פורום, פורום, פורום..

ellapr41

New member
פורום, פורום, פורום..

חברייה? מה נסגר? התפרע הפורום?
דברו יותר יפה אחד לשני!!!! אל תדברו "כאילו" מאחורי הגב כי כולם קוראים... אם אתם מתעצבנים על משהו תרביצו לקיר אבל אל תכתבו דברים כאלה כי זה מוציא את האווירה הטובה שבפורום.
שרשרו נכון! זה דווקא לרוב בסדר אצלינו, אבל בזמן האחרון...
מפגש- כבר ארגנו כמה פעמים. מה קרה? אין לי בעיה לארגן את המפגש שוב אבל חשבתי שיהיה יותר נחמד שנגוון במארגנים.. אז אם בא לכם לארגן תגידו (אני חושבת שמאיה רוצה נכון?) ואם אף אחד לא יענה אני אתחיל לארגן..
שלשום דנה נעדרת בדיוק חצי שנה... חושבים שצריך לעשות משהו? מישהו בכלל יודע מה נסגר? זה עדיין בחקירה או שהפסיקו כמו שאמרו?
פינות- בואו נחייה את הפורום קצת.. שחרונת היכן את? אולי תפתחי "הכה את המדבב"? אם יהיה, כולכם תפציצו בשאלות! כמו בפעמים הראשונות.
דיונים- אם למישהו בא לדבר על משהו דיבובי... וולקאם! (ראו הוזהרתם, אם לא יהיה דיון בקרוב, אני פותחת עוד דיון על סלבס מדבבים... מואהאה!
) חדשים- ברוכה הבאה! אחלה פורום! אחלה אנשים! מורני- לא נורא על התפקיד, יבואו אחרים.. את סופר מוכשרת ובטוח תקבלי תפקיד גדול! אמממ זהו.. פשוט.. בואו נחזיר לפורומנו את קדושתו ואדירותו האובדת לאיטה...

מאיוש33

New member
יאיי אלה החמודונת :]]

טוב אז ככה:
"דברו יותר יפה אחד לשני!!!! אל תדברו "כאילו" מאחורי הגב כי כולם קוראים... אם אתם מתעצבנים על משהו תרביצו לקיר אבל אל תכתבו דברים כאלה כי זה מוציא את האווירה הטובה שבפורום." אוקי. מהיום כולם שוטפים את הפה עם סבון! PP: לפני שאומרים משהו רע חושבים פעמיים, או מוציאים את העצבים במסרים ^_^
"שרשרו נכון! זה דווקא לרוב בסדר אצלינו, אבל בזמן האחרון..." כן שמתי לב לזה..אפילו שחר כבר לא משרשרת נכון OO" אבל זה לא כזה נורא בסך הכל..
"מפגש- כבר ארגנו כמה פעמים. מה קרה? אין לי בעיה לארגן את המפגש שוב אבל חשבתי שיהיה יותר נחמד שנגוון במארגנים.. אז אם בא לכם לארגן תגידו (אני חושבת שמאיה רוצה נכון?) ואם אף אחד לא יענה אני אתחיל לארגן.." לא אכפת לי לעשות מפגש אבל זה -בטוח- לא יתקיים בחופש הזה...אפשר לעשות איזו שבת, או שכולנו ניפגש בפסטיבל ונסתובב ביחד ואז נצא משם לכיוון המקדונלס *יאממ
*
"שלשום דנה נעדרת בדיוק חצי שנה... חושבים שצריך לעשות משהו? מישהו בכלל יודע מה נסגר? זה עדיין בחקירה או שהפסיקו כמו שאמרו?" אין לי שמץ של מושג אבל לדעתי צריך לפתוח איזשהו ספיישל לכבודה או משהו..:(
"פינות- בואו נחייה את הפורום קצת.. שחרונת היכן את? אולי תפתחי "הכה את המדבב"? אם יהיה, כולכם תפציצו בשאלות! כמו בפעמים הראשונות. " כן באמת צריך לפתוח פינות!! אני אשרשר לנושא הזה עוד שתי הודעות לרעיונות לפינות ולדיונים וכל אחד יציע רעיונות..אם הרעיון יהיה טוב הוא יפתח אותו ביום קבוע ^_^ ותכתבו גם פינות שכבר יש כדי שיהיה סדר בכולן..למשל "פינת התמונה" הגאונית של אורי שהיא יכולה להציע לה שם אחר, או הכה את המדבב ועוד..אולי אני אפתח מחדש את נבר..
"דיונים- אם למישהו בא לדבר על משהו דיבובי... וולקאם! (ראו הוזהרתם, אם לא יהיה דיון בקרוב, אני פותחת עוד דיון על סלבס מדבבים... מואהאה!)" כמו שאמרתי, אני אפתח לשרשור הזה נושא שבו יציעו הצעות גם לדיונים..

