פורום מת ביותר

G i N g N i T

New member
פורום מת ביותר../images/Emo54.gif

אז הנה לכם שאלון הזוי...(שלא אני כתבתי >< . מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? 11. האם יצא לך לשבור קיר? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? 14. יש לך כרטיס תלמיד? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? . אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? 36. האם אתה חבר בקת הסטן? 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? 38. האם אתה אלוהים? 39. האם יש לך פיצול אישיות? 4. למה תה הוא משקה אקזוטי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? 44. האם ננשכת ע"י עז? 45. מה מעיר אותך בבוקר? 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? 62. מה עושה לך את זה? 63. מה זה היפי? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? 65. מה היית בגלגול הקודם? 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? 78. על מה תקבל פרס נובל? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 92. מה חי בעליית הגג? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? 96. למה מגלחים כבשים? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור?

G i N g N i T

New member
עונה../images/Emo54.gif

. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? E.T phone home 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? פאק 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? חלב.. ולבן 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? נמנמ כמעט 11? אני לא יכולה לישון יותר מדי.. 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). נמנ אין לי ממש פוני.. יש לי אבל הוא דיי מוחבא ביחד עם שאר השערות.. והוא ג'ינג'י.. כמו כל השאר.. אשר כרגע עם צמות (
) 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזז בזז? בוב!!!
(אני מבינה את עצמי...) 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? תלוי למי... 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? *מרימה גבה* 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים.... 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? כמעט כלום בערך.... טוב נו.. אמא ואבא >< 11. האם יצא לך לשבור קיר? נמנמנ בערך 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). אווו היומן בצפר שלי לשעבר מסוגל לנחש את העתיד, כשאני מבקשת משהו (ולא חושבת על הכוחות) זה דיי הרבה פעמים מתגשםם 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן. נייר חום זה כמוח שקית הקאה.. בלע.. 14. יש לך כרטיס תלמיד? היה...*מסתכלת למעלה ושורקת בתמימות* 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? נמנמ של הצופים? אהה ושל טאוור רקורדס ממעריב לנוער 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? לייק סווו ירוק זוהר!!! 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? טםטם! טםטם ההיפופוטם! (כמה שאני מקורית...><) 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו! רררררררררררררפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפסססססססס* שורטת* 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? ווווווווווווווווווווווווווואהההה *בוכה* 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? חיים!
21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). זהב 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? מת!! הוא מת!! (מושפעת צבי צב) 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי כדור עף זה פיכסה!! פיכס פיכסה!! 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי חתלתלת זה מאגניב! 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אין קלמר >< קלמר מת 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? נמנמנ לא 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? נגן MP3 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? אייפוד, טיסה לארצות הברית, כרטיסים להופעות של להקותקות חולצות, ועוד ועוד ועוד לא הייתי מפסיקה לעולם! 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? במקום קר עם גשם ושלג 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? איך לעזעזל זה הגיע לשם??? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? נמנמנ לאדעת 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הכל 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? *מלטפת ספר* "גרר זה נעים"
34. מה היה הספר האחרון שקראת? "שחר" היי.. זה.... LOL! 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כן. כת ה"שיט! כי גמלי נמאס מהכל!|
36. האם אתה חבר בקת הסטן? בטח.. מי לא?
37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? פרח! חעחעחע בלון ? 38. האם אתה אלוהים? נמנמ לא.. יש רק אחד בילי ג'ו
39. האם יש לך פיצול אישיות? לא.. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי אנגליה זאת מדינה מאוד מאוד "אקזוטית"... 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מנטה 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא. 44. האם ננשכת ע"י עז? לא. 45. מה מעיר אותך בבוקר? אבא.. ררררר!או ולפונים >< 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? שחור הו שמיים קשוחים 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אהההה!! לאאאאאא!! אנטון לא עם הסכייייייייייייייייייין 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כן. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? נמנ 3 לקישוט ויש אחת שאני ישנה איתה בלילה 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן! שאלונים זה שליטה... 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? לא יודעת
52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? לא יודעת 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? מממ בוס 54. על מה אתה חושב כרגע? בו 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? להוציא את האקדח מהתיק ולירות בה
56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? מממ 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? "שלום חתול שחור" 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? משהו מגעיל במיוחד 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? ? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? נודיסט? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו תמיד, מגעיל. 62. מה עושה לך את זה? בילי מרטין
63. מה זה היפי? נגן MP3 נסגד!! 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? בילי מרטין, בריאן דנק, קורט קוביין, אנשים שועשים דברים גדולים, והרשימה עוד ארוכה.. ]שוט אין לי כוח. 65. מה היית בגלגול הקודם? לא מאמינה 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? לא יודעת 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? הרבה דברים >< 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? כן...*פרצוף מורשע* מואהאהאאהאהאאהאהאההאה 69. האם אתה בעד אונס דובים? אבוי ואבוי.. לא... 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? סוכריות גומי 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לפני שנה בערך.. דלקת ריאות.. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי יש לו נשירה 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא. 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? דובון אכפת לי. כי הוא פקאצתי. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? ספרות

G i N g N i T

New member
המשך../images/Emo54.gif

76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אתגבר על הדחף. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? יוריד אותו? 78. על מה תקבל פרס נובל? על צניעותי המדהימה *נותנת נשיקה לעצמי* 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? ברור, מי לא? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? טינקי ווינקי.. הומו קטן שכמותו 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? מחשב 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? ממ.. בנים +מדריך במחנה קיץ יושבים במטבח- לאחד מהבנים היה שקית בייגלה- אור וחברות שלה רעבות- אור וחברות שלה רצות למטבח "בייגלה!! אנחנו רוצות עוד בייגלה!!!" "נגמר" *בשיא ההתלהבות* "נוווו תביאו לנווווווווו" מדריך : "אממ אנחנו באמצע ישיבה..." 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? אח שלי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? יותר מדי כאלה.. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני.מואהאהאהאה!!! 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי 3 קמצן 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? מה רע בשפנים דרוסים? *מסיימת לאכול את האוזן סוף סוף ועוברת לאף* 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? טונה 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי המורה זונה 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? מממ 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "עץ!!"*חיבוק* 92. מה חי בעליית הגג? הרוח של עליית הגג 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? לאדעת 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אולי אחת...
95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת עליו.. 96. למה מגלחים כבשים? כי שעווה כואב להן מדי 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? אוקיי. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. הנה אני וכל החברות המושימושלמות שלי לבושות כולנו בורוד עם החוטיני ה100מם שלנו ופרווה המלאכותית הכל כך מושלמת לייק דה!! 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כי פארק זה טוב 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? חירפון כתוצאה משיעמום יתר ><

