פוריות הגבר

ענת, לא הבנת מיד מי זאת? לא שווה

תגובה. הצעירה בבשלניות- סתם נבחרת כקורבן תורן. אבל זה בסדר עכשיו היא תעבור אליי...

מרגיז אותי שכל חדשה כאן זוכה

לקבלת פנים שכזו מאותה אלמונית שמשנה את כינוייה חדשות לבקרים. אני קוראת לצעירה בבשלניות שלא תעז להיעלב ולהפסיק לכתוב כאן.

אני אישית מבטיח שהיא לא תעזוב

הכיוני הזה הוא שלה בלי קשר לפורום שלנו היא הגיעה לצאט ומהר מאוד התברר לה שיש לה ולנו אותה בעייה מכאן הדרך לפורום ולקבל מידע נוסף היתה קצרה לגבי אותו יוסי לא אהבתי חלק ממה ששאל מהרגע הראשון אבל כמו תמיד, אם פאסיביים שיש להם צורך באתו מידע זכו באינפורמציה אז כולם הרוויחו יוסי ממני כמובן לא יקבל יותר התייחסות, בעצם כבר אתמול בלילה בשעה אחת הוא הבין שלא יקבל יותר ליאור

שמולה

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif

יש כאלה שחושבים שהפורום הוא מקום להעברת הזמן. הגרעין הקשה של הפורום צריך להתאגד ולשמור על האיכות.

בנות...בנות...

קיבלתי ממכן כל כך הרבה עידוד, חום ומידע בכמה ימים שהכרתי את הפורום. אל תיתנו לחלאות כאלו לשנות אתכם. אז מה אם אנחנו מתחילות, צעירות ומיואשות? כולם מתחילים מאיפה שהוא...

oc101

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gifאאוצ´../images/Emo122.gif

הלו הלו ? מה קורה ? אני יודעת שהתפרצתי כך ללא הודעה מוקדמת של "כמה שנים ניסיון" אבל בנות יש לי ניסיון של יותר מ 10 שנים ! 10 שנים של מחזורים שמרתקים אותי למיטה ולאסלה – יש לי דיבור צפוף איתה משני הכיוונים.... לא רוצה לחשוב איזה הקאות או בחילות יהיו לי בהריון....}{ אני מאובחנת כאנדו 4 שנים , ואתם לא רוצים לדעת איזה סבל והשפלה עברתי מצד החברה והממסד הרפואי עד שלא הבאתי את "תעודת " האנדו ! אז בבקשה... דרכי עוד ארוכה ויש לי הרבה תקווה אתכם או בלעדכן ! בקשר לניק ניים שלי – אני כבר שנים בפורום אוכל בתחילתו של אורט ואחר-כך אורט (אפילו כתבו עלינו בעיתון...) אז שהתחלתי לכתוב הייתי צעירה היום אני רק שעירה....(לעזאזל). יש לי ידע נרחב באוכל מסעדות מתכונים וכו´ , ואיני מסוגלת להחליף את השם....אז לכל "הנשמות הטובות שמצליחות החודש" – זבשכם ! ולשאר, אתם יכולים לראות אותי כערך מוסף לתפריט היומי שלכן...
|בזז הצעירה בבשלניות
|

../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif בגלל שיורדים עלייך

את חושבת שזה בסדר לרדת עליי. מה מפריע לך בשם שלי "מצליחה החודש". את יודעת מה עומד מאחוריו בכלל, שאת מעזה? מה לספר לך? שבפעם הראשונה שהצלחתי אחרי 15 מחזורים של כשלונות עשיתי גרידה בשבוע 10. מה עוד לספר שבפעם השנייה שהצלחתי נאלצתי להפיל עוברית בשבוע 17 כי היה לה מום קשה. זה באמת זב"שי, חתיכת בעיה יש לי. כן, יש לי בעיה עם אנשים כמוך שכשמשתלחים בהם הם מרגישים שהם יכולים להשתלח באחרים. במקום לבשל אולי כדאי שתלמדי להתנסח. אני לא חושבת שזה מאוד לא בסדר שפגעו בך ובנועם, אבל חליק, בגלל זה את חושבת שיש לך זכות לרדת עליי. זוהרה שעוד תצליח ואז אולי תחשבי שזה אחלה זב"שה

oc101

New member
../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif

את יותר מצודקת ! זה לא היה בסדר בקונוטציה כפי שנשמעה , שבשעת כעס ועלבון נירשמו, רק רציתי להבהיר שאני כמו כולן עם ניק ניים זה או אחר... אין לי את הזכות להעביר ביקורת על שמות הכינוי שלכן עכשיו שנירגעתי ...אפשר להמשיך , כלומר תמשיכו אתן אני אצפה מהצד. הצעירה בבשלניות

נראה לי שאני אעשה כאן פישור

תנו לי רק זמן.... ליאור שחיכה שתצא השבת כדי שיוכל לפתוח את המחשב אצל הוריה של חנה ולא ידע על המהומה זוטא שמתרחשת כאן וברוח המקום שבוע טוב ושנבדיל בין חושך לאור

../images/Emo20.gif ההתנצלות התקבלה ../images/Emo20.gif

בואי נתחיל מחדש... שיהיה בהצלחה לבשלניות, לדוגרות, למקוות, לתוהות ובעצם לכולם. בואו לא נעשה תחרות של "מי סובל יותר", זה ילדותי, ותחושה של סבל ו"קורבנות" היא עניין סובייקטיבי. כל טוב זוהרה

oc101

New member
עבר...יאללה להריון לידה חיתולים../images/Emo85.gif

וכל מה שדרוש כדי להשיג את כל זה...
הצעירה בבשלניות

שרילי

New member
וואו, נועם, ממש לא שמתי לב...

