פורומי היקר ...

צפוני אל דאגה! ../images/Emo8.gif

כמובן שזה שאני ושרון "פתחנו" מועדון מעריצות (חחחחחח) לקורנפלקס לא אומר ששוכחים אותך! ;( שניכם ממש מצחיקים אותי (וגם חולה חדש שדי נעלם) רוצה גם אתה מועדון משלך?
אפשר לארגן משהו :) :) :) אני אוהבת את כולם בפורום המהממם הזה!
שיהיה חג סוכות שמח! (מה זה איך אין אייקונים לסוכות???)

צפוני

New member
אומר משהו אבל..

תבטיחו לא לקחת ברצינות? נניח שהבטחתן. היות וקורנפלקס רך בשנים (וגם לאחר הטבילה בחלב) ועבדכן הנאמן כבר בא בימים (וכמעט לא בלילות....) אז נחליט שקורנפלקס יקבל את הדור הצעיר ואילו אני את .. איך נקרא לזה.... השכבה שמעל ומדובר כאן בגיל כרונולוגי. וכמובן כל מי שמרגישה שייכת לשכבת הגיל האחרת אז מבחינתי: you are very welcome.....

eden112

New member
ושוב , למרות גילי הפעוט יחסית

אני שייכת לשתי השכבות ,, ולכן אני מעדיפה להעריץ את שניכם .. :)

cornflakes1

New member
סידורים ...

צפוני , תקשיב 1)אני במזרח. הטקסטיל פה ממש זול (כך אומרים). אני מארגן הדפסת חולצות עם תמונותינו. תבחר לך סלוגן. לי כבר יש : "עכשיו אני כי ההוא הלך". 2)אתה בארץ. תארגן לנו אתרים רשמיים.במיטב המסורת - נעתיק משהו קיים. 3)החברות במועדונים חינם. 4)הכניסה לפורום לעומת זאת תעלה כסף. 5)בכסף שנרוויח קונים מלון בים המלח ואת המפעלים ועוברים לשם קבוע עם כל חברי הפורום שנמצאים בו !היום!. 6)מכריזים על עצמאות. 7)מפסיקים לספק מלח לעולם, המחירים מזנקים. 8)אנחנו אימפריה !!! אולי תפסיקו לקשקש שטויות, בבקשה ? האמת - אל תפסיקו

צפוני

New member
הסידורים/מייזמים/פעילויות וכיוצ"ב

מחזקים את רעיון חילופי הדורות, נראה לך שנותרה בי אנרגיה כל הפעילויות שציינת? ולסיכום, אני מסכים לכל ההצעות בהם חלקי הוא פסיבי-מנומנם, השאר נופלות בתחומך. אתה הבנת את ברוך?

b2erez1

New member
חחחחחחחחח.. הכי הצפוני

חחחחחח...את איש ממש מדליק...אהבתי.

למה מה2

New member
קורני אהבתי את המיזם החדש על

החולצות, אבל אתה באמת לא בסדר! לצפוני יש מעמד כאן! ואתה רוצה שהוא יעבוד ויתאמץ? יש לו זכויות ראשונים! הוא צריך לנוח על זרי הדפנה בזמן שאתה תעבוד! הוא צריך לקבל הכל על המוכן! תזכור עד שזה לא משתנה הוא הבוס הרישמי! אז קורני איך אמר קזה(לא שלנו השני...) בשביל כבוד צריך לעבוד! אז או שתוותר או שתעבוד- אחד מהשניים אבל את הצפוני שלנו תכבד!
ותמשיך לכתוב מתה על השנינות שלך שאי שם במזרח התחדדה לה!

cornflakes1

New member
הבנתי , הפנמתי ...

יש כבוד !! גם את האתרים אני לוקח על עצמי... אין ברירה.... יום אחד, אחרי שכולנו נמצאים שם במלון אני אגיד "כאן,בסינגפור, הקמתי את מדינת הפסוריאזיס" - נשמע לא טוב. אז אולי "אם תרצו - אין זו אגודה" ? עוד יותר גרוע ומגלומני. עזבו, אין לכם מושג מה אכלתי פה היום. גם לי אין, מצד שני... חג שמח !!!!!!!! קורנפלקס

Gילי

New member
מסכימה עם כל מילה שלך...

לפעמים למעלה ואחר כך למטה. וחוזר חלילה. הכי חשוב לא לשכוח את הלמעלה...
היה לי כייף להכיר אותך. בתקווה שיהיו לנו רק ימים של "למעלה". אני.

למעלה