G i N g N i T

New member
*תיקון:../images/Emo54.gif

71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? היום.עכשיו.בלע

Just Angel

New member
Me Me Me ../images/Emo9.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? מממ..לא דע 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? "ממממממ" 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? כמעט הכל
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? בערך 15 5. באיזה צבע הפוני שלך? ג'ינג'י/בלונדיני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? מיאו 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? taking over me-evanescence 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? פיכ 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? פיכ.נעלי ספורט :S 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? חשק?-לא כל ורוד הוא פקאצה >< 11. האם יצא לך לשבור קיר? כע! 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לא דעת
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום 14. יש לך כרטיס תלמיד?
15. יש לך כרטיס חבר מועדון?
16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? חתול 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו
19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?
צריך לרצוח את הדורסים
21. באיזה צבע הגלימה שלך? מבחוץ שחור ומבפנים אדום 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? נמעך? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? next -_- 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי ככה 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אין לי קלמר-גנבו לי 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? בכיתה ז' כי חשבו שאני לא אוכלת ושאני בעלת ה"א 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מחשב 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? מחוך XD 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? כפר סבא-כי ככה. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "
" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? ליזי-לנד 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את כל המראה החיצוני כי פיכ 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? "פררררררררררר" 34. מה היה הספר האחרון שקראת? שרה אנג'ל-נקמה 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?
36. האם אתה חבר בקת הסטן?
37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? פיכ בלונים זה נורא 38. האם אתה אלוהים?
39. האם יש לך פיצול אישיות?
40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי יש בו עלים?-או שזה רק אצלי XD 41. מה המסטיק האהוב עלייך? הכל
42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?
;/ 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?
44. האם ננשכת ע"י עז?
>< 45. מה מעיר אותך בבוקר? לרוב טלפון >< 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחולים?
47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? מיאו 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? :S
49. כמה כריות יש לך על המיטה? כרגע 5 בדרך כלל 2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?
51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? לא דעת 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? גדולה 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? לא זוכר
54. על מה אתה חושב כרגע? לא משנה -_- 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לחנוק? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? ערס >< או טלי XD 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? קוראת לו
58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? משהו מבחיל? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אצעק את זה?
60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? איש עירום? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כרגיל-מבולגן 62. מה עושה לך את זה? פירסינגים
זיפים
עיניים כחולות
* 63. מה זה היפי? peace and love? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?
65. מה היית בגלגול הקודם? חתול 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? אישה עשירה ומאושרת-כי אני רוצה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? עזבו -_- 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?
69. האם אתה בעד אונס דובים?
70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? מסטיק/כיות
71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? אני תמיד חולה 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה?כי הוא זקן
73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה?
75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? ספורט 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?
ארצח 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אוריד אותו מיד 78. על מה תקבל פרס נובל? טיפשות 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?
80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?
פה 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? XD יותר מדי 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? ____ 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "פריקית"? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני
86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הוא כן
87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? פיכ 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? כל דבר בשרי 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? לא צריך. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? מחזור-כרגיל 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? מקורה? 92. מה חי בעליית הגג? אבק 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? אין 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? המון
95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת עליו
96. למה מגלחים כבשים? סוודרים
97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא! 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית: ל**ק Xמג 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כדי לדבר עם העצים? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? שיעור?

Unaffected

New member
|סדגש|

. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?הוא לא היה כבר בכדור הארץ? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?נממ זאת מילת קישור?
3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?אהה..לאדעת 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?15 בערך.. 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס).כמו שאר השיער... 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?בזזזזזז...? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?סתם משהו מעפן וישן... 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?אהה? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?אממ..רצון? 11. האם יצא לך לשבור קיר?לא,עדיין לא. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה).להתחמק משאלות מפגרות 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?אממ..שאלה קשה..
14. יש לך כרטיס תלמיד?לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לוהיפו? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?מיאווווווווווו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?צריך לדרוס את הדורסים 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?למה שנאי אכתוב ספר? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).זה בסדר,אין לי.. 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?נופל ומת ? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?כי הם אוהבים רק כדורגל 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?ככה 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?אין 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה?כע כדי לגלות למה אני כ"כ משתעממת בבצפר |מגלגלעיניים| 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?MP3 עם המון שירים? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?שאלה קשה..
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?אממ לאדעת . אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?אם.. 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?סליפינג לנד? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?הרבה וככה. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?משהו כזה -->| | 34. מה היה הספר האחרון שקראת?וואי לא זוכרת. 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?כע
כת הנמאס לי
36. האם אתה חבר בקת הסטן?ברור כי אני מאאאאאאאאגניבה. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?לאדעת 38. האם אתה אלוהים?לא..אני דיי קיימת .. 39. האם יש לך פיצול אישיות?רגע,אני אשאל אותו.. 4. למה תה הוא משקה אקזוטי? ככה. 41. מה המסטיק האהוב עלייך?מנטה.. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?לא 44. האם ננשכת ע"י עז?לא
45. מה מעיר אותך בבוקר?אני 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?כחול? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?אההה 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?אני אוותר 49. כמה כריות יש לך על המיטה?3 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?אולי.. 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?לא ממש שמתי לב.. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?תמיד שנאתי את השאלה הזאת 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?אמ..אוויר? 54. על מה אתה חושב כרגע?איזה שאלון מטומטם.. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה?לעוף משם לפני שיתחילו השאלת המפגרות שהן נוהגות לשאול.. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?כלום? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?גועל נפש 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?אני לא 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?נודיסט? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?בעע 62. מה עושה לך את זה?מוזיקה 63. מה זה היפי?משהו? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?אממ..אולי 65. מה היית בגלגול הקודם?מיאווו 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה?לאדעת 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?לאדעת..יש הרבה 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?לפעמים
69. האם אתה בעד אונס דובים?לא תודה 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך?אוכל 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?לא זוכרת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה?כי הוא לא קיים 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה?כן ולא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה?
75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?מתמטיקקה.מתמטיקקה.מתמטיקקה. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?יהרוג מישהו? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?אגלח אותו?

