פוריות הגבר

יוסי20

New member
פוריות הגבר

האם מישהו יודע אם גבר שהאשכים שלו מייצרים זרע באופן תקין אך הוא אינו מסוגל לפלוט הזרע בזמן קיום יחסי מין(או אוננות) כדי להכנים אישה להריון יכולים "לשאוב"את הזרע מן האשכים בדרכים מלאכותיות ולא גירוי מיני או אוננות ואז להפרות את האישה עם הזרע. אקווה לתשובה מבוססת בסוגיה חשובה זו....

שרילי

New member
שלום לך, יוסי

אני יודעת על 2 שיטות: הראשונה דיקור האשך במחט ושאיבה של זרע. וזה במקרה הטוב, ואם לא הולך, עושים TESA, חתך באשך, והוצאת דגימה. שאלה לי אליך, איך אתה יודע שהאשך מייצר זרע? אני מבינה שבבדיקות זרע, לא נמצא זרע, ואז רק באמצעות השיטות שציינתי אפשר לגלות האם יש זרע או לא. בכל אופן, אם יש לך עוד שאלות, אשמח לעזור. שירלי

יוסי20

New member
יש לי זרע!

איך אני יודע שיש לי זרע?אז כפי שסיפרתי הזרע לא נפלט לי בזמן קיום יחסי מין ואוננות אך אני יודע שיש זרע(נוזל זרע)כי מדי פעם יש לי חלומות רטובים....וזה נותן את אותותיו.אז השאלה שלי בעצם הייתה איך יוציאו את הזרע מהאשכים לצורך ספירת זרע או לצורך הפרייה. תודה מראש

יש כאן אולי אי דיוק

ישנו המונח הכללי שהוא זרע שבעצם מתחלק למספר חלקים והעיקריים הוא נוזל הזרע והזרעונים עצמם מה שצריך לטובת הפרייה הם הזרעונים כאשר יש בעייה ורק נוזל הזרע נפלט ללא זרעונים אבל הם עצמם מיוצרים ניתן בניתוח לשאוב אותם לטובת הפרייה ישנם מצבים קשים יותר בהם הזרעונים אינם מיוצרים ועדיין ניתן להפרות בעזרת ביופסיה של האשך לשחתי לא בקיא מעבר לכך אולי יהיו כאלו שמכירים את הנושא טוב יותר עדיין חשוב שתדייק בהצגת המצב או שאולי דייקת ואני לא הבנתי ליאור

יוסי20

New member
בדיקת זרע?!!

ראשית כל אודה לך ולמשיבים האחרים.כשדיברתי על זרע התכוונתי ברמת העיקרון על נוזל הזרע .אין לי ממש נתונים על כמות הזרעונים עצמם שמהווים את המרכיב הדומיננטי בהפריה,לדברייך.כעת הייתי רוצה לדעת היכן ניתן לעשות בדיקת זרע?האם צריך ללכת לקופת חולים או לבי"ח או שמא יש צורך ללכת למרפאה פרטית שגובה כסף עבור זה.האם מומלץ לעשות בדיקות מאין אלו גם אם אני לא מעוניין בילידים ממש עכשיו רק בשביל לדעת?בתודה מראש. נ.ב.-כפי שניתן לתאר זה בטח כרוך בכאבים...הבדיקות.האם הם מבוצעים בהרדמה חלקית?

בדיקת זרע סטנדרטית

נעשית על ידי בדיקת נוזל הזרע שמופק באוננות או בקונדום כאשר נדרשת בדיקה בשל העדר נוזל זרע זה כבר בהרדמה ליאור

יוסי20

New member
תודה לך ליאור של חנה אבל...

הבעיה שלי שאני לא פולט זרע באוננות או בקונדום .הפעמים היחידות שלי שנפלט לי זרע(נוזל זרע) זה בחלומות רטובים .אם כך איך יבצעו לי את הבדיקה,איך יוציאו את זה החוצה:יתנו לי לישון כמה לילות במרפאה עד שיהיה לי פליטת זרע?(אני צוחק כמובן)וגם לא ענית לי האם זה בתשלום ואיפה עושים את זה?צריך הפנייה של רופא משפחה?

אם זה לא מסיבה שהרופא יוזם

אז זה בתשלום ויש מכונים לא מעטים לא בקיא בבעיה של שפיכה רק מחלום, מצטער איפה אתה בארץ ? ומדובר בעלות של כמה מאות שקלים ואז לא נדרש אישור רופא

יוסי20

New member
לא התכוונתי

לא התכוונתי שזה ישמע כמו בדיחה או גסות רוח כל עינין החלומות.ועל אחד כמה וכמה לא רציתי להוציא את הזרע במכון מפוקפק תוך כדי חלום.תשכח\י מעינין החלומות זה היה מיותר.אז מה שאת\ה אומר\ת זה שכן ניתן להוציא את הזרע בדרכים כירורגיות גם אם אתה לא יכול לאונן לתוך הכוס שהאחות נותנת לך(שוב מצטער אם זה נשמע מלוכלך.בכל מקרה זה פורום מיקצועי ולא של ילדים). ובתשובה לשאלתך,אני מתגורר בסביון והשם האמיתי שלי הוא גל

יוסי20

New member
רגע,תענה לי

אני יכול ללכת לרופא ולבקש שינתחו אותי כדי להוציא זרע בשביל בדיקה לספירת זרע ולא לשם הפרייה או שאני אצטרך לחלום בשביל להוציא זרע?כי לדעתי עדיף לעשות את זה באופן כירורגי כי אני מקבל חלומות רטובים לעיתים רחוקות בלבד. אני מקווה שזו ש"תזכה" ליהות אישתי תתמודד עם כל הבלגן הזה.

