פורום מת ביותר

שילי

. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?יוכל גזר 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?לא דעת 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?כולם 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?20 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס).חום..לא לעוד הרבה זמן 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?מיאו 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?אין לי פלאפון..הוא קולקל 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?בעע 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?כבר לבשתי 11. האם יצא לך לשבור קיר?כעע...*גרר* 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה).לא דעת 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?זה מזכיר לי ארטיק אבטיח אז כלום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?מיצי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?מיאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?בעעע |עצוב| 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?חתול 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).שחור..אבל היא בלתי נראת 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?מתפרק 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?כי אין להם ידים 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?כי הם לא חתלתולים 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?אין לי 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה?כע..בכיתה ג' ..או שזה היה בא'
ולא זוכרת 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?חתול 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?חמוס 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?סקוטלנד...לא דעת למה . אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?לא דעת 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?חתוליה 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?הכל וככה 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?מיאו 34. מה היה הספר האחרון שקראת?לא זוכרת 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?לא 36. האם אתה חבר בקת הסטן?לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?כלום 38. האם אתה אלוהים?לא 39. האם יש לך פיצול אישיות?כע 4. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי ככה 41. מה המסטיק האהוב עלייך?כולם 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?כע 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?כע 44. האם ננשכת ע"י עז?כע 45. מה מעיר אותך בבוקר?כלום 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?כחולים?? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?ביי 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה?1 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?כע 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?לא זוכרת 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?כלום 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?התחת של ליזיXDD 54. על מה אתה חושב כרגע?כלום 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה?לרצוח ולשחוט 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?ממממ...חברה שלי 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?עוצרת ולוקחת אותו הביתה 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?אוכל לברווז 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?לא דעת 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?נודיסט 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?רע 62. מה עושה לך את זה?בנים מתנשקים 63. מה זה היפי?מישו מסוממם 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?חתולים וכי הם שווים סגידה 65. מה היית בגלגול הקודם?חתול 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה?חתול וככה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?הצבע...תכלת..בעע 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?לא ככה 69. האם אתה בעד אונס דובים?כעע..*גרר* 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך?אוכל של סבתא 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?לא זוכרת..זה היה ממש מזמן כי אני לא חולע הרבה 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה?כי הוא מזויף 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה?
74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה?השפן של פליבוי....כולם זדונים!!או סתם רוצה סקס 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?ערבית 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?לא דעת 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?יעקור אותו 78. על מה תקבל פרס נובל?על כלום 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?מזה? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?פה..*גררר* 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?את שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?שפכתי על עצמי בטעות קפה 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?ש"חברה" שלי היא פאקצה טיפשה תינוקת נודניקית ואני שונאת אותה1 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?מאמי 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?חתול 86. למה 3 לא מתחלק ב-2?כי הוא זדוני 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?כי לא אוכלים בשר 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?פרה 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?מי רץ? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?חשק 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?שהוא יתקע בו מסמר 92. מה חי בעליית הגג?משו זדוני 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?בובספוג 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?50 בערך..XDD 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?לוחץ עליו 96. למה מגלחים כבשים?כדי שלא יהיה להם חם 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?כעעע 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית.לא דעת 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?כי הוא רצה לרכוב על ילד 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור?כי אני פסיכית משועממת ואין לי מה לעשות עם עצמי...נוט

G i N g N i T

New member
ניצלוששש../images/Emo54.gif

נמנמנמ התמונות מהמפגש חזרו מפיתוח וסרקתי אותן ^^ בגלל זה הן באיכות דיי גרועה
הן נמצאות בשרשור מפגש שלא קופץ
מוזמנים לראות ^^

