פורומים חדשים ב
|תפוז|

limors2

Well-known member
בדיוק חשבתי לפתוח טאמבלר

סתם כדי לעקוב בצורה יותר קלה אחרי טאמבלרים של דוקטור הו
אבל אז הגעתי למסקנה שממילא כל מה שטוב הטאמבלר הרשמי שלהם מעלה, ויש לי ואתו בRSS. אז מיותר!

o0Invisible0o

New member
"שיש אנשים"

אני אנחש שזאת הייתה נועה פ', נכון?
טוב, אני לא מבינה את הקשרים של כולם אבל מישהי מהלימודים שלי שיצאה סמסטר אחרי לונציה [היינו אמורות לצאת ביחד אבל בגלל שהיא בהפקה 'אילצו' אותה לדחות בסמסטר] הודיעה למישהו אחר על הוול שהם התחילו את הפרוייקט הזה של כל יום תמונה עם קישור לשלה, נועה המדוברת הגיבה שהיא פתחה גם ובגלל שהיא גם חברה שלך אני מניחה שהיא זאת שסיפרה לך על זה.

טוב, לפחות יש עוד ישראלים בטמבלר..ושהם מעלים תמונות [כמוני!] אז..אני הולכת לעקוב אחריך, אשמח אם תעקבי אחרי..וזה עולם קטן.

אה וגם. חה ה'פרטיות' של פייסבוק מדהימה.

dans girl

New member
|שןקן|כן
נועה סיפרה לי על זה
.
אהה את מכירה את רוני? היא החברה הכי טובה של נועה.
והבלוג שלך היה גם ככה במועדפים שלי (כי ידעתי שהוא קיים
) אז אני עוקבת אחרייך כבר
.

אני שונאת את פייסבוק.

o0Invisible0o

New member
מצחיק.

כן, רוני היא גם בת דודה של מישהי שלמדה איתי בכל השיעורים בשנה א' וגם לומדת בשנה שלי...והייתי אמורה לצאת איתה לונציה.

אה, איזה כיף לי.

וכן, פייסבוק.

תתחדשי
אני כבר מאחור עם טוויטר ואינסטגרם, לא נראה לי שאצטרף לטאמבלר בקרוב

בת'כלס אני לא הכי מבין את הרעיון כשיש פייסבוק, אפשר לעשות שם הכל עם הרבה יותר משתמשים..

dans girl

New member
פייסבוק זה מדיום אחר. יש דברים שהרצף חשוב בהם, וכשהם הולכים לאיבוד בתוך ים של פיד מעצבן זה מאבד המון מהמשמעות. בלי טוויטר או אינסטגרם באופן עצמאי אני לגמרי יכולה להבין איך אפשר, כי כל אחד מהם, בדרכו שלו, זה פשוט פייסבוק עם פחות פיצ'רים, אבל טאמבלר זה מדיום אחר לגמרי, של בלוגים, ולו דווקא אני חושבת שיש מקום חשוב.

o0Invisible0o

New member
וחוצמזה בטוויטר יש בוסים נוכחיים/לשעבר

כל החברים מהלימודים שהם לא באמת חברים ואנשים רנדומליים אחרים שאתה פוגש ורוצים להוסיף אותך לפייסבוק מה שגורם ממש לבעיה לפעמים כשרוצים לשתף דברים-לא לעיניהם.
אני זוכרת שברגע שהחיילת שהכי שנאתי בצבא פתחה פייסבוק ידעתי שנגמרה תקופת התלונות שלי עליה ועכשיו פייסבוק נהיה מקום קר ומנוכר שבו אני משתפת רק דברים שהם לא פרטיים ולא אכפת לי שממש כל אחד ידע עלי [נניח, שאני אובססיבית לפלישה דיי]
בטוויטר אני יכולה גם לרשום תלונות שהן יותר vague וגם פחות כי למעט מאוד אנשים שמכירים אותי יש טוויטר ועם רובם [בנות הפורום היקרות] אין לי בעיה לשתף את האינפרומציה הזאת.
אינסטגרם זה צורך אחר, אין לי כוח להכנס לזה..וכן, טמבלר זה ממש בלוגים וזה אחלה של דבר וזה המקום שבו אני מרגישה הכי נורמלי עם האובססיות שלי ואני מצליחה לא לקחת חלק פעיל בטירוף אלא להעלות תמונות מקוריות שלי וזה..ממש טוב לי.

אז אני לא מבין איך הגעת למצב שנהייתם חברות בפייסבוק?

