פורומים חדשים ב
|תפוז|

פורומים חדשים ב
|תפוז|

|קלפי|
מערכת הבחירות נכנסת לישורת האחרונה שלה, ובין אם החלטתם כבר במי אתם בוחרים או שאתם עדיין מתלבטים, אתם מוזמנים לפורום החדש של מפלגת "ארץ חדשה" http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=2347
|סיוע|
חליתם? נפצעתם? חושבים שלא קיבלתם את טיפול כהלכה? פורום רשלנות רפואית נפתח מחדש ואתם מוזמנים לבוא ולהתייעץ. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?forumid=419

limors2

Well-known member
בלעכס.

אני לא מוצאת מקום טוב בניו יורק
במנהטן הכל (בנתיים) יותר יקר, ואני לא יודעת אם לחפש בברוקלין או במה שמסתבר שזה ניו ג'רזי. בג'רזי מצאתי כמה מקומות יפים ולא נורא יקרים, אבל כל התחבורה היא עם אוטובוסים וזה לא נוח עם מזוודה ואנשים כתבו שזה יקר ואוף

המלצות?

[אה כן, באפריל אני טסה לניו יורק. ווהו!!!]

RenanaD

New member
איזה כיף לך!

אל תדאגי, יש לך עוד מלא זמן למצוא מקום נורמלי...

o0Invisible0o

New member
והוו!!

מהנסיון שלי עם ניו יורק -
תזמיני כמה שיותר מוקדם.
מחוץ למנהטן זה מבאס.
זה יקר.
תתכונני נפשית אגב- הכל במנהטן יקר בצורה מופרזת, במיוחד שאת תיירת ולא מכירה שומדבר אחר. אני הייתי באל.איי שבועיים ואז בניו יורק שבועיים ולא הבנתי מה נסגר - קחי מחיר של כל דבר באל.איי ותכפילי פי 2 תקבלי את המחיר בניו יורק.
[הוסטל? תכפילי פי 4 ומעלה]

יש מצב שמחוץ למנהטן זה לא באמת מבאס, אני הייתי כמה ימים בבית של משפחה של חברה שהייתי איתה והם היו באזור של רק אוטובוסים ולא רכבות..ונסיעה ברכב לקחה שעתיים אל תוך מנהטן- ממש מבאס.
תבדקי כמה זמינות הרכבות, כמה זמן נסיעה זה יקח לך אל תוך מנהטן ותעשי שיקולים...נראה לי הכי קצר יהיה חצי שעה בטח ואם לא אכפת לך חצי שעה כל כיוון בסאבווי והתחנה היא ליד המלון/הוסטל/מה שאת מחפשת אולי שווה בשביל ההפרש במחירים.

אגב - דוגמא למחירים [זה היה טראומתי, סורי.
] כשהייתי מתפנקת במסעדה הכי יקרה בסנטה קרוז [העיר הקטנה שגרתי בה] היינו יושבים במסעדה פאנסי, מזמינים שתייה+מנה ראשונה + מנה עיקרית היה יוצא בסביבות ה..15-20 דולר..
מסעדה שנחשבת ממוצעת/נורמלית בארה"ב - אוליב גארדן, ישבתי בניו יורק, הזמנתי מנה עיקרית בלבד [בלי שתייה, בלי כלום] 30 $.

הוסטל. ממה שאני זוכרת ישנתי בחדרים משתנים [חח אני ממש נתקעתי, בגלל זה אני אומרת שבהחלט תזמיני כמה שיותר מוקדם] בין 4 ל12 אנשים בחדר [יאפ.
] המחירים נעו בין 30 ל60 דולר ללילה.

אגב, גם בתוך מנהטן המיקום חשוב - לא מעל 110? 105? כי אממ הארלם ולילה ולא נעים. >< חברה שלי הייתה ב104 והיה ממש בסדר, אבא שלי היה היסטרי לגבי המיקום הזה אז..לשיקולך.

חפרתי כי בא לי ניו יורק גם.
איזה כיף לך!!!

limors2

Well-known member
אבוי, לא נשארת בהוסטלים

המקומות הסבירים שמצאתי בairbnb יוצאים בסביבות 190-200 ללילה, וזה בחדר לבד.
ואל תבהילי אותי עם מחירים יקרים, אין לי טונות של כסף
אני מקווה להסתדר בלי לקחת הלוואה ועם להוציא מלא כסף על ברודוויי

משומה ניו יורק ממש מפחידה אותי. אני מנסה לשכנע את עצמי שגם לונדון ממש הפחידה אותי ולמרות זאת הסתדרתי בה ממש בלי בעיה, אבל עדיין. אוף

o0Invisible0o

New member
אוקיי..אז אני אעודד

אגב, למה לא הוסטלים?
טוב, הairbnb נשמע יקר אבל אני מניחה שזה ממש זול לעומת מלונות, אה? אין לי מושג מה טווח המחירים הנורמלי שם.. ><
לגבי מחירים- שמעי, אני הייתי שם אחרי 5 חודשים בארה"ב ורציתי אוכל טוב ולא ג'אנק [ג'אנק זה זול ומאוד זמין] ואת שם שבועיים? את לא באמת צריכה מסעדות פאנסי וזה.. חוצמזה שיש לך זמן לברר לפני על מסעדות והמלצות אז יהיה בסדר.

