פורום ערפדים, צ'ירז!

קרניjack

New member
פורום ערפדים, צ'ירז!

מה קורה איתכם היום? איזה סדרות/ספרים ערפדיים אתם רואים או קראתם לאחרונה?

MoonFairy

New member
צ'ירז! ../images/Emo3.gif

לפני יומיים בערך קיבלתי את מארז 7 הספרים הראשונים של סוקי סטקהאוס :) כיף לקרוא במבטא דרומי... חחחח חצוייה נהיה הזוי. לא רוצה אפילו לדבר על זה
העונה החדשה של טרו בלאד ממש כיפית
(מזכיר לי שאני צריכה לפתוח שירשור על הפרק השני חח) היה בשבת את הסרט המקורי של באפי קוטלת הערפדים, היה מצחיק משהו
וזהו בערך....

קרניjack

New member
הו נחמד, הזמנת מאמזון?../images/Emo13.gif

זה יוצא ממש זול לעומת מה שמוכרים בארץ...ורגע, מארז 7 הספרים או 8 הספרים? יש של 8 ונראה לי שהוא אפילו יותר זול ממארז ה7, איכשהו. אני הזמנתי אותו בכל אופן
את תאהבי את הספרים. וחצוי נראה לי כבר הזויי עוד מאמצע העונה הראשונה

MoonFairy

New member
ת'אמת שלא

עשיתי סקר שוק (מאוד מאוד מאוד מעמיק) על המארז של 7 ושל 8 מסטימצקי, צומת ספרים, אמאזון ואפילו משהו באיביי.... ומצאתי מקום יותר זול מכולם! אתר "סימנייה" יצא לי איזה 260+- ש"ח כולל משלוח וזה כ"כ שווה את זה!! לקחתי את המאזר של 7 כי 1- יותר משתלם לי, 2- אמרו פה בפורום (נראה לי שזו אפילו הייתה את
) שמתחיל להיות פחות טוב בספר השמיני. אז אם יקרה ואני ארצה אותו - אקנה אותו בנפרד
(ואגב, יש כבר 10 אם אני לא טועה. העשירי צריך לצאת בקרוב...)

קרניjack

New member
אז הסקר שוק שלך חשוד בעליל

לא יודעת לגביי אי-ביי, אבל אם היית מזמינה מאמזון היה יוצר לך באופן ודאי זול יותר, אין על מה לדבר. אולי המארז לפניי כמה ימים עמד על מחיר קצת יותר גבוה, כרגע הוא עומד על 36$ (המארז של ה8 ספרים) ומשלוח היה יוצא לך בסביבות ה12$ בחישוב גס, לדעתי המשלוח יצא לי פחות )נאמר = היה יוצא לך 48$ גג! שזה יוצר בסביבות ה220 ש"ח בחישוב גס שהדולר הוא 4.5 ש"ח. גם לא היו לוקחים לך מכס מכיוון שהיה יוצר לך פחות מ50$...

MoonFairy

New member
אז זהו ש...

חיפשתי כמה וכמה פעמים, המשלוח תמיד דפק הכול. יצא משלוח בסביבות ה20$+, ולא בחרתי בשום אופציית משלוח מיוחדת נו טוב, זה לא הכי משנה, אני ממש מאושרת ממה שיש לי ומכמה שזה עלה ^^-

shaharEB

New member
שי לי שאלה בנוגע לזה..

יומני הערפד לא היה אמור להגיע היום להוט 3 בשעה 8 בערב? כי בדקתי ולא כתבו על זה שום דבר =[

