סתם להתחפש למשו זרוק. חולצת פסים שחור לבן, מכנס דגמ"ח טיפה רחב[3/4] וגרביים ארוכות :] אה ואולסטאר. חחח למרות שחצי פה זה מהלבוש היומי שלי. [זה פשוט יותר מגניב עם הפאה הורודה
]

40 שקל

אם אתה רוצה אני אתן לך אותה ..... אין לי בעיה אבל אחרי פורים כי אני חייבת תחפושת אגב את מתלבשת כמו ליצן , אני פוחדת מליצנים , את גם מציירת חיוך ענקי על הפרצוף ?

אהא

אני בת וכן תביאיי לי חח אני לאבבבבב לייצנים!! ומה הקשר בכלל? זה צורה אחרת לא כמו הערסים חח :X מי צריך חיוך מצוייר הכי שווה ציור טבעי :] יאו ענק חיפשתי פאה ורודה ולא מצאתי בכלל.

ליצנים

ואו פעם היה לי ליצן תלוי בחדר,מחרסינה. רמתי בלילה , ואני קולטת אותו מחייך אלי , חזרתי לישון , התעוררת לקראת הבוקר הוא עדין חייך בבוקר לא יכולתי יותר עם זה , נכנסתי לדיכאון מהחיוך הלבן הזה שלו , ניצפתי את החרסינה הזאת , עכשיו יש לי ליצן בחדר בלי ראש. ועכשיו אני כבר לא מתחרפנת . אגב, זה היה לילה הזוי....

כעע

אומרים שליצנים מפחידים, כמו ג'וקרים כאלה... בגלל זה אני אוהבת אותם, דומים לי ;]

justmegit

New member
סרט אימה עתיק משהו..^^../images/Emo79.gif

ליצנים זה בהחלט אחד היותר מפחידים..:XX

פינק?../images/Emo54.gif

וגמאני צריכה עזרה. יש לי גרביוני רשת שחורים עם ביריות, ואני רוצה לשלב אותם בתחפושת שלי, אבל אין לי מושג למה אני מתחפשת.

clean grunge

New member
|יבחוש|לפי נידע הנרחב שלי...

מי שיש לה גרביוני רשת שחורים עם ביריות הן רק נשים שעוצרות טרמפים(ולא בשביל להגיע לאנשו..) אני בכל אופן מתחפש לג'ימי הנדריקס...

רייל

New member
וולמה קלי!

(טוב, אני חייבת להפסיק להציע את התחפושת הזאת לכל אחת.><)

alexandron

New member
תתחפשי ל-

לטינקרבל מזדקנת. משבר גיל ה40 או משו. לדעתי יכול להיות מגניב. אגב, ראית את המסרים ששלחתי לך??

אחלה רעיון

אממ.... מסרים ? אח שלי קורא לי אותם ... אממ כן חסר לי פרטיות בחיים . אממ... שלחי לי שוב אני מתה לדבר איתך ....

sutul

New member
חחח

טינקרבל על קוקאין "אני אתן לך אבקת פיות תמורת אבקת קריסטל" "שלם לי לעוף ואני אלמד אותך לרחף" חחחחחזק

התחפושת הפשוטה

עם על עצמך קולב , תלבש חליפה , הרגע יצאת מהארון . התחפושת הכבדה , תביאי יחד איתך את הארון התחפושת המסובכת , תביא את ההורים .

למעלה