אישית אם אני מרגיש שאני לא קרוב מספיק לבנאדם או לא בא לי שהוא יראה עליי יותר מדיי אני לא מאשר... זה כולל גם קרובי משפחה שאני לאו דווקא רוצה ואמא ואבא כמובן

חוץ מזה שיש בפייסבוק הגדרות פרטיות ספציפיות שתמיד אפשר לשחק איתם.. וגם תמיד אפשר למחוק אנשים בלי שישימו לב

dans girl

New member
אני לא יודעת לגבי איילת, אבל לפעמים יש קטע של נימוס.
זה בנאדם שאתה רואה כל יום, או לפחות לעיתים קרובות. הוא מוסיף אותך. אתה לא רוצה להיראות סנוב ולדחות את הבקשה שלו, כי למרות שהוא לא רואה את זה הוא מספיק בחיים שלך כדי שבאיזשהו שלב הוא יכול לשים לב וזה יהיה לא נעים.
אני רק עכשיו, כשהגעתי ל-200 חברים וזה יותר מדי, התחלתי בקטנה למחוק אנשים מהתיכון שהוספתי מהסיבה הזאת, וכבר עברו 7 שנים מאז שסיימתי [אומג
]. כנ"ל עבור הצבא כשהשתחררתי לפני 3 שנים (כמעט בדיוק. אומג שוב.) זה פשוט יכול לשים אותך במצב לא נעים.
לי אישית יש רשימה של האנשים האלה, שלא רואים פוסטים שלי משום סוג, אבל לא תמיד הייתה אופציה כזאת בפייסבוק ונראה לי שהייתה תקופה שבה אנשים הוסיפו את כל מי שזז.
וגם אי אפשר להוציא מהכלל את האפשרות שאתה מוסיף מישהו כי אתה חושב שיש לכם פוטנציאל להיות חברים טובים, ואז אתה מגלה שהוא לא משהו ולא בא לך יותר. בקיצור, אני מבינה את העובדה שזה יותר מרוחק. פייסבוק קשה להסתיר ברגע שיודעים את השם שלך. טאמבלר אתה יכול לפתוח בכינוי, ולחשוף אותו רק לאנשים שאתה רוצה. זו גם הסיבה שאני לא אפרסם את הטאמבלר שלי על הקיר של עצמי בפייסבוק. היום חברה ביקשה ושמתי אותו על הקיר שלה, כי שם פחות אנשים מכירים אותי וגם הם מהחוג הנכון. אבל לחשוף את זה לכל מי שמכיר אותי זה לא תמיד אידאלי, אפילו אם זה אנשים שאני אוהבת ואכפת לי מהם. לפעמים אתה שם דברים שהם אישיים, לא בקטע חושפני בהכרח, אלא דברים שאתה מרגיש שאתה פותח את עצמך, והסיבה שזה קל זה בגלל שזה בפני אנשים שאתה לא מכיר. ברגע שמישהו מהחוג הלא נכון נחשף לזה אתה תיסגר מיד, ובצדק. יש דברים שלא כולם צריכים לראות וזה בסדר.

אוקיי.. יש מצב שטאמבלר זה אכן משהו אחר, מודה שלא התעמקתי!
יותר דיברתי באמת בכיוון של טוויטר ואינסטגרם, שזה אני לא הכי מבין..

LemonLimeLilach

New member
מבחינתי זה יותר כלי של מפורסמים

בטוויטר ובאינסטגרם אני עוקבת אחרי הרבה סלבס, שזה מקום שלהם שהם כותבים ומעלים תמונות הרבה יותר אישיות ובקלילות. לעומת הפייסבוק שזה משהו יותר רשמי ולרוב מנהלים להם את זה מנהלים רשמיים. כמו ליאה מישל נגיד שהפייסבוק שלה סתם טיפשי ומיותר אבל יש עוד הרבה כאלה.

ובטוויטר אני חופרת על מלא שטויות ומרשה לעצמי לעלות "סטטוס" כל חמש דקות שזה משהו שאני לא עושה בפייסבוק ששם יש לי מלא חברים (כן, כל מי שאי פעם הכרתי בערך) והטוויטר גם נעול אז אם אני מתבכיינת שם או חופרת בכמויות, מקסימום אני יודעת שרננה או איילת חושבות בלב שאני פסיכית וזהו. אני לא צריכה שכל האנשים שאני מכירה יחשבו את זה גם

limors2

Well-known member
לא רק רננה ואיילת!

לפעמים כל הפיד שלי מלא בציוצי הכדורגל שלך

RenanaD

New member
לא! בעקבות הטוויטר אני דווקא חושבת שאת יותר

שנונה ממש שחשבתי בעבר

RenanaD

New member
הא, זה הגיע לשם?

ראיתי בטאמבלר באחד מהבלוגים שאני עוקבת אחריהם סתם, כי יש שם דברים יפים מהעולם שמעניין וכיף לראות.

למעלה