פורים בכללי?

HeineW

New member
תראי את זה 3:

הסרטון אמור בערך להסביר על מה המשחק ואיך הסקאוט מתנהג XD כזה ילד לבן משכונה של שחורים *בונק!!*

The Dead Archer

New member
עדיין בהתחלבטות...

בין יויו שאני נורא אוהבת לגלינדה מוויקד/הקוסם מארץ עוץ

The Dead Archer

New member
הלוואי...;;

אולי באייקון 2010 מישהי תרצה להתחפש איתי...אבל מבית הספר אין סיכוי.

gogatsu

New member
קוראת בזה הרגע ^^

ספר נהדר 3> חבל שאין לי זמן לקרוא כל כך >> אבל אני חרשתי את על המחזמר של זה בברודווי ואני רק מצטערת שכשהייתי שם לא הכרתי את זה. אבל אני כנראה אהיה שם שוב שנה הבאה ^^ ולא, אני לא אעשה קוספליי שלה... גם כי אני לא איתך בבצפר וגם כי זה איפור גוף ירוק... ומנסיון, איפור גוף תמיד נראה זבל אחרי שעה בערך.

The Dead Archer

New member
באמת?אני בעמוד 150 בערך אבל שמעתי שאחרי

240 זה הופך ללא משהו... יש אחד כל שנה? O: גם אני אהיה שם במשלחת של בית הספר,אז מעניין אם יצא לי (יש לי יום אחד שהוא בערך חופשי...). דיברתי על אייקון,אבל לא נורא ^_^

gogatsu

New member
לוידעת XD

אני בעמוד 224 XD וזה עדיין נחמד. אבל אני רואה המון הבדלים בין המחזמר לבין הספר... שזה קצת מבאס. אבל מצד שני זה הגיוני. יותר קל לשים שחקנית על כיסא גלגלים מאשר למצוא אחת בלי ידים XP וודאי שיש כל שנה. המחזמר של וויקד מופיע מ-2004 בברודווי כמה פעמים בכל שבוע (בדיוק כמו כל מופע ברודווי אחר). הוא מאז גם התחיל להופיע בלונדון (שמעתי שזה גם טוב) ועכשיו הוא יוצא למסע הופעות גם בסאן פרנסיסקו ולאס וגאס וכאלה. וגם לאייקון וגם לכנס אחר לא נראה לי... כמו שאמרתי, איפור גוף זה לא בשבילי, וכל עוד הוא לא ברמה של ברודווי הוא גם יהיה fail, סביר להניח.

The Dead Archer

New member
מה,על מה את מדברת?

זה ברודווי,הם היו חותכים לשחקנית את הידיים במיוחד בשביל זה! OO"

gogatsu

New member
XDDD תכלס

ואם לא, השחקנית הייתה חותכת לעצמה, רק בשביל הסיכוי להיות על הבמה.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifאני תמיד מוצאת סיבה

להתחפש אפילו לא בפורים או כנסים.. אבל אין לי רעיונות עוד, הם יבואו אל דאגה.

innocence

New member
הממ... לא יודעת.

בדרך כלל אין לי מסגרת להתחפש אליה בצורה שהיא לא אנימה. אבל פעם קודמת עשיתי פייזן איווי למסיבת פורים של המקס.

למעלה