Bartal j

New member
אמממ אני עומדת לסיים את הספר החמישי של יומני

הערפד החזרה... ולמען האמת התפתחות העלילה לדעתי מאכזבת, הזויה מידי, ואפילו הדרדרה מאוד לטעמי. לדעתי חבל שהסופרת המשיכה את הסדרה עוד, לגבי חצויה אין לי זמן לצפות בסדרה ממש, אולי מתישהו נצפה בזה אבל זה לא הכי מושך אותי, מאז שנגמר יומני הערפד אני בציפייה לעונה ה2 שתחזור כבר!!! ראיתי טריילר והולך להיות מעניין
לגבי העונה השנייה של טרו בלאד בכנות היא לא ממש מעניינת אותי, מאחר והיא ייאשה אותי כבר בעונה הקודמת וחוץ מיומני הערפד לא התחברתי לאף סדרה השנה.. וכנראה אני אצפה בשידורים חוזרים של העונה הראשונה בהוט 3 עם כתוביות בעברית הפעם כמה שזה הולך להיות לי מוזר לקרוא את התרגום בטחLOL (אה וראיתי את מונלייט ביוטיוב השנה גם אז זה 2 סדרות שאהבתי חח
) כנראה שבקרוב עוד כמה ימים בסוף החודש, אני אראה את הסרט השלישי של דמדומים ואז אני אחליט אם הוא שווה לי צפייה בקולנוע. ואם בסטפני מאייר עסקנו אז אני שוקלת לקנות את הספר החדש שלה אבל זה עדיין ימתין ברשימה הארוכה של הספרים כולל הספרים של סוקי סטקהאוס שאני כנראה אתחיל לקרוא ברגע שאסיים עם יומני הערפד. ולא מזמן המליצו לי על דרמת ערפדים בסגנון קוריאני בשם פריז ואני כנראה אראה את זה.. אני אוהבת ערפדים אסיאתים לא פחות בנוסף לאירופאים

Bartal j

New member
הנה לך מידע על הדרמה Freeze 프리즈

Title: 프리즈 / Peurijeu (Freeze) Genre: Drama, Horror, Romance Episodes: 5 שנה:2006 תקציר: זהו סיפור שבו מעורבים ערפדים. לפני 350 שנה באק גונג וון הציל את חייה של הערפדית וויאוה אחרי שרצו בכפרה להוציא אותה להורג ע``י שריפתה. כשהשניים ניסו לברוח באק גונג וון נפל ונפצע קשה וכתוצאה מפציעתו הוא איבד דם רב . הדרך היחידה להציל את חייו הייתה מתן עירוי דם ולכן וויאוה נתנה לו מדמה ובכך הפכה אותו לערפד כמותה כשבאק מת ומתעורר כערפד כעת בהווה 350 שנה אחרי השניים מתגוררים בסאול ופתחו בר משותף. יום אחד באק גונג וון מקבל מכתב מאהבה ישנה שלו ובו היא מספרת לו כי היא גוססת ומבקשת ממנו שידאג לבתה ג`אנג ג`י הו. באק גונג וון התאהב באותה אישה גוססת לפני 20 שנה אך הוא נטש אותה בלי שיספר לה על מצבו האמיתי. כשבאק גונג וון מחליט לנסוע לראות את אותה האישה זה כבר מאוחר מידי כי היא מתה, הוא פוגש בבתה עליה האם ביקשה שישמור והבת מזהה אותו מאיזו תמונה שמצאה וחושבת כי הוא בנו של אותו אדם מהתמונה שנכח בחתונתה של אימו והביט בה מרחוק. היא הרי לא מתארת לעצמה שהאדם שנכח בחתונה הוא בעצם באק גונג בעצמו ולא אביו . הרי הערפדים לא משתנים ולא מזדקנים. באק גונג וון שב לסאול וג`אנג ג`י הו מחליטה ללכת בעקבותיו היות ואין שום דבר שקושר אותה לכפר בו התגוררה מאחר ואמה מתה והיא נותרה לבדה, אביה אמנם חי אבל הוא נטש את הבית שנים קודם לכן. ג`אנג ג`י הו ובאק גונג וון מתאהבים למורת רוחה של וויאוה היוצרת של באק שלא רוצה לראות את באק גונג וון נפגע מאחר ואין הוא יכול לנהל מערכת יחסים אמיתית עם אף בת אנוש בגלל שהוא ערפד . לשם קיומם וויאוה ובאק גונג וון שותים דם אותו רוכשת וויאוה מסוחר בדם שלא שואל יותר מידי שאלות לגבי השימוש הנעשה בדם. מצבם הסתבך כשהמשטרה גילתה על העסק הבלתי חוקי של הסוחר וכעת השניים נותרו בלי מקור להשגת דם שבאמצעותו הם שורדים . המשטרה פשטה על אותו עסק מאחר ובאותם ימים בסאול התרחשו מעשי רצח שבכולם התברר כי נלקח דם מגופות הנרצחים מה שמעלה את השאלה המדאיגה הם יש ערפדים בסאול??? כעת כשאין אפשרות להשיג דם, ג`אנג ג`י הו נמצאת בסכנה ממשית, סכנה אליה היא אפילו לא מודעת מאחר ואין היא מכירה את זהותם האמיתית של אהובה באק גונג וון ושותפתו וויאוה .

