פורטלים

Thanos

New member
פורטלים

האם זה אפשרי ליצור פורטלים ע"מ לקצר דרכים?

Thanos

New member
ועוד שאלה

יש כזה דבר מנה? כמו במשחקי תפקידים.

אורי רז

New member
ביהדות יש מושג של קפיצת הדרך

למיטב זכרוני בדרך כלל נס שנעשה לצדיקים כדי שיוכלו להגיע במהרה ממקום למקום, לדוגמא ממקום גלותם לארץ ישראל, ולמיטב ידיעתי פרנק הרברט השאיל את המושג מהיהדות לספרי חולית. אני לא אופתע לגלות שיש בקבלה המעשית 'מתכון' לקפיצת הדרך.

Nizzan Cohen

New member
בחולית...

זה ניכתב "קפיצת הדרך" גם באנגלית (kfizat ha'derech או משו כזה... אינלי מושג אבל חבר שלי שקרא את הספר באנגלית אמר לי שזה כתוב שם וואקלית "קפיצת הדרך").

Diableror

New member
אמממ

אין לך בקבוק עם מיץ כחול שנגמר בסוף הטקס,אבל יש משהו שמזכיר... כל טקס/מטרה דורשת כמות אנרגיה מסויימת..יש הבדל בין טקס למשיכת כסף לבין זימון שד (דוגמא קיצונית,רק על מנת להמחיש). לכן,אם תרצה לזמן שד,תצטרך המון אנרגיה,לעומת זאת,אם תרצה למשוך מזומנים,תצטרך פחות אנרגיה. אני לא חושב שבאמצע הטקס פתאום "תגמר" לך האנרגיה,ותיפול על הריצפה,מה שכן,אתה יכול להרגיש "ירידה" מסויימת באנרגיה,ומכאן שמשהו לא הלך כשורה. יש לא מעט תרגילים/טקסים/מדיטציות/שיטות שונות וכ'ו כדי לאגור/לצבור/לתעל וכ'ו אנרגיה..זה תלוי בך. Diableror

RainBird

New member
בטח. יום אחד אני אביא תמונה שלי אוכל פיצה עם ניהלת'רופ בכף הקלע. לגבי השאלה אם אפשרי אני חושב שהמשפט האדום עונה עליה נהדר. אם ראיתי פורטלים כאלו, אז לא בגילגול הזה לפחות. ארדן.

Thanos

New member
נירת'להוטפ נמצא גם במימד שלנו

ולא התכוונתי למשהו שקשור דווקא לקת'ולהו

שמעתי משהו......

דיברתי לא מזמן עם איזה רב חב"דניק מדרום אפריקה והוא סיפר לי גם כן משהו מהקבלה המעשית לגבי העניין הזה. אני אם הייתי יכול היום הייתי לומד קבלה מעשית אבל אני רוצה ללמוד רפואה קודם ולכן אין לי זמן לעסוק בזה. (מדובר על אותו היקף חומר כנראה)

Thanos

New member
איך אתה יכול להיות כ"כ בטוח?

הרי קיים המישור האסטרלי, אז למה שלא יהיה אפשר לעבור דרכו ואז לחזור למישור שלנו וכל זה יקח פחות זמן. חוץ מזה אם אין מנה אז אין גם צ'י? או אנרגיה? אז איך אתם עושים כישופים?

RainBird

New member
תראה, אני ממליץ דבר כזה. אם אתה באמת מאמין בחשיבות של שבירת הרצף המרחבי על ידי המאגיה, ומבין שזה חשוב אני ממליץ שתחקור את הנושא. תעשה ניסויים מבוקרים. אני מבטיח לך שהפורום ישמח לשמוע את הטענות שלך. אני חושש שאני אישית בור בנושא. אין לי מידע. פשוט אין. אבל אם תוכל להעשיר אותי בידע, אני אודה לך מאוד. ארדן.

RainBird

New member
הם באמת לא משחקי תפקידים. אבל גם אין בדיוק מציאות מסודרת ומוגדרת נכון? יתכן שקיום המידע והיכולות לא נמצאים במקום של שליטה במרחב, לפחות לא בימינו אנו. לך תדע מה יהיה יקרה אם מכשף יחקור את הנושא בצורה רצינית ויצליח להגיע לתוצאות משמעותיות. צריך לזכור כמובן שישנה רק כמות מוגבלת של אנרגיה שהנשמה שלנו מסוגלת להכיל בתקופת זמן אחת. יתכן שפורטלים וטלפורט הם משהו שאפשרי לביצוע, אבל הכוח הדרוש יהיה רב מידי, ויהיה כבר עדיף למצוא דרכים אחרות לבצע את המטרה שלנו. לעומת זאת קרה פעם שבזמן הטלה אסטרלית ביקרתי בשוק בסין משום מה... ארדן.

אין מציאות אחת

כל אחד חי במציאות אחרת, זו הסיבה שכישוף עובד. יש מציאות אובייקטיבית רק שאנחנו נהיה שם אולי רק שנמות. לכן משחק תפקידים? לא נראה לי. כל אחד הוא פאה ביהלום עם אין סוף פיאות. יש משותף לכולן (היהלום עצמו) אבל אף פעם האור אינו פוגע, משתקף או עובר דרך יותר מפיאה אחת באותה צורה.

wierdi

New member
מבחינת המדע

אני מאמינה שהצליחו להעביר אטום מצד אחד של החדר לצד השני- בלי שהוא ממשית יעבור את המרחק (משהו בסגנון 'מסע בין כוכבים')

wierdi

New member
מאמר

שקראתי בטיימס (אני חושבת שזה מקור מהימן מספיק)

למעלה