אני לא יודעת לגבי איילת, אבל לפעמים יש קטע של נימוס.
זה בנאדם שאתה רואה כל יום, או לפחות לעיתים קרובות. הוא מוסיף אותך. אתה לא רוצה להיראות סנוב ולדחות את הבקשה שלו, כי למרות שהוא לא רואה את זה הוא מספיק בחיים שלך כדי שבאיזשהו שלב הוא יכול לשים לב וזה יהיה לא נעים.
אני רק עכשיו, כשהגעתי ל-200 חברים וזה יותר מדי, התחלתי בקטנה למחוק אנשים מהתיכון שהוספתי מהסיבה הזאת, וכבר עברו 7 שנים מאז שסיימתי [אומג
]. כנ"ל עבור הצבא כשהשתחררתי לפני 3 שנים (כמעט בדיוק. אומג שוב.) זה פשוט יכול לשים אותך במצב לא נעים.
לי אישית יש רשימה של האנשים האלה, שלא רואים פוסטים שלי משום סוג, אבל לא תמיד הייתה אופציה כזאת בפייסבוק ונראה לי שהייתה תקופה שבה אנשים הוסיפו את כל מי שזז.
וגם אי אפשר להוציא מהכלל את האפשרות שאתה מוסיף מישהו כי אתה חושב שיש לכם פוטנציאל להיות חברים טובים, ואז אתה מגלה שהוא לא משהו ולא בא לך יותר. בקיצור, אני מבינה את העובדה שזה יותר מרוחק. פייסבוק קשה להסתיר ברגע שיודעים את השם שלך. טאמבלר אתה יכול לפתוח בכינוי, ולחשוף אותו רק לאנשים שאתה רוצה. זו גם הסיבה שאני לא אפרסם את הטאמבלר שלי על הקיר של עצמי בפייסבוק. היום חברה ביקשה ושמתי אותו על הקיר שלה, כי שם פחות אנשים מכירים אותי וגם הם מהחוג הנכון. אבל לחשוף את זה לכל מי שמכיר אותי זה לא תמיד אידאלי, אפילו אם זה אנשים שאני אוהבת ואכפת לי מהם. לפעמים אתה שם דברים שהם אישיים, לא בקטע חושפני בהכרח, אלא דברים שאתה מרגיש שאתה פותח את עצמך, והסיבה שזה קל זה בגלל שזה בפני אנשים שאתה לא מכיר. ברגע שמישהו מהחוג הלא נכון נחשף לזה אתה תיסגר מיד, ובצדק. יש דברים שלא כולם צריכים לראות וזה בסדר.