BambiBar

New member
נממ יש לי רעיון ..לא ממש קשור לדיבוב אבל..

שירשור מכירות והחלפות, זה שירושר שיפתח פעם בשבוע ואז כל אחד ישרשר כל דבר שהוא מעוניין למכור או להחליף, כמו שתומר מנסה המוווון פעמים למכור דברים..זה לא חייב להיות קשור לדיבוב או סרטים מצויירים..אבל לשרשר כל דבר . יש את זה ב2 פורומים שאני מכירה (אופנה ואופנה אלטרנטיבית ואלי בעוד ..אין לי מושג) וזה ממש נחמד. אז אם אתם רוצים תשרשרו
ואם אתם לא רוצים תשרשרו
P: אהה ואם כן נעשה את זה לא אכפת לי להיות זאת שתפתח את השירשור כל שבוע. :)

BambiBar

New member
אממ

מבחינת הפגישות של איך כל אחד יקבל את מה שהוא קונה ממשהו מהפורום זה משהו שאממ הקונה והמוכר (XD) צריכים לסדר בינהם, יכולים בדואר, יכולים להיפגש..ואממ יש עוד דרכים? זה או בדואר או להיפגש..כל אחד יעשה איך שנוח לו..

Piplup

New member
או פשוט לחכות עד המפגש פורום ושם להחליף/לקנות

כמובן שאני בעד כדי שאוכל לפרסם בפעם ה43543643 מה אני רוצה למכור ושוב אף אחד לא ירצה XD נו בינואר יש לי יום הולדת! תקנו ממני כמתנה לפחות T_T

BambiBar

New member
בשביל מה לחכות למפגש?

אם מישהו רוצה לקנות ממך ויש לשניכם אפשרות להפגש איפהשהו אז לא צריך לחכות למפגש...ואם אין לכם אפשרות להיפגש אז אפשר בדואר..או שתמצאו יום אחר להפגש או שאם אין שום דרך בכלל בכלל אז תחכו למפגש חחחח

ellapr41

New member
זה סבבה!

אם את אומרת שזה הולך טוב בפורום אופנה ואופנה אלטרנטיבית (אומיגוד! אתם לא יודעים מה קרה כשקראתי את זה פעם ראשונה... דילגיתי על האופנה הראשון, אז ראיתי אופנה אלטרנטיבית,ואלי בעוד... ולא הבנתי את ה"אין לי מושג".. ואז אני יושבת וחושבת.. מי זה אלי בעוד? אולי הוא מכוכב נולד או משהו?... חה!!) אז אם זה הולך טוב בשניהם, אפשר לעשות את זה... אבל באופנה אלטרנטיבית נגיד (תגידי את, כי אני לא שם) בטח מחליפים דברים כמו צעיפים וכאלה חפצי לבוש... מה אנחנו נחליף? יש לכם דברים?

BambiBar

New member
חחחח

אממ כן בפורומים של אופנה לרוב מחליפים פירטי לבוש..אבל את יכולה להעלות לפה מה שאת רוצה..למשל תומר יעלה את כל הדברים של האנימה שיש לו..אפשר סתם נגיד פוסטרים.או אני למשל או שחר נוכל להעלות לפה את הדברים שאנחנו מכינות ומוכרות מפימו...וכל מיני כאלה. כל מה שאת לא עושה בו שימוש והוא במצב טוב או דברים שאת מכינה את יכולה להעלות לפה. לא חייב להיות קשור לדיבוב...^^

mikeys barking

New member
אה

אבל חוץ משתינו והמתומר אף אחד לא ממש מוכר שום דבר P: חח בר את תמיד יכולה לפתוח שרשורי
ולשרשר לשם.. מחורות החלפות לא יילך פה כמו שזה הולך שם.. (לא דיברתי איתך מלא זמן >____< חזרתי מאילת ^^)

BambiBar

New member
................................../images/Emo9.gif

מאיפה לך לדעת מה יש לאנשים אחרים למכור P:..אם פתאום למישהו כן יהיה משהו? זה נחמש שיש שירשור מיוחד שלשם משרשרים דברים כאלה..אבל אם אתם לא רוצים לא צריך..רק הצעתי. *גם אם זה נישמע בנימה מגעילה זה לא, הכל סבבה..D: * וכן רק היום קלטתי שכבר חזרת^^

BambiBar

New member
אני לא זוכרת אם כבר היה דיון כזה או לא

אבל אולי אפשר לדון על אם כשמדבבים אז כדי להשאיר את הקול כמה שיותר דומה למקור, או שאפשר לקחת מישהו שגם מתאים לדמות אבל לא ממש דומה למקור.*מקווה שהבנתם*
~_+

BambiBar

New member
הוא לא חדש

מזמן כבר הקלטנו את פפה פיג אבל רק בתחילת שנה התחילו לשדר את זה :)

למעלה