פורום, פורום, פורום..

אוקיקי

New member
יש לי רעיון!

היו נסיונות להעלות כמה קטעי דיבוב לפורום. הבעיה היא שכל אחד צריך לערוך את הסרטון אחרי שהוא מקליט, ובכלל, קשה למצוא קטעים כאלה. אז אולי נעלה טקסטים וכל אחד יקליט את עצמו מקריא ומדבב אותם? זה אמנם לא עובד על התאמה לתנועות שפתיים, אבל יכול להיות אימון טוב מבחינת קולות שונים, דיקציה, טונים ודיבור מהיר/איטי. מה דעתכם? אם יהיו מספיק תגובות חיוביות, אני מעלה חלק קטן מה"פ. נ.ב. ידוע לכם אם זה בסדר מבחינת זכויות יוצרים?

ellapr41

New member
זהו.. שלפי מה שהבנתי, לא...

חחחח אם אני טועה וכן אפשר, אז בושה עלינו שלא עשינו עד עכשיו! אבל אני חושבת שזה מפר זכויות יוצרים.. אולי אפשר לקחת ולהוריד את הקול של סדרות אנימציה ששחררו חלקים ופרומואים מהם באופן חוקי לאינטרנט.. כאילו לא שהעלו סתם ליו טיוב..

אוקיקי

New member
../images/Emo10.gif

זאת אומרת שגם ציטוטים מסרטים/ספרים שמעריצים כותבים באינטרנט זה לא חוקי?

Piplup

New member
אם הבנתי אותך אני חושב שזה בסדר

את מתכוונת שנכתוב טקסטים מתוך פרקים וכו' וכל מי שירצה יקליט את עצמו מדבב את הטקסט אבל בלי להדביק את זה על הקטע אלא פשוט רק לשמוע אותו? אם כן אז אני כמעט בטוח שזה בסדר

אוקיקי

New member
לא

התכוונתי לקחת קטע מספר למשל (*אהם*האריפוטר*אהם*) ושכל אחד יקריא ו"ידבב" אותו.

Piplup

New member
נו אותו דבר- לא משנה פרק סרט ספר XD

עד כמה שידוע לי זה בסדר גמור את לא סורקת את הספר ומעלה לאינטרנט בלי רשות (זה למשל לדעתי יקרא לא חוקי) - את בסך הכל מקליטה את עצמך מדברת אני לא רואה איך זה לא בסדר

MorraniChan

New member
זה בכל זאת לא חוקי =/

זה לא משנה אם סורקים את הספר או שפשוט מקריאים אותו. התוכן שייך לזה שכתב אותו בכל צורה שהיא.

אוקיקי

New member
ואם..

מישהו ידבב 5-10 שורות מתווך ספר, ואז עוד 5-10 שורות מתוך ספר ועוד...? :p תמיד החוקים האלה כל כך לא ברורים... עעע ומה אם אני אקריא מתוך הספר, ואשנה מילה אחת "בטעות"? אני יכולה להגיד שאני המצאתי את הטקסט.
אולי נעלה את הקטעים ליוטיוב למשל? אם רק ניתן קישור בפורום אני לא חושבת שתהיה בעיה.

mikeys barking

New member
תעלי ליוטוב

גם ככה יותר מחצי מהדברים שם לא חוקיים. מקסימום ימחקו לך את זה P=

למעלה