Unaffected

New member
המשך

78. על מה תקבל פרס נובל?
79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?בטח.כל יום.
80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?זה..נו ..הירוק? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?חדר שלי.. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?שומדבר.. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?אממ..לאזוכרת 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?פריקים|מגלגלתעיניים| 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?בעעע.. 86. למה 3 לא מתחלק ב-2?כי הוא כן. 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?דיי.... 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?טלוויזיה 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?כי זה חרא 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?אהההה...
91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?אה..אה...כסא! 92. מה חי בעליית הגג?ומה אם אין עליית גג? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?לא תודה. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?אני אלך לספור... 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?לוחצת עליו? 96. למה מגלחים כבשים?ככה? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?תמצא מישהו אחר.. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית.&**ק הe>|&!ן הזה 0!!!!!!! Nפג7777 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?כי בא לו 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי גמלי משעמם

lollipop1

New member
עונה

. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יקנה מקדונלדס 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אבל 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? הההההמוןןן 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס).שחור 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזז? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? סוליקו :) 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אין לי בעיה איתם 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?שרוכים, אבל ריצ' רץ' נשמע מעניין 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אני אוהבת דווקא 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא :( 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). אמ... 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום.... נראה מגניב, אני גם אוהבת את הרעש שלהן 14. יש לך כרטיס תלמיד? כן 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? חח כן 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? bitch 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? יאפפ 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? :( 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אנוכי 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).עדיין אין 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? מת? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם יותר גבוהים מהרשת! 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? מי אמר? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 3 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה?ליועצץ, לפני שנה כשאחותי עברה תאונת דרכים 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מחשב נייד 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? :( מחשב נייד 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ניו יורק..נראה אחלה . אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? דוקטור, ניסיתי להסניף גולה 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? "העולם המופלא של עינב" 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? איפה להתחיל...את הבטן :( 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? אני אבדוק 34. מה היה הספר האחרון שקראת? חיית החושך חח 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? הדולפינים.. חח סתםם 36. האם אתה חבר בקת הסטן? לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? דיוקן שלי 38. האם אתה אלוהים? ככככככןןן 39. האם יש לך פיצול אישיות? אכן, אחד קשה ביותר 4. למה תה הוא משקה אקזוטי? :\ 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מנטה.. הכי חריף 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כן 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר?בדרך כלל שעון מעורר 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כתום 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? שלום עולם אכזר 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כככןןן 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 4 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?אכן 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? כמה פרחות מהשכבה 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? סלב :) 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? מים!? 54. על מה אתה חושב כרגע? על הטיול לאילת עוד כמה ימים :) בלי הורים 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לדרוס אותהההההה "פעם הייתה פקצה... והיא אצה אצה אצה... אז באה עינב.. ודרסה אותה דרסה אותה דרסה אותה". יש אחלה לחן 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? חברה 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? יורקת שלוש פעמים 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? דג בתוספת סלט חסה ולקינוח אפרסק משומר 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אמא אומרת שאני כזאת, זה מספיק לי 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? נודיסט!? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? מושלם 62. מה עושה לך את זה? כתפיים של גבר :) וג'קאסס 63. מה זה היפי? אני לא יודעת ת'הגדרה 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לא יודעת 65. מה היית בגלגול הקודם? אחותי תמיד אמרה שסמרטוט... עד שגדלתי :( 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? מכשיר אלקטרוני, כי אני מכורה לכאלה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? פוסטר של שני גלידות ששדדתי מחצי קופה :) 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? חח כן, שונאת אנשים שונאת הכל 69. האם אתה בעד אונס דובים? אולי 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? שניצל 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לפני כמה ימים, מצוננת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא קירח 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? בקבוק קולה... כי זה הדבר היחיד שאני אוהבת שם 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?מתמטיקה וספורטטטט 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ארצח את כל מה שברשימה שלי 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? שעווה? 78. על מה תקבל פרס נובל? שלמות חחח 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? יש לי םתור מביולוגיה, מה זה 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? טינקי וינקי 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? היחידת דיור בחוץ!! 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? מישהו גילה שאני דלוקה עליו 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? רבתי עם חברה 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "קרועה" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אנוכייי 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי אין חצי בנאדם 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה לא כשר 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? תרד 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי הם זונותתת 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? דברים שווים חינם 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? בוא נשמה... 92. מה חי בעליית הגג? הבלולו!!!! 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? אודטה חחחח סתם 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? המון 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת? 96. למה מגלחים כבשים? שלא יהיה להם חם 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא יודעת לרקוד את זה 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. שיואו ראיתי חולצה סופנית, מה זה שוס! 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כי התחשק לו 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי נורא משעמם לי והסרט ג'קאסס כבר לא מציק אחרי שרואים אותו כל יום... וחוץ מלראות אותו אין לי מה לעשות