shoohy

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?לא יודע.. 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?
לא יודע... 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?לבן.. 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?חחחחח יום שלם
5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס).אם היה לי פוני...הייתי עונה... 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?זזב זזב?אני שונה..:p 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?אממ זה משתנה...עכשיו זה סטריט ווי טו אבן.. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?
לא יודע.. 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?נעלי ספורט זה קעקי
10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?יום חם מאוד? 11. האם יצא לך לשבור קיר?יאפ.... 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה).אההההה יש לי!!! אני יכולה לגרום לדברים לקרות!!! 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?
לא יודע.. 14. יש לך כרטיס תלמיד?אהא... 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?חח לא..
16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?ואואו זה קשה..לא יודע..נראה לי ירוק.... 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?לא יודעת אני בטח ימציא משו שאני אקבל אותו:p 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?מיאו? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?מחבלים
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?אממ לא יודע... 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).היא שחורה..
22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?שניע אני אבדוק..
23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?קשה להם לקפוץ.. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?לא יודע... 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?אין לי.. 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה?רצו....
27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?מחשב מחשב מחשב ואייפוד
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?כרטיס טיסה לארה"ב ועוברת לגור שם... 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?ארה"ב או לונדון... . אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?"
יש לך גולה בנחיר
" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?
"עולם דימיוני" 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?המון דברים...כי הם דפוקים..^^ 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?גררר גררר.. 34. מה היה הספר האחרון שקראת?לא זוכרת...אה...ספר היסטוריה..שיעמם לי החלטתי לחזור על החומר..... 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?"שיט" כי גמלי נמאס מהכול... 36. האם אתה חבר בקת הסטן?נכון...אני חברה בקת הסטן.... 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?
ספונגבוב.. 38. האם אתה אלוהים?לא...
... 39. האם יש לך פיצול אישיות?אהא... 4. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי הוא נראה כמו פיפי
41. מה המסטיק האהוב עלייך?אורביט...:p ובזוקה...כול מסטיק מתקבל בברכה.. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?חחחחח
נופ... 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?בצאט...:p 44. האם ננשכת ע"י עז?לא..
45. מה מעיר אותך בבוקר?אמא..><... 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?לא יודע...>< 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?לא יודעת....תלוי מתי אני אמות... 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?לא...
אני בדיאטה.. 49. כמה כריות יש לך על המיטה?שלוש.. 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?חח מה זה 100 שאלות.. 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?לא זוכר... 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?חתול[כי בת דודה שלי אמרה
] 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?לא זוכר... 54. על מה אתה חושב כרגע?זה סוד...
... 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה?לתת תיאורים מפורטים?...צריך לצנזר את זה...יש כען ילדים קטנים... 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?בת דודה שלי הנחמדה... 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?"מיציי מיאו מיאו" 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?אוכל?.. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?אני נסיכה..יש לי כתר...
60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?לא יודעת..:S 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?יותר גרוע מבדרך כלל... 62. מה עושה לך את זה?אממ הרבה דברים...יותר מדי דברים:p 63. מה זה היפי?לא יודע להגדיר.. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?אהא..לשירה...לדה יוזד..לאינמי..לג"ש...ליותר מדי דברים.. 65. מה היית בגלגול הקודם?משו.. 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה?לא יודעת... 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?אממ...הגופיה הוורודה שבארון שלי
68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?אהא...מאוד..
69. האם אתה בעד אונס דובים?ברור...
70. מה המאכל הכי אהוב עלייך?לא יודע... 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?לא דעת
72. למה לסנטה קלאוס יש פאה?כי הוא זקן מדי בשביל להיסתרק כול יום... 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה?לא היה... 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה?
75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?הכול... 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?ארצח פקצה... 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?אגלח אותו..?
78. על מה תקבל פרס נובל?סניליות...:p 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?לא...אני חכם...רק צמחים עושים פוטוסינתזה... 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?טינקי ווינקי...כי הוא הומו
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?החדר של אח שלי.. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?הייתי בטורנדו בארנה...>< 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?בת דודה שלי מציק לי... 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?לא יודע
..או שידעתי ושכחתי...זה קורה הרבה שאתה סנילי... 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?אני...מוחעחעחחע.... 86. למה 3 לא מתחלק ב-2?כי הוא ברוגז איתו... 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?הכביש מזוהם
88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?שפן דרוס... 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?כי המוןרים מתוסכלים.. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?100 שקל..^^ 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?"רוצה שחטה?" 92. מה חי בעליית הגג?מפלצת....מוחעחעחע...נופ טעות...אני לא חייה שם..:p 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?TRL 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?לא יודע... 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?לוחץ עליו.. 96. למה מגלחים כבשים?כי צריך צמר?
97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?צריך שניים לטנגו אז למה לא..
98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית.‏X‏נ* &**ק 0!! ‏N‏!‏w‏* ‏N‏!‏w‏&ם !‏X‏ת &**ק 0!! &‏X‏.... &ה*!ת ‏X‏נ* זה &**ק 0!! ‏N‏!* כ*ף... 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?כי בא לו
100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור?כי אני אוהב שאלונים...

