פורומי היקר ...

cornflakes1

New member
פורומי היקר ...

ישבתי לי וחשבתי לי קצת על התקופה האחרונה ( לא תקופה ארוכה, כחודש ) והגעתי למסקנה מאוד באנאלית מחד ומאוד מרגשת מאידך. אותה אני רוצה לחלוק איתכם כי היא קשורה בפורום. המסקנה, כאמור, פשוטה וידועה והיא : פעם אתה למטה ונראה שתהיה שם הרבה זמן בחושך ובקור ופתאום קורה משהו והנה אתה למעלה ושטוף אור וחום. זה הזכיר לי משפט שאומר משהו כמו "החיים הם כמו רכבת הרים - פעם אתה צונח ופעם אתה נוסק". ויש גם את החלק המעניין - ברגע שאתה נוסק - אתה יודע שגם אחרי הירידה הבאה יש שוב עליה... כתבתי את כל זה כי אני במצב רוח רגשני משהו. בעיקר בזכות אנשים בפורום הזה שעם חלקם הייתי בקשר בתקופה האחרונה ועם חלקם ממש ממש לאחרונה. וכתבתי את זה כי יש פה אנשים שאולי צריכים שמישהו יגיד את זה מנסיון. כדי שגם הם יבינו ויפנימו שהדברים משתנים לטובה וגם אם זה לא נראה באופק - אז, אתם יודעם, אופק הוא רק קו דמיויני... ושלא יכתבו לנו שום סטטיסטיקות מפוברקות ומטופשות ושאם כבר כותבים אז שזה לא יגרום לאנשים אפילו לחשוב בכיוון... זהו. שלכם קורנפלקס

קצפת~

New member
ולי לא נותר אלא לשלוח לך...

ענק ו
וליתר ביטחון
שיהיה רק טוב

cornflakes1

New member
אני יודע שזה עלול היה להיראות

קצת בנאלי וקיטצ'י . אבל אם שמים את הציניות בצד ( רק לרגע ) - אז זה משהו טוב אני חושב

הלב 2

New member
לצערנו זו האמת ונכון שקשה

לקבל אותה זאת המציאות האמיתית ולא כדאי להתחמק. נכון שישנה הגזמה אך לא כל כך גדולה המשך לכתוב

למה מה2

New member
../images/Emo140.gifאוי קורני כמה שאתה צודק!

החיים טומנים בחובם עליות ומורדות, אבל החוכמה היא להתעלות על הכל ולדעת להנות מהדברים הקטנים שנקראים בדרכנו! ה-
הזה נותן המון כוח להמשיך לגדול ולצמוח התמיכה בו היא אדירה ובלעדיו ייתכן שהאור בקצה המנהרה היה נראה יותר רחוק, ואנחנו צריכים לקחת רק את הטוב ולראות רק את החצי כוס המלאה ולהמשיך הלאה כי לחיות בחור שחור זה מאוד קל אבל לחיות באור זה קשה לכן אימצתי את המוטו: חיה כל יום כאילו אין מחר! זה נותן נקודת ראות אחרת על החיים : נעימה וכייפית יותר אז שיהייה לכולנו חג שמח ורק טוב ותודה לכל אלה שאיכפת להם!

eden112

New member
../images/Emo20.gifשבר לי את הלב עם התיאור הזה..

נשמה טהורה

cornflakes1

New member
כשאת מדברת על החור השחור - אין

לזה שום קשר לשיר שכתבת קודם , אני מקווה :))

קצפת~

New member
קורני דארלינג........

נדודי שינה? עוד מעט תזרח ה
תשלח קצת מההורמון ההוא אוהבת את השפעתו עליך

קורנפלקס אני חייבת להגיד לך ש...

אתה ממש חמוד באמת אתה פשוט גורם לי לחייך בכל הודעה שאתה כותב אפשר להצטרף לשרון ולהיות גם מעריצה שלך? חחח
אבל ברצינות - אתה אחלה,
תמשיך לכתוב ולהצחיק (אותי לפחות)

eden112

New member
רורי את מוזמנת ,,

נפתח מועדון מעריצות .. :) וכשהוא יהיה מפורסם אנחנו נדע איפה גילו אותו לראשונה :)

b2erez1

New member
קורנפלקס יפטיש....חחחח

אתה בחור מאוד נחמד מצחיק וכייפי,לא פלא שיש לך מעריצות.

צפוני

New member
הלו הלו ...

אז עכשיו אני מוסיף לקובף מחמאותי גם " מרגש " ומאידך...... בהנחה כי יש מאגר סימפטיה/אהדה/אהבה/תשומת לב שהוא לא אין סופי , אז אני מתחיל לקנא..... זה מזכיר את עידן התגלות החולה חדש שאף ממנו חששתי.... (הלו חוליקו, השמע קול ) ואתם חברי הפורום היקרים, נא לא לשכוח את הותיקים והשאירו קצת עבורנו... ( קורנפלקס, דברת על סינגפור, אני שם בשבוע של 31 לאוקטובר, נוכל לשבת על גדת הנהר וללגום כמה בירות...)

למה מה2

New member
../images/Emo141.gifיופי קורנפלקס!../images/Emo23.gif

פתחת לך מועדון מעריצים/ות !....
בזמן שישנת נפתח פה פורום מעריצי/ות קורנפלקס(את זה לא חזית למרות שאתה נמצא ביום לפני-חוץ מהבורסה כמובן...)
בקצב הזה תגיע עוד להיות יו"ר הפורום החדש (מעריצים/ות) מה יהיה? ותראה מה קרה: כולם מתחרים על ליבך והרצון לשמוע את הגיגייך הלו? מה זה?
אבל ת'אמת? מה זה מפרגנת!!!!!!!!!!!!!!

cornflakes1

New member
תודה חבר'ה . אבל לא נעים !!!!!

זה היה אמור להיות משהו רציני. לא טקסט גיוס מעריצים. רק רציתי לשתף אתכם במצב רוחי ומה יצא ?- עכשיו הוא עוד יותר טוב. תודה !!!!!!! צפוני, הייתי מת לפגוש אותך פה אבל אני מקווה לחזור הביתה לפני כן.נשתה בירות על איזה נהר בבית. ושוב תודה וחג שמח שם בבית קורנפלקס

למעלה