פורום!!!!

Kido2222

New member
פורום!!!!

זהו... זה היום האחרון שלי כאזרח... :( בהזדמנות זאת... רציתי להגיד תודה לכל הפורום הזה... שמי ייתן והוא יישאר כזה לעוד הרבה מאוד זמן... אני מודה לכם על כל שנייה שהעברתי פה איתכם... אתם אחלה אנשים... תמשיכו ותישארו כמו שאתם... ממחר - אני ותום אבני... (אני לא מאמין שאני מתגייס עם הדבר הזה...) ואני חלק מצבא הגנה לישראל... "יאיי"... אני מכריז על מבצע... נראה מי ייחזיק יותר זמן בצבא... אני או תום אבני... :) טוב... אז אני ממחר יוצא לחודש טירונות... ככה שסביר להניח שהרבה זמן אני לא אהיה פה... אני אנסה להתעדכן מדי פעם... אם יש לי זמן מהפלאפון... זהו... אז שוב... תודה לכם! ואני מקווה שאני אסיים טירונות מספיק מהר ואני אוכל להגיע לצילומים... :) תודה גם לך גל(המנהלת...) שתמיד סיפקה כרטיסים... תמשיכי להיות אחלה מנהלת ואכפתית כלפיי הפורום... יש מנהלים שהם בדיוק ההפך... זהו... ואני מבטיח... אני אשוב. :) ביי לבנתיים...

greeneye

New member
להתראות והמון המון בהצלחה!

ותדבר איתנו כשתצא שבת!

kfm

New member
בהצלחה המוןןן ותחזור מהר!!../images/Emo24.gif

Yuvalenko

New member
לפחות בהודעה האחרונה שלך שמת הרבה

סמיילים! כמו שצריך!! שנתגעגע לסמיילים שלך, הא?
גיוס קל ונעים כמה שאפשר, תשתדל להיות חייל טוב, או רע, תלוי, מה שבא לך בעצם.. אבל אל תשכח מי היו לצידך תמיד, ומי הם חבריך האמיתיים! (לא אנחנו, כן? תשכח, בעצם. תשכח.. סניליות זה דבר טוב..
) בהצלחה! :) :) :) :) :) ואחד אחרון למזל, אני מקדיש לך את המפלצת שלי ושל מתי - ::::::::)))))))))

metl

New member
המונים של הצלחה ../images/Emo24.gif

תשמרו על קשר

mati88

New member
תהנה!

זה כולה צבא...
ותביא לי חתימה של תום אבני :::::::))

~*~gaL

New member
אביעדדדדד ../images/Emo13.gif

המון המון בהצלחה בנאדם :)))) יהיה בסדר! הכל יעבור כמו שצריך, ואתה תחזור אלינו!
אוהבים אותך! ובקשה למה שכתבת... בבקשה!
ותודה... :))) תהנההההההההה

Yuvalenko

New member
גלללללל ../images/Emo66.gif

אביעד כבר לא פה. אביעד חייל. איחרת ב6 ימים. העונש שלך - להביא לו לבסיס כל יום שחקן אחר מארץ נהדרת, במשך שבוע. ניתן להביא פעמיים או שלוש את טל ואיל.

~*~gaL

New member
../images/Emo46.gif

מה ל'שות שתמיד כשיצא לי לעבוד על המחשב והגעתי להודעה הזו פשוט לא יכולתי להגיב עליה :-\ אז אביעד יקרא אותה בשלב מאוחר יותר! הוא בצבא, ככה זה - החיים לא קלים... מתמודדים עם מצבים קשים - כמו זה!

Kido2222

New member
אני דווקא נורא אהבתי את הפיתרון...

של יובל... :) אבל זה בסדר.... אין בעיה... ואני עונה עכשיו לכל הפורום, תודה על האיחולים... למרות שזה באיחור קטן... :) אני אשתדל להיות פה כמה שיותר... אבל כמו שציינתי קודם, אני עדיין רק בטירונות... הרבה בבית אני לא נמצא... נראה מה יהיה... בנתיים עד ראשון בבוקר אני פה... ושוב, תודה לכולם! :)

למעלה