EleVaTioN

New member
מממ../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יתקשר הבייתה? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? חח עזבו אותי ממילות קישור 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? חלב 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? כמה שיותר 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). לא אין לי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? מיאו 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? בכללי בסקט קייס של גרין דיי, לאהד סוויט צ'ייל או מיין של גאנס, ולאמאבא דיס לוב של מארון 5 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? הממ לאדעת..לא מאהובים עליי, אני מעדיפה הדפסים אחרים
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? שומדבר..אבל ממש..שומדבר! 11. האם יצא לך לשבור קיר? לצערי לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). אמממ לאדעת, לעיתים אני חשה באנשים אחרים 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? ממתי יש שקיות נייר חום בארץ?! 14. יש לך כרטיס תלמיד? חח כה, ואין לו אפילו לא שימוש אחד 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? תלוי לאיזה מועדון 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? שחור
17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו: גלוריה, אני רוצה היפופוטמית 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? לא, קוראים להם: פול, נומי, בנג'י, בילי, מורלה, והחתולה שעושה מיאו לכולם 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? נורא ואיום איום ונורא ומקווה שזה לא יקרה לאפאחד 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? הממ...לאדעת, דמות שאני אבנה ושיהיה לה את האופי שהייתי רוצה שיהיה לי ושתעבור חוויות שאני הייתי רוצה לעבור וכאלה, ככה שיש לה שם אחר אבל היא בעצם אני ומה שהייתי רוצה להיות ואפחד לא ידע
21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). בינתיים אין לי. אבל אם כבר שחורה. 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? בעיקרון הוא נופל בזריקה אנכית מטה, כאשר g תאוצת הכובד היא 10 m/sec^2. לפי חוקי ניוטון כוח הכובד (mg) שלו מושך אותו לכוון מרכז כדה"א, את החיכוך אפשר להזניח מאחר והוא ירד במיקוד השנה. ואז הוא מתנגש ברצפה התנגשות פלסטית וכתוצאה מכך נוצרת אנרגית קול וחום. זהו. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי אין להם כדור 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי זו מחלה לחתולים בלבד 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? האמת דיי הרבה, איזה 4-5, בצבעים שונין כמובן
26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? לא הייתי הולכת לאי בודד 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? לאדעת, מניחה שלוקחת את עצמי ואת אמא ואת אבא ואת אהד וטסה ללונדון ושם פושטת על חנויות גותיות למיניהן 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בריטניה, כי הארץ מדהימה
. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? מניחה ששואל איך הצלחתי להכניס גולה לנחיר! 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? לאדעת, לא היה לו שם 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את הפחדנות, כי אני לא אוהבת להיות פחדנית 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? רישרושי דפים חרישיים 34. מה היה הספר האחרון שקראת? נמ..הארי פוטר החמישי 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא 36. האם אתה חבר בקת הסטן? סטן? אוקיי זה עצוב כבר
37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? סמיילי 38. האם אתה אלוהים? לא 39. האם יש לך פיצול אישיות? לא 4. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי מכינים אותו מפירות טרופיים 41. מה המסטיק האהוב עלייך? לאדעת, זה משתנה מפעם לפעם 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? או אלטי זאכן או השכנים מלמטה או השכנים מלמעלה או השכנים ממול או שכנים אחרים שאני לאדעת איפה הם גרים בכלל או האוטו גלידה, אבל אם זה בוקר רגיל ולא בחופש אז הצלצול של הטלפון שאמא מתקשרת להעיר אותי 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? אפור יפה!:) 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? לאדעת... 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? אפשר בשתיים תשעים? 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 4 אבל אני ישנה רק עם 2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? למה לא? 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? בטח איזה מישו שניצל את ההזדמנות שלא נותצנים לי להשתלב בכיכר.. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? וטרינרית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? הממ מגש של פיצה 54. על מה אתה חושב כרגע? כלום 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לתת לה נעל לפנים 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אהד 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? בולמת כמה שיותר מהר 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? משו שלא הייתי רוצה לאכול, אני שונאת חסה! ודג!! 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני לא 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? אותך...אני מניחה
61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו שהוא נראה לפני 62. מה עושה לך את זה? הרבה דברים 63. מה זה היפי? מישו מסטול מגראס וחשיש? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לא...לא בא לי עכשיו
65. מה היית בגלגול הקודם? לאדעת, אולי זבוב 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? הייתי רוצה להיות חתולה, סתם ככה. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? מוזר? לאדעת מזה..זה מן ריבוע אפור כזה...מעוך כזה..לאדעת מזה. זה מחובר למן קופסא אפורה כזו וכל פעם שלוחצים על הכפתור הגדול זה מדליק נוריות ועושה רעש נורא! ואם לוחצים עליו שוב הכל נפסק..לאדעת מזה..מוזר. אני אשאל את אבא מחר :| 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? יכול להיות, כי לכל אדם יש יצר רע בלב. כולם רעים זה הטבע שלנו. 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? כל דבר טעים 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? אעעעעעעעע שנה שעברה נדמה לי, שפעת קלה.. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא מקריח (אבל אל תגלו!) 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? אע לא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? בקבוק קולה. כי לכל פאקצה יש תיק עם השפן של פלייבויי (אם לא מוצר אחר עם השפן המושחט עליו), כל פאקצה מתלהבת מהדובוני איכפת לי בצבעים העליזים האלה, וכל פאקצה בא לי לתקוע מזלג. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? אעעע ספורט, ושל"ח, ספרות, וכאלה מקצועות שצריך לחרוש וללמוד בע"פ. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אפרוץ לשם. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אתגלח. או שאני אגדל, לאדעת. 78. על מה תקבל פרס נובל? פארנואידיות?
79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? נו בטח! וגם שאני עסוקה, זה תהליך חשוב!