וואי וואי מלא כסף על ברודווי, איזה כיף!
יש לך משהו שאת בטוח הולכת? הולכת לקנות באותו יום בדוכן חצי מחיר?

אין לך מה לפחד מניו יורק! אני הסתובבתי שם רוב הזמן לבד ונהניתי כי ניו יורק היא מקום אידיאלי להסתובב לבד! רק אל תגיעי להארלם..
למרות שהבנתי שהיום המצב הרבה יותר טוב..אבל גם ככה אין לך מה לחפש שם.

אה והיא ממש נוחה להתמצאות כי..הרחובות ישרים..מלבד ברודווי האלכסוני, אז אין יותר פשוט מזה!

ואם הבנת איך התחתית בלונדון עובדת אז הבנת את כולם, זה אותו הטריק.. ונוח ממש [הרבה פחות נקי למיטב זכרוני אבל נו, ניו יורק]

limors2

Well-known member
כי לא נוח לי לישון בחדר עם עוד אנשים

שאני מכירה, אז זרים?
ואני אהיה הרבה יותר לחוצה על להשאיר מזוודה עם דברים (וכסף) במקום זר לגמרי. בairbnb זה בבתים של אנשים אמינים, ויש לי את הפרטיות שלי. ובשהות ארוכה יותר (אני מתכננת לישון באותו מקום ולטייל ממנו) יהיה נוח בבית ממש ולא הוסטל.

אני בטוח קונה לוויקד, פרמיום ב300 דולר
מתלבטת על שורה ראשונה-שניה או חמישית. ומתה מפחד שהשחקנית שבגללה אני טסה לא תופיע באותו יום מסיבה כלשהי
והחלטתי לקנות מראש (אבל לא פרמיום) גם למלך האריות, אם אלך לעוד (בתקווה שאלך לעוד!) זה יהיה מוזלים באותו יום.

dans girl

New member
יאי! ניו יורק!! תהני כה!!
וכן, היא יקרה בהרבה דברים... אבל היא גם מדהימה לגמרי, ושווה כל אגורה.
אני לא ישנתי בהוסטלים, אלא אצל אנשים (מתגלית ומכרים וכאלה), אבל אחד מהם היה מחוץ למנהטן ואני לא חשבתי שזה היה כל כך גרוע להגיע... כאילו לקחנו אוטו לפעמים ולפעמים סתם נסענו ברכבת וזה היה דווקא נחמד שיש נסיעה קצת ארוכה להתעורר בתחילת היום ולעכל את היום בסוף היום. אז לדעתי זה ממש לא נורא אם את ישנה מחוץ למנהטן, אם ההבדל במחירים משמעותי.

limors2

Well-known member
יאי, לא חשבתי על זה ככה!

וחצי שעה לכל כיוון זה לא כזה נורא, אז אחזור לחיפושים בברוקלין. והיה שם מישהו שנראה נחמד ושיש לו כלב

dans girl

New member
וקצת מרמור. הייתי צריכה ללמוד היום.

לא עשיתי את זה
.

LemonLimeLilach

New member
חהחהחה גם אנייייי

אוי אני כזאת עלובה אלוהים אני אפילו לא יודעת על מה התבזבזו לי 12 שעות.

dans girl

New member
דברים. יש לי טאמבלר
.
זה התחיל מזה שחברה שלי סיפרה לי שיש אנשים שפותחים בלוג שהקונספט שלו הוא לצלם כל יום תמונה מהיום הזה ולהעלות. חשבתי שזה נורא נחמד ויכול לסכם שנה בצורה ממש יפה, והשלג pushed me over the edge ואתמול בלילה פתחתי.
כחלק מהעניין (אם כבר אז כבר
), התחלתי לעקוב אחרי מלא בלוגי ליזי בנט, אז יאי!
בקיצור, להלן, אתן מוזמנות. אני לא מתוכננת לכתוב שם, אלא רק להעלות תמונות + ציטוטים משירים או משהו, אבל עדיין.

http://dafidaf.tumblr.com/

LemonLimeLilach

New member
היום לא משתמשים באינסטגרם בשביל זה?

אני עוקבת אחריך, את מוזמנת לעקוב בחזרה אבל תעברי קצת על הטאמבלר שלי לראות מה אני מעלה בדר"כ ואז תחליטי שלא תתעצבני עליי (רמז: מלא כדורגל ואיזה אחד שאת לא אוהבת)

אה וכל דבר שאת אוהבת תחפשי את הטאמבלר שלו עם fuckyeah בהתחלה.

dans girl

New member
לאנשים מאותגרי סמארטפון כמוני, אין אינסטגרם.
וגם - הקונספט של לצלם בנייד הוא אמנם ממש יעיל, אבל אני לא מתחברת אליו. כן, כבר יש מצלמות פלאפונים שמתיימרות לאיכות מאוד גבוהה, אבל אני עדיין מחבבת יותר את השימוש במצלמה. במצב האידיאלי הייתי משתמש במשהו יותר מגניב מהמצלמה הדיגיטלית שלי, אבל אני לא מספיק מוכשרת בשביל זה אז חבל על הכסף
.
לגבי הטאמבלר שלך, אני אעקוב, ברור! כדורגל זה נפלא, ואין מה לעשות, אני אוהבת אותך למרות רונאלדו
.

למעלה