פורום מיקה

d i v e l

New member
פורום מיקה

שלום לכם חברים שלי! אני לא כותבת כאן לעיתים קרובות אבל מבקרת בקביעות. אני מעריצה של קווין 14 שנים בערך, מגיל 12. אני מעוניינת לפתוח פורום מעריצים של מיקה, שלדעתי קשור בקשר ישיר לכאן. מה שאני מבקשת, זה את עידודכם והמלצותיכם כלפי מנהלי תפוז. תודה רבה מראש.

mEllie

New member
ממ.. מי זאת מיקה אם אפשר לשאול ומה

הקשר הישיר שלה לפורום קווין?

Evi Virus

New member
זה הוא. P:

הוא זמר חדש, שהסינגל הראשון מהדיסק שלו יצא וקוראים לו Grace Kelly [זה דווקא שיר משעשע
]. נטען בפי כל מיני מבקרים שיש אצלו השפעות של פרדי.

ElianXD

New member
יש את

הקליפ שלו בMTV כל שעה בערך אפילו פחות השיר שלו ממש ממש מיכר אותי. הוא מבריטניה ד''א.

d i v e l

New member
מיקה הוא זמר בריטי

מאוד מוכשר שנורא מושפע מקווין ופרדי מרקיורי. האזנה מהירה לדיסק שלו תזכיר לך את הסגנון של קווין. אז מה אתם אומרים, יש תמיכה?

Great Pretender

New member
אהא. ../images/Emo163.gif

מיקה, מיקה, מיקה...
הוא נולד ב-18 באוגוסט, יום לפני ג'ון ! [כמובן שלא בשנים...
] ויש כאלה שאומרים שנטיותיו הומוסקסואליות, ויש לו אחות שקוראים לה יסמין.
אגב, הוא לבנוני ! P= והאלבום שלו מאוד מומלץ. כל מעריץ קווין מושבע חייב להשיג אותו. את המקורי, כמובן.

ElianXD

New member
כבר מוכרים?

את הדיסקים? כי אם כן אז אני אקנה בעזריאלי עוד שבוע. כי ממש ממש אהבתי את השיר הזה שלו [GRACE KELLY]

Great Pretender

New member
כן, מוכרים ! ../images/Emo13.gif

ראיתי את האלבום לפני כמה ימים בצליל...
חבל שלא היה לי כסף.

skjg

New member
חבל שזה כל כך יקר אבל

75 שקל לדיסק זה בהחלט מוגזם... אוף למה אין את זה בתו השמיני

Great Pretender

New member
75 ש"ח לדיסק

זה דוקא לא כ"כ מוגזם, רוב הדיסקים שאני קונה נעים בין 95~120 ש"ח.
חוצמזה, מגיע למיקה, האלבום הזה ממש טוב.

skjg

New member
../images/Emo12.gifוואו

לא נראה לי שיצא לי לקנות דיסק שעלה יותר מ-40. אבל נראה לי שפעם הבאה שאני יהיה בטאוור (ואני מקווה שזה יהיה עוד הרבה זמן כי אני שונאת את הקניון) אני אקנה את זה, די בא לי לראות על מה כל המהומה

Queen Forever

New member
כבר התחילו עם הקשקושים?

הבן אדם כמעט ולא סגר שנה מאז שהתפרסם וכבר מתחילים עם הקשקושים על כך שהוא הומוסקסואל, די כבר! תתבגרו!!

Queen Forever

New member
אם הוא עושה או שר מוזיקה יפה

אז מה זה משנה אם הוא שוכב עם סוסים או קופים?

Great Pretender

New member
../images/Emo18.gif

אלו רק שמועות, וחוצמזה, זה לא אמור לעניין אף אחד. רק רציתי להוסיף את הפרט השולי הזה, וכנראה שלא הייתי צריכה, כי ישר מתעצבנים מזה. לפעם הבאה אני לא אפרט הרבה, גם אם זה לטובה וגם אם זה לרעה

Queen Forever

New member
הפרט לא כזה שולי..

מה לעשות, אבל בימינו אנו ישנם אנשים שמפתחים סלידה ממוזיקאים מסויימים(ראו- פרדי וקווין, עברי לידר, אלטון ג'ון, ג'ורג' מייקל וכו'..) רק בגלל שאומרים שהם הומוסקסואלים, או שהם כאלו באמת. ודבר שני, אני לא חושב שאת לא צריכה לפרט, אבל זה טבעי שזה יעורר תגובות..

Great Pretender

New member
טוב נו. ../images/Emo163.gif

בואו לא נחזור לעניין הזה שוב, פשוט נורא נמאס לי בזה שאנחנו כל הזמן דנים בנטיותיו של אמן מסויים
זה כבר מתחיל להלחיץ

ElianXD

New member
הוא צודק.

תפסיקו כבר להתעניין בדברים האחרונים שקשורים למוזיקה שהוא עושה מה הזהות המינית שלו? זה בכלל לא משנה!

למעלה