EleVaTioN

New member
המשך../images/Emo129.gif

80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? איכ לא אוהבת טלטאביז.. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?אמממ, אני לא יכולה לספר
83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? מחזור? >< 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? לאדעת, שחורשים מילים וכאלה 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי פיטאגורס לא מצא משפט שיוכיח את זה 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה פחות טעי םמעל האש. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חסה 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי ללכת יצא מהמודה 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? ניסיון לתקשור עם החתולים שלי 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "אבל אני אוהב אותך!!!!! למה אתה לא עונה לי?????? למה אתה מפנה לי את גבךך?????????? מניאק!!!!! בן זונההההההההה!!!!!!!!!!!!!!", האמת אלה משפטים שהייתי עדה להם ונאמרו לעמוד תאורה, אבל אני מניחה שדין עמוד תאורה הוא כדין עץ. 92. מה חי בעליית הגג? לאדעת, אין לי כזו 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? של מי השורה הזו בכלל 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אין לי גרביים לא תואמות, לכל גרב יש זוג, אבל זה לא אומר שאני לובשת אותם לפי זוגות. 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? שאלה קשה..אני חושבת שהייתי קוראת לאבא או לאהד שיעשו את זה בשבילי. 96. למה מגלחים כבשים? כדי לשדוד להם את הסוודרים! 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? בא לי יותר סווינג 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. אני לא דוברת פאקצית. 'צטערת 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? בטח איבד משו 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? לאדעת, משעמם לי. אבל היה נחמד. נהנתי.

SPFAN

New member
המממ שיעמם לי אז עניתי ../images/Emo13.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? בתקווה, ישמיד את בריטני 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? לעומת זאת
3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? הכי הרבה היה 17 שעות 5. באיזה צבע הפוני שלך? חחח חום 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? זזזזזזזזזזזזזובי 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? אמריקן אידיוט
8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? מוזרות
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? כלום
11. האם יצא לך לשבור קיר? לא ממש =\ 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני דביל
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? המממ לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא. ומי את, לובה? 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום =) 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפופוטמוס! 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?
זכרונם לברכה 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אמממ.. לא דע
21. באיזה צבע הגלימה שלך? אינלי.. אבל כחולה 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? לא יודע, אבל אינלי בעיה לבדוק את זה
23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? מי אמר שלא?
זה שלא ראית אותם משחקים לא אומר שהם לא משחקים 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? בטח שהם יכולים! 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 5 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא
27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? פלאפון, חברים וסירה
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? מלאי בטטות ירוקות לכל השנה! 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ישלי כבר חיה
30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "יונתן - יש לך גולה בנחיר" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? שפוינקט 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? איך שאני נראה. כי זה בלאכס 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? גרררר (באמת! תראו הארי פוטר 3!) 34. מה היה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר השישי (עדיין בשלבי קריאה, אבל לא נורא) 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת המוזרים של ילדי מכבים-רעות נקרא? 36. האם אתה חבר בכת השטן? הווו לא! 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? חציל
38. האם אתה אלוהים? כן, אבל כולם קוראים לי ה' 39. האם יש לך פיצול אישיות? 4! זכי, זכית, שולמית ועוז 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הוא לא
41. מה המסטיק האהוב עלייך? הוורוד הזה של הילדים
42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא
43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? גם לא
חיים קשים יש לי 44. האם ננשכת ע"י עז? אם אחותי נכללת במילה עז, אז כן 45. מה מעיר אותך בבוקר? שומדבר. אני מתעורר בצהריים
46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? ירוק מהבהב 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? פולי וואנט קרקר 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? הייתי מגדיל, אבל ממש אינלי כסף 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 1
50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? ברור! אם תשתעממו אין זו אגדה 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? נחש 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? זמר
ואנשים דוגרי אומרים שיש לי קול יפה חחחחח 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? הספר השישי של הארי פוטר. עם השפיץ!! זה כאב! 54. על מה אתה חושב כרגע? יאאאאא כריות מצופות זה טעייים 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לא לראות אותה
56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? לא זוכר. זה כבר נהיה מקום ציבורי. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? לא יודע
58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? דג מלוח עם חסה ואפרסק משומר! 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני אשן על מיטה עם 1000 מזרונים ואז ארגיש ת'עדשה. הווו 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? בטח בריטני או הילארי דאף 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כאילו הייתה שם מלחמת עולם 62. מה עושה לך את זה? עיניים
63. מה זה היפי? מהאלה שרצים בשדות מריחואנה ועושים פיס עם היד. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לאנשים נמוכים ויפים
65. מה היית בגלגול הקודם? דוב פנדה 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? גם דוב פנדה. לא דע למה =\ 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אני 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לאאא. אני לא יצור רשע! אני ילד רשע
69. האם אתה בעד אונס דובים? לא, אבל כבשים זה נחמד 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? שניצל חחח 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לפני חודשיים. שפעת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? אינלו פאה
זה כובע 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא ולא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? מזלג. הרמת אייקיו שלו יותר גבוהה מ-0 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? תנ"ך. מה יעזור לי לדעת מה קרה לפני 2000 שנה לאנשים שקיבלו לחם מהשמיים? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אני אגיע לכלא
77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אני.. אגלח אותו? 78. על מה תקבל פרס נובל? כלום 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא רק בזמני החופשי. כל הזמן 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? האדומה. אבל היא מפחידה, כל הזמן עומד לה 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? שירותים חחח 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא קרה 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? אחותי נולדה
טוב נו, לפני 10 שנים 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "אני זוכרת אותה מאז שהיית כזה קטן!!" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני
86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי 2 לא מתחלק ב333 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כדאי 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? בטטות מאודות 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? את שואלת אותי? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כלום 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? היי
92. מה חי בעליית הגג? הווו השד הנורא דבילימוס! 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? כלבוטק. אררר רפי גינת עושה לי את זה כ&q

