פיית הבעעעעע
New member
שילי
. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?יוכל גזר 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?לא דעת 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?כולם 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?20 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס).חום..לא לעוד הרבה זמן 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?מיאו 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?אין לי פלאפון..הוא קולקל 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?בעע 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?כבר לבשתי 11. האם יצא לך לשבור קיר?כעע...*גרר* 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה).לא דעת 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?זה מזכיר לי ארטיק אבטיח אז כלום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?מיצי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?מיאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?בעעע |עצוב| 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?חתול 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).שחור..אבל היא בלתי נראת 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?מתפרק 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?כי אין להם ידים 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?כי הם לא חתלתולים 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?אין לי 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה?כע..בכיתה ג' ..או שזה היה בא'
ולא זוכרת 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?חתול 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?חמוס 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?סקוטלנד...לא דעת למה . אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?לא דעת 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?חתוליה 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?הכל וככה 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?מיאו 34. מה היה הספר האחרון שקראת?לא זוכרת 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?לא 36. האם אתה חבר בקת הסטן?לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?כלום 38. האם אתה אלוהים?לא 39. האם יש לך פיצול אישיות?כע 4. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי ככה 41. מה המסטיק האהוב עלייך?כולם 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?כע 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?כע 44. האם ננשכת ע"י עז?כע 45. מה מעיר אותך בבוקר?כלום 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?כחולים?? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?ביי 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה?1 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?כע 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?לא זוכרת 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?כלום 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?התחת של ליזיXDD 54. על מה אתה חושב כרגע?כלום 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה?לרצוח ולשחוט 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?ממממ...חברה שלי 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?עוצרת ולוקחת אותו הביתה 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?אוכל לברווז 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?לא דעת 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?נודיסט 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?רע 62. מה עושה לך את זה?בנים מתנשקים 63. מה זה היפי?מישו מסוממם 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?חתולים וכי הם שווים סגידה 65. מה היית בגלגול הקודם?חתול 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה?חתול וככה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?הצבע...תכלת..בעע 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?לא ככה 69. האם אתה בעד אונס דובים?כעע..*גרר* 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך?אוכל של סבתא 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?לא זוכרת..זה היה ממש מזמן כי אני לא חולע הרבה 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה?כי הוא מזויף 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה?
74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה?השפן של פליבוי....כולם זדונים!!או סתם רוצה סקס 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?ערבית 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?לא דעת 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?יעקור אותו 78. על מה תקבל פרס נובל?על כלום 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?מזה? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?פה..*גררר* 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?את שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?שפכתי על עצמי בטעות קפה 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?ש"חברה" שלי היא פאקצה טיפשה תינוקת נודניקית ואני שונאת אותה1 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?מאמי 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?חתול 86. למה 3 לא מתחלק ב-2?כי הוא זדוני 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?כי לא אוכלים בשר 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?פרה 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?מי רץ? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?חשק 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?שהוא יתקע בו מסמר 92. מה חי בעליית הגג?משו זדוני 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?בובספוג 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?50 בערך..XDD 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?לוחץ עליו 96. למה מגלחים כבשים?כדי שלא יהיה להם חם 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?כעעע 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית.לא דעת 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?כי הוא רצה לרכוב על ילד 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור?כי אני פסיכית משועממת ואין לי מה לעשות עם עצמי...נוט
. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?יוכל גזר 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?לא דעת 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?כולם 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?20 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס).חום..לא לעוד הרבה זמן 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?מיאו 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?אין לי פלאפון..הוא קולקל 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?בעע 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?כבר לבשתי 11. האם יצא לך לשבור קיר?כעע...*גרר* 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה).לא דעת 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?זה מזכיר לי ארטיק אבטיח אז כלום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?מיצי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?מיאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?בעעע |עצוב| 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?חתול 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).שחור..אבל היא בלתי נראת 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?מתפרק 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?כי אין להם ידים 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?כי הם לא חתלתולים 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?אין לי 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה?כע..בכיתה ג' ..או שזה היה בא'