אמממ אני עומדת לסיים את הספר החמישי של יומני
הערפד החזרה... ולמען האמת התפתחות העלילה לדעתי מאכזבת, הזויה מידי, ואפילו הדרדרה מאוד לטעמי. לדעתי חבל שהסופרת המשיכה את הסדרה עוד, לגבי חצויה אין לי זמן לצפות בסדרה ממש, אולי מתישהו נצפה בזה אבל זה לא הכי מושך אותי, מאז שנגמר יומני הערפד אני בציפייה לעונה ה2 שתחזור כבר!!! ראיתי טריילר והולך להיות מעניין
לגבי העונה השנייה של טרו בלאד בכנות היא לא ממש מעניינת אותי, מאחר והיא ייאשה אותי כבר בעונה הקודמת וחוץ מיומני הערפד לא התחברתי לאף סדרה השנה.. וכנראה אני אצפה בשידורים חוזרים של העונה הראשונה בהוט 3 עם כתוביות בעברית הפעם כמה שזה הולך להיות לי מוזר לקרוא את התרגום בטחLOL (אה וראיתי את מונלייט ביוטיוב השנה גם אז זה 2 סדרות שאהבתי חח
) כנראה שבקרוב עוד כמה ימים בסוף החודש, אני אראה את הסרט השלישי של דמדומים ואז אני אחליט אם הוא שווה לי צפייה בקולנוע. ואם בסטפני מאייר עסקנו אז אני שוקלת לקנות את הספר החדש שלה אבל זה עדיין ימתין ברשימה הארוכה של הספרים כולל הספרים של סוקי סטקהאוס שאני כנראה אתחיל לקרוא ברגע שאסיים עם יומני הערפד. ולא מזמן המליצו לי על דרמת ערפדים בסגנון קוריאני בשם פריז ואני כנראה אראה את זה.. אני אוהבת ערפדים אסיאתים לא פחות בנוסף לאירופאים