ThE bLoOd GiRl

New member
אני! ../images/Emo9.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יחזור חזרה...
2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?אמ... 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?לבן עוגיות.
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?לאדעת... 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין. 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?לא זוכרת...לא השתמשתי בפלא המון זמן.
8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?חמודי.
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?שרוכים... 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?פורים או משו. 11. האם יצא לך לשבור קיר?לא... 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לא נראה לי שיש לי בכלל...
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?פלסטיק לבן. 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?כנ"ל. 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?ירוק. 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?פודינג.
18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?מיצי? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?עצוב. \: 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? אין לי... 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?שובר כמה עצמות?
23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?כי הם שמנים... 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?אולי הם כן יכולים? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?אין לי קלמר... 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה?לא הפנו אותי... 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?סכין. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?מערכת תופים.
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?לאדעת... 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?אין זה הגיע לשם? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?|: 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?הכל בערך...ככה. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?לא עושה. 34. מה היה הספר האחרון שקראת?שכחתי איך קוראים לו.
35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?לא. 36. האם אתה חבר בקת הסטן?לא...
37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?דגל הגאווה.
38. האם אתה אלוהים?לא. 39. האם יש לך פיצול אישיות?לא... 4. למה תה הוא משקה אקזוטי?תה הוא משקה אקזוטי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך?בזוקה.
42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?לא. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?לא. 44. האם ננשכת ע"י עז?לא.
45. מה מעיר אותך בבוקר?אני מתעוררת לבד... 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?אפור,תכלת. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?שרון אני אוהבת אותך.
48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?בטח.
49. כמה כריות יש לך על המיטה?2. 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?כה..מרוב השיעמום. 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?לא זוכרת. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?כלום... 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?לא זוכרת. 54. על מה אתה חושב כרגע?לא משנה.
55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה?כלום... 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?אמ...לא זוכרת. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?כלום..מה אפשר לעשת? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?משו לא טעים במיוחד.
59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?אני לא. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?מישו בלי בגדים. X: 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?נורמלי... 62. מה עושה לך את זה?אמ...הא? 63. מה זה היפי?לאדעת.. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?לא... 65. מה היית בגלגול הקודם?אין לי מושג.
66. מה תהיה בגלגול הבא, למה?מתה...ככה. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?הדג הגוסס שלי!
68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע?לא. 69. האם אתה בעד אונס דובים?לא...
70. מה המאכל הכי אהוב עלייך?פיצה. 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?לפני המון זמן. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה?כי ככה הוא רוצה. 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? מה זה?
74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה?השפן...כי כולם חמודים והוא לא. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?ג"ג והיסטוריה. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?ארצח מישו לא חשוב בחברה. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?אוריד אותו. 78. על מה תקבל פרס נובל?לאדעת...X: 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?הא? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?פה.
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?החדר שלי. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?לא זוכרת... 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?לא זוכרת... 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?לאדעת. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?אני לא...אז מישו אחר. 86. למה 3 לא מתחלק ב-2?כי הוא לא רוצה. 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?כי זה לא טעים. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?טונה. 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?כדי לפתח את השרירים או משו...ככה המורה אמרה. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?כלום. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?"עץ אני אוהב אותך" או משו. 92. מה חי בעליית הגג?עכבישים!
93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?כל תוכנית שמקבלים ממנה המון כסף. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?אמ..לא הרבה. 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?לוחצת עליו?
96. למה מגלחים כבשים? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?לא. :-\ 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית.קשה... 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?כי הוא רצה. 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור?עניתי כי היה לי משעמם,אבל מה קשור השיעור? O:

noa131

New member
נמנמ

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יתאבד 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? כאילו 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? מריר 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 16 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). אין לי 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזז בזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? סתם תקוע.. עד שאני מחליפה לseasons 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? נחמד 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? מצעד הגאווה 11. האם יצא לך לשבור קיר? ממ... לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). לעצבן 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו בנג'י 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? האו האו האו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? אוווווו 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בדמות הראשית 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). ורוד! 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? למי אכפת?? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? למי אכפת?? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? חתלתלת? יש כזאת מחלה? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? מממ.... קלמר? 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? כן.. שההורים שלי התגרשו הכריחו אותנו ללכת לפסיכולוג.. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? דיסקמן 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? קולה 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? אנגליה- אנשים עם מבטא אנגלי!! . אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? איך הצלחת? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? העולם הדמיוני של נועה 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? ממ... לאדעת 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? גרררררררר גרררררררררר 34. מה היה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? הכת להכחדת בריטני ספירס בישראל 36. האם אתה חבר בקת הסטן? לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? בנג'י 38. האם אתה אלוהים? אולי.. ואולי לא... 39. האם יש לך פיצול אישיות? אממ.. כן.. לא.. בעצם לא.. אממ.. כן? 4. למה תה הוא משקה אקזוטי? כובע עף לגובה 41. מה המסטיק האהוב עלייך? זה שמעצבן את המורים 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? ממ... לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא נראה לי.. 45. מה מעיר אותך בבוקר? הכלבה המעצבנת... 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? שחור 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אני רעבה 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כן 49. כמה כריות יש לך על המיטה? ממ.. 3 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? למה לא? 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? מ.. הכלבה שלי 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? וטרינרית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? ממממ השכל שלי? 54. על מה אתה חושב כרגע?כמה מפגר השאלון הזה 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לאכול 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? ממ... לאדעת 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? נהיית רעבה 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? מממממ מורה? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני רוצה וורלד פיס! 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? ממממממממממממממממממממממממממממממממממ לאדעת 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? מבולגן 62. מה עושה לך את זה? אוכל!! 63. מה זה היפי? ליאו 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? מממ לא... 65. מה היית בגלגול הקודם? מישהו מאוד מאוד רעב... 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה?מישהו מאוד מאוד רעב... 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? דיסק של בריטני ספירס שאח שלי הביא לי 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? כן... אני אוכלת חיות... 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? קולה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? כאב גרון לפני שבוע 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? יש לו פאה? חשבתי שזה אמיתי! כל החיים שלי חייתי בשקר!!!! noooooooooooo 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? סטוקר? what's that? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? בקבוק קולה- הוא היחיד שטעים!!. רגע.. אולי גם השפן של פלייבוי טעים? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מתמטיקה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ארצח את המורה שלי 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?נשים קוקו 78. על מה תקבל פרס נובל? אכילת יתר 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? כן! 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? טינקי ווינקי!! 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? המרתף...! 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? מממממ לאדעת.. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? אח שלי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? בלע 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? פיננקי אנד דה בראיין! 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי אח שלי אידיוט 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי הפרווה לא לבנה! 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? מוח של אווז 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי השמיים כחולים 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? שהרכבת עומדת להתהפך1!! 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? hey! do i know you? 92. מה חי בעליית הגג? דברים מסרטי אימה 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? מממממ אפקט הפחד!! 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?הרבה 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ על הכפתור 96. למה מגלחים כבשים? כדי שיהיה אפשר לאכול אותם!! 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?יו צודק! 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. יואו, כאילו, ורוד זה ה- צבע כאילו! 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כדי שהכלב שלו יוכל לחרבן 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי משעמם לי...