להשתלשלות ה"שיחה החביבה" עם היוסי הזה. (חשבתי שהתחיל נושא חדש למטה..) שיהיה לך ולכולנו כאן בפורום, סופשבוע נעים!!! שירלי

tass2

New member
אולי לא הבנת את יעוד הפורום..

נכון, כאן המקום לקבל אינפורמציה על בעיות פריון שונות, וכמו שראית מיהרו גם לעזרתך עם אינפורמציה ותשובות רלוונטיות. אבל, כאן בהחלט לא המקום לפגוע בברוטליות ברגשות - אלא להוות בית חם לכל המשתתפים. הערות אינטלגנטיות כדוגמת "ניתן לאמץ" או ביקורת מכוערת על מי שרק מנסה לעזור לא רצויים כאן!!

ארית

New member
רוצה תשובה???../images/Emo35.gif

יוסי 20 דארלינג אם לא מקובלות עליך כל התשובות שקיבלת בפורום מעולה זה אולי הגיע הזמן להפסיק להתעצל וליפנות לרופא מומחה כדי שיתן לך תשובה מדוייקת וחד משמעית (לא חסרים רופאים מומחים) או שאולי אתה מפחד שאם תפנה לרופא מומחה זה יפגע לך באגו.....?????? (הצלחת לעצבןןן אותי) ארית

יוסי20

New member
עמכם הסליחה!

ראשית כל אני רוצה להתנצל אם פגעתי במישהו.בקשר לעינין האימוץ -לא התכוונתי לפגוע במישהו יש לי אח קטן מאומץ והוריי מגדלים אותו כאילו היה בנם הביולוגי.לא התכוונתי ליהות ציני או להשתמש בהומור שחור.בקשר לשאלות שלי אז אולי באמת שאלתי שאלות רבות סביב אותו הנושא,אבל אני רציתי לדעת הכול ובמדויק והאמת היא שאני מרגיש יותר טוב עכשיו . ובקשר לכותבת שטוענת שהאגו שלי ייפגע אם אפנה לרופא מומחה-זה לא עניין של אגו כמו שזה עינין של בושה(המכונה בפי העם "פדיחה").כי זה באמת מביך לפנות לרופא\ה ולהסביר הכול ועל כן אני מתיימר לשאול כמה שיותר שאלות עכשיו כדי לבוא עם רקע לרופא ובכדי שאדע בדיוק מה אני רוצה. ועכשיו אני מעוננין לשאול בשנית האם בדיקת זרע והוצאת זרע מהאשך לצורך הפרייה כרוכים בתשלום או שמא זה מתבצע בכל קופת חולים? ובקשר לנועם-לא התכוונתי לפגוע אך נראה לי מוזר שעונים לי באותו אופן בדיוק עם אותם לינקים לשני שאלות שונות לגמרי!בכל מקרה אני אבדוק את הלינקים הללו ואולי הם יעזרו לי,אם כי נראה לי שקיבלתי תשובות להכול. כרגע אני קצת נבוך איך לספר את כל הסיפור הזה לחברה שלי.... אנא חיזרו אליי (ויש גם מישהי שכתבה שאני "פאסיבי"-למה היא התכוונה????)

עמית@

New member
מי שכתב לך שאתה פסיבי הוא גבר

וכוונתו היתה שאתה קורא פסיבי ולא משתתף בדיונים (אלא אם יש לך שאלה) בדיקת זרע מתבצעת ללא תשלום אבל ביופיה (ושאיבה מהאשך) מתבצעות רק בתהליכי הפרייה ולא לצורך בדיקה. כדאי להתייעץ עם הרופא כיצד הדרך הטובה ביותר לבדוק אותך (אולי אורולוג- אולי מטפל מיני- אני לא רופאה) ונועם רק ניסתה לעזור על ידי הפנייתך ללינקים בענייני פוריות הגבר (שעל כך שאלת- אחרי הכל!) תרגיש טוב עמית

יוסי20

New member
,תודה,אבל....

הבנתי ששאיבת זרע מתבצעת רק לצורך הפרייה אבל זה יוצר בעיתיות מסוימת מאחר וזו הדרך היחידה שאני מסוגל לשאוב את הזרע מהאשך(אין לי פליטת זרע בזמן אוננות או יחסי מין אלא רק בזמן חלומות רטובים)וכרגע אני אמור לחיות בחוסר וודאות עד לרגע שארצה להוליד ילדים. וסתם בשביל הרקע,זה עתה סיימתי שרותי הצבאי וסוף סוף יש לי זמן פנוי לעבוד וקניתי מכונית חדשה(מאזדה626),אני אלמד הנדסה בטכניון והנה אני כולי מתעסק בבעיות הפיריון שלי.....איזה תסכולים.....במקום להשתחרר אני רק חושב על זה....ולפחות אם היה מדובר בבעיה רפואית "רגילה",זה היה יותר טוב....טוב אינני מתכוון להפוך את זה לצאט....אז הפעם האחרונה שאני כותב ואני מחכה לתשובה.(חוץ מזה,נראה לי שפה מרבים לעסוק בעיקר בפיריון האישה אז מקומי לא פה).תודה לכל מי שהשיב....ולכל מי ש"הדביק" לינקים תודה

למעלה