Bartal j

New member
ועוד דרמה יפנית שמבוססת על מנגה Blood Hound (

שיצאה בשנת 2003-2004 והיפנים אלופים בלעשות דרמות אימה ובכלל בדרמות בכללי. הדרמה בעלת 6 פרקים ויצאה בשנת 2004 ביפן נקראת Vampire Host תקציר: Rion Kanou vht היא נערה שחוקרת מקרי העלמויות של בני אדם והיא חושדת שבמועדון ליד השכונה יש ערפדים ושהם קשורים להעלמות של האנשים, ובניהם גם החבר הכי טוב שלה לכן היא חוברת אליהם וכמובן שהיא גם חוקרת את המנהיג של המועדון Suou שמפתח אליה קשר רגשי מיוחד מאחר והיא מזכירה לו את אחת האקסיות שלו Elloneשהוא אהב בעיקר את טעם הדם שלה. עם הזמן ריון מגלה שלא הערפדים הם האשמים בהעלמויות המסתוריות...

MoonFairy

New member
ת'אמת....

הסידרה הקוריאנית לא נשמעת לי משהו. אני יכולה לראות איפה זה הופך להיות קיטשי וסתם נמרח... אולי אני שופטת מהר מדי. oh well
בכול מקרה, הסידרה היפניתך דווקא נשמעת יותר נחמדה
מכניסה אותה לרשימת things to do/read/watch שלי

Bartal j

New member
מניסיוני עם סדרות קוריאניות הם יודעים להפתיע

זה מה שאני די אוהבת בסדרות הללו מעבר לעומק ווהשוני התרבותי לרוב התסריטאים יכולים בדקה התשעים להחליט משהו ולשנות קו עלילה לגמרי. להור גמישהו בסוף, להשאיר סוף פתוח עם הרבה מקום למחשבה וכו' כי הקוריאנים די מומחים בטרגדיות ובאימה ובעיקר היפנים שאצלי במקום הראשון בסצנת סרטי האימה. אני קיבלתי המלצה על הסדרה ולמרות שהתקציר לא נשמע הכי משהו אני אתן לזה צ'אנס וגם לסדרה היפנית שנשמעת מעניינת. לדעתי יהיה נחמד לראות ערפדים מסוג אחר ממה שאנחנו רגילים אליו...

Bartal j

New member
חח אני אגיד לך והנה עוד סדרה שנראית לי טובה!

Hometown Legends ידוע גם כ Kiss of the Vampire דרמה קוריאנית משנת 2009 בעלת 10פרקים שמשלבת ערפדים בעלילה . תקציר: האיון נרצח במהלך קטטת שיכורים בפאב וגופתו מוטלת בחוץ וננשכת ע"י עטלפים שגורמים לו להתעורר מחדש בתור ערפד צמא דם, הישועה היחידה שלו היא לשתות דם של 9 בתולות בליל ירח מלא, במהלך חיפושיו האיון נתקל בבחורה בשם ייאון ומציל את חייה, הבחורה מתאהבת בהאיון בלי לדעת את מקור הסכנה והוא מצידו לא נשאר אדיש כלפיה, אבל הסיפור שלהם נידון מראש לאבדון עוד לפני שהתחיל...

למעלה