תורי עכשיו ;]

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? למי אכפת. 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אמ.. אמ.. לאיודע >< 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? מריר.. ושוקולדים מחו"ל. אלה בישראל זה פויה S: 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? אממ... 12? 5. באיזה צבע הפוני שלך? שחור, ופסים אדומים\ג'ינג'יים\בלונדיניים >< 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? מוווווו 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? vermilion-slipknot 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? חמוד ^_^ 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? אוה.. נעלי ספורט? =| 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אממ.. למה לא ללבוש גופיה ורודה? 11. האם יצא לך לשבור קיר? לעשות בו חור, כן. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). אממ.. לטחון אוכל בלי להשמין. XD 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? שניהם פיכסה. עגלות! 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? של? 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפו 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו. 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? זונות. תנו לחיות לחיות י'#$*%$#*% !!!!1 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בחתול שלי XD 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). חיחי אין לי גלימה, u funny people... 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? אממ... נפצע אנושות אני מניחה? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי אין להם כדור! 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? מי אמר שהם לא יכולים?! 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אחד 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? כן, לפני כמה שנים, לא יודעת למה >< 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מטוס מאובזר,דלק, שתיה+אוכל, וכמה אנשים שאני יכולה לסבול.. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? אצלמה דיגיטלית משלי.. =[ 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בארה"ב. למה לא?! 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "עוד פעם?!" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? לא יודע.. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את המראה שלי.. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? "יס יס יס!" XDD 34. מה היה הספר האחרון שקראת? לא זוכר.. 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? אממ לא, אבל אני חברה בטבעת בלוגים.. =| 36. האם אתה חבר בקת הסטן? כמובן... שלא. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? אני מעדיף לקבל בלון של מקדונלדס, תודה. 38. האם אתה אלוהים? לא 39. האם יש לך פיצול אישיות? אולי 4. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי זה תה! 41. מה המסטיק האהוב עלייך? אממ.. מסטיק must 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא! 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? אהא! 44. האם ננשכת ע"י עז? לא.. אבל היא מצצה לי את היד פעם =[ *טראומה* 45. מה מעיר אותך בבוקר? התכוונתם מה מעיר אותך בצהריים נכון? 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? אותו ה"סקאיי" שלך. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "פאקינג שיט! תקפצו לי, גם כן גלגל החיים" סתם.. יהיה נחמד לעבור לעולם הבא >< 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? בבקשה. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? שתיים 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? למה לא.. 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? יצור מקרוסקופי קטנטן שאפחד לא רואה. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? לאיודע 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? my kitty 54. על מה אתה חושב כרגע? of my kitty 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? הרבה דברים. S: טיפשה. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? O: 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מנסה ללטפותו. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? עיסה מגעילה. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אבל אני לא... 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? נודיסטים? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? you dont wanna know... 62. מה עושה לך את זה? כל מיני.. אוכל? חהחה 63. מה זה היפי? היפי. אתם יודעים, שנות ה-70, פיס+לוב.. בלהבלה 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? כן בטח. 65. מה היית בגלגול הקודם? מכשפה 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? ערס? לאיודע 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? מיני פרה מחרסינה 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? כן.. כי אני מתעלל באנשים שלא נראים לי. אנשים זה לא נחמד.. 69. האם אתה בעד אונס דובים? אמ.. כן? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? שאלה טיפשה. יש יותר מדי. 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לא זוכר 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כדי שלא יראו שהוא קירח 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? אם היה לי סטוקר? לא יודע 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? מזלג. כי כל שאר השיט מזיקים וטיפשים. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מת' ברור 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אהרוג כמה אנשים בתקווה להיטפס ו.. לא יודע >< 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אני בת, לא יכול לצמוח לי זקן! 78. על מה תקבל פרס נובל? לאיודע 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא, אני לא צמח. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? כולם הומואים! 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? חדרי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? נתקעתי בענף שהיה מולי ולא ראיתי אותו ופיליפינית אחת ראתה אותי >< XP 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? היו הרבה מידי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? סדרי את הבית\חדר! 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? חתולים 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? בטח שמתחלק. אחד וחצי. 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי הם נמצאו כל הרצפה יותר משלוש שניות 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? שפן דרוס 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי זה נקרא לעשות "ספורט" 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אני תמיד עושה את זה. =|. XD 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "אז מה, איפה אתה בילית היום?" חהחה 92. מה חי בעליית הגג? עכבישים.. ? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? אממ... לאיודע 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? יותר מחמש 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ על הכפתור ואז מאשים את החתול 96. למה מגלחים כבשים? לצמר, דהה! 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? בבקשה לא. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. W*!א! cפרהעל**ך, א*סהה חמ!דה!!1 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? הוא רצה לצאת לעשן 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי... בלה.