Dream Slayer

New member
אוקי :X

מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יעשה לי שיעורי בית 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? כאילו 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? מריר 90% 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?16 (שיא) 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס).אולי 3 סנט 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזז...בעיקר 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? כבר אין לי פלא
8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? הערצה 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? ריץ ראץ...דאההה 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? כסף $$$ 11. האם יצא לך לשבור קיר? יאפ 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). אני יכול למשוך גברים אלי 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? ברור שנייר חום 14. יש לך כרטיס תלמיד? יש כזה דבר? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? מצטער, אני עולה חדש רוסיה 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? שלמה 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? X3 מיצי 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? הנאה מרובה לכל המשפחה 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? השטן 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). שחור גוטי 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? בואו נבדוק 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי אין בעיר חופים...דאהה!!! 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? אז למה נתנו לי חיסון רביעי? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 7
26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? בולמיה,אנרוקסיה,חתיכת וורידים,משחק דוקים 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? אני חושב שאת הבית... 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? קונדומים לזונה שאני קונה אחרי זה 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? פינלנד, פטריייי!!! . אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?מה,שוב? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? במיטה של פטרי 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הייתי רוצה להראות כמו דין,כוסון! 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? פרררר כמו יונה 34. מה היה הספר האחרון שקראת? מלאכיה נרדמו כולם 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? הכושים הלבנים, גוטיקה 36. האם אתה חבר בקת הסטן? הייתי, מצטער על זה 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? סמיילי בצבעי הגאווה 38. האם אתה אלוהים? מה...לא ידעת? 39. האם יש לך פיצול אישיות? פעם היה לי...היום אנחנו בסדר 4. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי הוא חם והוא טעים...אין בימנו דברים כאלו 41. מה המסטיק האהוב עלייך? צמיג של landrover 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כמעט כל היום 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? שכבתי עם אחד...נחשב הטרדה? 44. האם ננשכת ע"י עז? אלפקה...מספיק קרוב? 45. מה מעיר אותך בבוקר? האלפקה ממקודם 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? שחור! 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אני מצטער 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? ותוסיפי לי גלידה 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 4 :) 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? זה לא כל כך קשה... 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? האלפקה שרדפתי אחריה 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? כמו כולם...זונת רחוב...מה,לא? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? סדן...כמו בסרטים המצוירים 54. על מה אתה חושב כרגע? על כמה שפטרי\אורלנדו\דין יפים 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? תיקון* מה אני עושה כשאני רואה פקצה...מפחיד אותה בגראול :) 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? החבר שלי 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מלקק אותו 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? ארוחת בוקר 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אקפוץ מצוק והראה מה יקרה! 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? את החבר שלי... אני לא במקרה שם 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? יפה ומהודר... 62. מה עושה לך את זה? גברים,נשים, גמלאים 63. מה זה היפי? אפרת !!!! 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? פ\א\ד היופי העילאי 65. מה היית בגלגול הקודם? עז ים! 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? עז אדמה! כמה זמן אפשר להיות עז ים??? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?וויברטור 2 סנטימטר...מה אפשר לעשות עם זה???? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? אני לא מבקש סליחה, ואני עושה מה שבא לי...אני איש רע!!! 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא יצא לי לנסות...זה נחשב ספורט אתגרי? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך?החבר שלי! 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לא זכור לי 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא דוס! 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? ואיך לדעתך יש לי חבר? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? השפנפנה של פלייבוי...יש לה הכי מעט אי קיו! 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? חנה גולן 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אדרוס אשה בהריון...ואז יעשה לי בכלא טוב בריון 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? מהההההה...והיה תייש 78. על מה תקבל פרס נובל? המצאת הטלוויזיה 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? באופן תמידי 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? השאוב אבק 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? השרותים...הסקס הכי טוב שם 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? נקרע הקונדום...:| 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? ^ 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? ראסמי 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? הkiwi...פרי כל כך חזק 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? שאלה מחשילה...אני חלקתי שלושה ילדים לשניים :p 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? אופס :X 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? גלגל שיניים מהאופניים שלי 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? אז זה למה קבלתי 40...טוב לדעת 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כסף 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? מחכה למישהו? 92. מה חי בעליית הגג? אני
93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? סקס לגבר 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אין, אני מושלם 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? מתאפק...ונשבר! 7777777 96. למה מגלחים כבשים? כדי שהיו אפנתיות? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? אני מעדייף ריקוד בשם קידמה אחורהX100 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית: סוף העולם! 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כי המנה חמה נגמרה 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי אני יותר פסיכי...אתה פשוט לא יודע את זה!

למעלה