שרילי

New member
שלום גל

הי, אני מבינה שלא יוצא לך נוזל, אלא רק ב"חלומות" אם אתה מעוניין לברר למה זה קורה, לך לאורולוג בקופה שלך והוא כניראה יפנה אותך לבדיקות שונות. יכול להיות שאולי יש בעייה ב"צנרת" ולא דווקא שאין זרע. בכל אופן, יש כל מיני אופציות. כדי שתלך לרופא מומחה בתחום של פריון הגבר ותבדוק את העניין. שיהיה בהצלחה! שירלי

יוסי20

New member
ואם זה בעיה פסיכולוגית?

אז צריך לפנות לסקסולוג?אבל אני לא דואג כי אני יודע שיש לי זרע וכשיגיע הרגע שארצה ילדים,מקסימום נשאב את הזרע בדרכים מלאכותיות ואפרה את אישתי כך שאני לא דואג שלא נפלט לי זרע בזמן התניית אהבים כי אני יודע שיש לי זרע(החלומות הרטובים)

יובל@

New member
אני לא מבינה למה את לא הולך לרופא?

אתה מצפה מחברי הפורום הזה לשמש לך כרופאים. אנחנו לא רופאים וכולנו כותבים מתוך ניסיוננו האישי. אתה מניח ומסיק יותר מידי דברים בקשר למצבך שחלקם לא בהכרח נכונים. אבל רק יעוץ ע"י רופא ובדיקות רפואיות מתאימות יוכלו לספק לך את התשובות המתאימות והנכונות. לדעתי אתה חייב להתגבר על חששך ועל הבושה ולגשת מיד לרופא המתאים. במקרה שלך זה אורולוג ולא פסיכולוג. אין לך מה להתבייש מרופא כי.. הוא לא אמור לצאת איתך לדייט או להכנס איתך למיטה. זה בעצם תפקידו לשמוע על בעיות רפואיות של פציינטים ונסות לעזור להם. ואם כל כך קשה לך להתגבר על מחסום הבושה אולי באמת תלך קודם לפסיכולוג שיעזור לך בענין. בכל מקרה אסור לדחות את הטיפול בבעיה. וצריך להתחיל לטפל בה עכשיו. כי יכול היות שכאשר באמת תרצה להביא ילדים לעולם תגלה ש.. הנוזל הזה שנפלט לך בזמן החלומות הרטובים הוא .. רק נוזל ... ללא תאי זרע בכלל!! ואם אתה באמת לא יודע מה זה תאי זרע, אולי כדאי שתשאל את חבריך בפורום סטודנטים או פורום מקצועות הביולגיה

יוסי20

New member
מה זה נועם?

אצלך התשובה להכול זה"כן זה ניתן בהחלט".אני מקווה שלא תפיח תקוות שווא בליבה של אישה בת 90 שרוצה להוליד שלישיה.בכל מקרה התשובה האוטומטית שלך לכל השאלות ממש לא לעיניןוזה בכלל לא מיקצועי מצדך,אם אתה קיים בכלל או שמא זה תוכנה....

יעל@

New member
ומה אתה בכלל חושב לעצמך

אתה שואל שאלה מנסים לעזור לך, הוסיפו לך לינקים..... שתוכל לבדוק מנסים לעודד אותך, אבל בכל זאת אתה מגיב לא יפה. לפני שאתה כותב פה אולי תחשוב אם אתה רוצה שיענו לך

יוסי20

New member
מי את לעזאזל?

קודם כל אני לא מתעצבן מהלינקים אלא מתשובה אוטומתית ולא עינינית לכל השאלות.התשובה הזו מטילה בי ספק שהוא בכלל לא קורא אלא מפרסם איזשהו אתר מפורפק או בלתי חוקי.וחוץ מזה,מי אמר שאני מתוסכל וזקוק לעידוד.מה ניהית "הפסיכולוגית" או ה"קבנ"ית" של האתר?אני לא בא כאן לעידודים, יש לי מספיק חברים וחברות בשביל זה.אני פה כדי לשאוב אינפורמציה ולא כדי לקבל "לינקים" מיותרים שבמילא אף אחד בפורום לא פותח.

מה קורה

New member
** איזה נפילה כאן **

מה קורה לפורום בימים האחרונים עם כל היצורים שמגיעים לכאן איך אפשר לדעת למי לענות ברצינות אנשים פה שופכים את המעיים וכל המעופפים האלה הורסים הכול יוסף שמחפש פורקן כאלה שמתיאשות עוד לפני שהתחילו בשלניות צעירות ??? וכאלה חבל

מה זאת אומרת "הורסים הכל"?

ולמה לנקוב בלשון רבים??? אם לא ניתן להרוס - שום דבר לא ייהרס. לא כל יום נכנס לפורום מישהו כמו יוסי הזה , שכנראה נהנה לירוק לבאר ממנה שתה אך לפני רגע ותסמכי על משתתפי הפורום שהתייחסות חיובית הוא לא יקבל יותר כל עוד ימשיך להתבטא בצורה בה התבטא - אבל מה מפריעה לך "הצעירה בבשלניות"? היא לא עברה אצלך ועדת קבלה? היא עוצרת בעדך מלשפוך את מעייך עד כמה שתרצי? אין שום טעם בסלקציה הזאת - רק ריח רע מאוד שנודף ממנה.

למעלה