xxgatxx

New member
../images/Emo26.gifאני

מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? אגיד לו שיתקשר הביתה 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? WTF ואני חשבתי שנפתרתי מלשון לעד 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? הכל 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 9 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). אין לי 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? פאאאאאחחחחח מחוץ 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? של סיסטם 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? יכול להיות חמוד 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים
10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אממ הרצון שלי? 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). לא אין לי 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? כן 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו גיורא 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? שרגא 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? לא!! כלבים מסכנים. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אממ בי? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אין לי 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? הוא צועק משהו על כוח הכבידה וחוק ניוטון? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי אין להם ידיים 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי הם כלבים 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 6 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? כן לכולם לפני שנה אני החלטתי ללכת לפסיכולוגית ואחר כך הפנו אותי לפסיכיאטר אחרי איבחונים שיש לי דיכאון-קליני או משהו דפוק באיזון המוח וואטבר. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? אקדח 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? בגדים ואבזרים ודיסקים 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ניו יורק, כי הארץ מסריחה וכי הייתי שם 5 פעמים . אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? למה לא טפלת טוב בנזם?! 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? - 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את האף, כי הוא נשבר כשהייתי קטנה. את הבטן השמנה. את האופי המסריח. את ההתנהגות הדפוקה. ואולי גם חזה קטן יותר [בי זה כן גדול!!] 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? פלופ 34. מה היה הספר האחרון שקראת? אהאהאה אני ספר? 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא 36. האם אתה חבר בקת הסטן? כן ברור. קת הסטן. וואו לא עילגות. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? כוכב 38. האם אתה אלוהים? לא 39. האם יש לך פיצול אישיות? לפעמים 4. למה תה הוא משקה אקזוטי? יאאאאאק 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מנטה 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? האור 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? תכלת 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? ביי 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 1 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? חברה שלי 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מפורסמת 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? חרוז. 54. על מה אתה חושב כרגע? על זה ששי צריך להתקשר. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לברוח 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אין לי מושג 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? אממ קוראת לו? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? משחק. הדג יהיה הדג מלוח, והחסה והאפרסק יהיו אלו שלא זזים. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אשמיד את כולם 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? פדופיל זקן מסריח עם מדלדל 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? רע 62. מה עושה לך את זה? אממ לא נדבר על זה. חוץ מהומואים... יש עוד משהו שזה דפוק לאללה. 63. מה זה היפי? גיורא 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לכמוש וגיורא כי כמוש אלוהים וגיורא מלך 65. מה היית בגלגול הקודם? אין דבר כזה 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? אין דבר כזה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? חומי 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? כן כי אני יודעת להיות כלבה 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? איטלקי\סיני 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לא יודעת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? אין לי מושג 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא ולא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? מזלג, כי הוא לא מודפס 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מתמטיקה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ארצח מישהו 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? לייזר 78. על מה תקבל פרס נובל? על השיר הגרועה ביותר 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? להלה 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? חדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא יודעת 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? לא יודעת 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? סתמי 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? אה? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה גועל נפשות 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חול או מכשפה 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? אהאה בטח 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? הכל 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? יש לך עלים יפים 92. מה חי בעליית הגג? החושך 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? האופנוברים ממאדים 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אין 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת 96. למה מגלחים כבשים? כי אנשים חארות 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. כX*ל! XתN!ל ה*ה N!* כ*ף 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? מי זה 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? אין לי שמץ.

xxgatxx

New member
../images/Emo26.gifאני

מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? אגיד לו שיתקשר הביתה 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? WTF ואני חשבתי שנפתרתי מלשון לעד 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? הכל 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 9 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). אין לי 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? פאאאאאחחחחח מחוץ 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? של סיסטם 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? יכול להיות חמוד 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים
10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אממ הרצון שלי? 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). לא אין לי 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חום 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? כן 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו גיורא 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? שרגא 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? לא!! כלבים מסכנים. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אממ בי? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אין לי 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? הוא צועק משהו על כוח הכבידה וחוק ניוטון? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי אין להם ידיים 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי הם כלבים 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 6 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? כן לכולם לפני שנה אני החלטתי ללכת לפסיכולוגית ואחר כך הפנו אותי לפסיכיאטר אחרי איבחונים שיש לי דיכאון-קליני או משהו דפוק באיזון המוח וואטבר. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? אקדח 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? בגדים ואבזרים ודיסקים 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ניו יורק, כי הארץ מסריחה וכי הייתי שם 5 פעמים . אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? למה לא טפלת טוב בנזם?! 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? - 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את האף, כי הוא נשבר כשהייתי קטנה. את הבטן השמנה. את האופי המסריח. את ההתנהגות הדפוקה. ואולי גם חזה קטן יותר [בי זה כן גדול!!] 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? פלופ 34. מה היה הספר האחרון שקראת? אהאהאה אני ספר? 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא 36. האם אתה חבר בקת הסטן? כן ברור. קת הסטן. וואו לא עילגות. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? כוכב 38. האם אתה אלוהים? לא 39. האם יש לך פיצול אישיות? לפעמים 4. למה תה הוא משקה אקזוטי? יאאאאאק 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מנטה 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? האור 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? תכלת 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? ביי 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 1 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? חברה שלי 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מפורסמת 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? חרוז. 54. על מה אתה חושב כרגע? על זה ששי צריך להתקשר. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לברוח 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אין לי מושג 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? אממ קוראת לו? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? משחק. הדג יהיה הדג מלוח, והחסה והאפרסק יהיו אלו שלא זזים. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אשמיד את כולם 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? פדופיל זקן מסריח עם מדלדל 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? רע 62. מה עושה לך את זה? אממ לא נדבר על זה. חוץ מהומואים... יש עוד משהו שזה דפוק לאללה. 63. מה זה היפי? גיורא 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לכמוש וגיורא כי כמוש אלוהים וגיורא מלך 65. מה היית בגלגול הקודם? אין דבר כזה 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? אין דבר כזה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? חומי 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? כן כי אני יודעת להיות כלבה 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? איטלקי\סיני 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לא יודעת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? אין לי מושג 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא ולא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? מזלג, כי הוא לא מודפס 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מתמטיקה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ארצח מישהו 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? לייזר 78. על מה תקבל פרס נובל? על השיר הגרועה ביותר 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? להלה 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? חדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא יודעת 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? לא יודעת 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? סתמי 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? אה? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה גועל נפשות 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חול או מכשפה 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? אהאה בטח 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? הכל 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? יש לך עלים יפים 92. מה חי בעליית הגג? החושך 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? האופנוברים ממאדים 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אין 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת 96. למה מגלחים כבשים? כי אנשים חארות 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. כX*ל! XתN!ל ה*ה N!* כ*ף 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? מי זה 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? אין לי שמץ.

xxgatxx

New member
../images/Emo26.gifאני

למעלה